- 19 Şubat 2021
- 72
- 7
- 38
- 27
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Neyin iyileşmesini ? Bu bir hastalık degil ki . Kimine göre davranış bozukluğu, kimine göre ise özünde olan bişey. Açıkçası erkek yada kadınların cinsel seçimleri kendilerine özel olan bir durum . Ama siz evlisiniz ve dolayısıyla sizi rahatsız ediyordur . Bence eşinizle konuşun bu durumu ...Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Evet bir kaç yıldır olan birleymiş galiba ben bu gün öğrendim ve eve gitmedim bir bahene ile ailemin evinde kaldım kafam çok karışıkEmin misiniz bu konudan? Yani başka erkeklere ilgi duyduğundan? Yanlış anlamış olma ihtimaliniz var mı?
Yardım alınca düzelir mi veya bir kaç sene sonra tekrar aynı şeyler olur muBu bir hastalık da değil, bir alışkanlık da. Bu bir yönelim, eşinizle konuşun gerekirse bir yardım alın.
Eğer bırakmak isterse psikolog yardımıyla bırakabilir belki ama pek emin değilim. Bir tanıdıkta aynı durumu yaşamıştı . Suan torunları oldu , adam hala erkeklere ilgi duyuyormu bilmiyorum ama kadın o halini kabul etmiştiKendisinin kabul edecepini düşünmüyorum o zaman bırakamaz mı bu alışkanlığını yani
Kopuğuz diyebilirz istemiyor gibi ayda bir defa falanparavan evlilik yapmış o zaman sizinle? Cinsel hayatınız var mı kopuk musunuz?
İşinde iyi birisi ve yaşadağımız terde tanınan birisi bir çok kişide biliyor neredeyse en son ben öğrendim telefonuna dokuzdurmaz baktırmayı sevmez geceleri çok uyuyor ben uyuyorum o saatler sonra uyuyor ama beni çok seviyor çok değer veriyor yani önceden mi desem bilemedimEğer hala evliliğinizi sürdürürseniz size tavsiyem çok ciddi önlemler almanız . Cinsel hastalıklar en çok bu şekilde bulaşıyor .
Boşanın.. isteklerinizi sunun.. bu durumu kullanmak istemiyorum mahkemede güzellikle ayrılalım deyin. Bu adamdan size koca olmaz. Beş ay çok iyi bir zaman. Hemen kes yoluna bak.. hayat akıp gidiyor harcama vaktini bu adama. Çözümü olan bir sorun değil çünkü.Kopuğuz diyebilirz istemiyor gibi ayda bir defa falan
Eğer hormonal bir sıkıntısı yoksa, psikolojik destek alabilir. Bu konu çok hassas bir konu. Yanlış bir şey söylemek istemem. Muhtemelen biseksüel eşiniz. Belki çocuklukta yaşamış olduğu bir travma sonucu böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor olabilir. Gülseren budayıcıoğlu nun günahın üç rengi diye bir kitabı var. Orda buna benzer bir olayı anlatıyor. İsterseniz o kitabı okuyabilirsiniz. Ama ne olursa olsun açık yüreklilikle bunu eşinize sormalısınız. Üstüne gitmeden anlayışlı bir dil kullanarak durumu öğrenmeye çalışın. Sonrasına ne yapacağınıza birlikte karar verirsinizEvet bir kaç yıldır olan birleymiş galiba ben bu gün öğrendim ve eve gitmedim bir bahene ile ailemin evinde kaldım kafam çok karışık
Yani bilemeyiz ki, bi çözüm önerisi işte. Denemek de fayda var, aklıma başka bişey gelmedi direk boşanın demek istemeyince.Yardım alınca düzelir mi veya bir kaç sene sonra tekrar aynı şeyler olur mu
Benim için çok zor olucak ve ben çok vicdan yapan birisiyimBoşanın.. isteklerinizi sunun.. bu durumu kullanmak istemiyorum mahkemede güzellikle ayrılalım deyin. Bu adamdan size koca olmaz. Beş ay çok iyi bir zaman. Hemen kes yoluna bak.. hayat akıp gidiyor harcama vaktini bu adama. Çözümü olan bir sorun değil çünkü.
kabul edeceğini düşünmüyorum ama birçok kişi biliyor sanırım yani sorular soranlar birbilrerine onun hakkında konuşmalar falan geçiyormuş insanlar arasındaEğer hormonal bir sıkıntısı yoksa, psikolojik destek alabilir. Bu konu çok hassas bir konu. Yanlış bir şey söylemek istemem. Muhtemelen biseksüel eşiniz. Belki çocuklukta yaşamış olduğu bir travma sonucu böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor olabilir. Gülseren budayıcıoğlu nun günahın üç rengi diye bir kitabı var. Orda buna benzer bir olayı anlatıyor. İsterseniz o kitabı okuyabilirsiniz. Ama ne olursa olsun açık yüreklilikle bunu eşinize sormalısınız. Üstüne gitmeden anlayışlı bir dil kullanarak durumu öğrenmeye çalışın. Sonrasına ne yapacağınıza birlikte karar verirsiniz
Siz olsanız ne yapardınızYani bilemeyiz ki, bi çözüm önerisi işte. Denemek de fayda var, aklıma başka bişey gelmedi direk boşanın demek istemeyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?