- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Gerçekten çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemedimBenim için çok zor olucak ve ben çok vicdan yapan birisiyim
kabul edeceğini düşünmüyorum ama birçok kişi biliyor sanırım yani sorular soranlar birbilrerine onun hakkında konuşmalar falan geçiyormuş insanlar arasında
Konusurdum önce, açıklamasına göre değişir. Kabul mu edecek, inkar mı edecek veya bir yardım almayı kabul edecek mi? Baktım olmuyor boşanırdım, napılır ki başka. Zor bi durum, Allah kolaylık versin.Siz olsanız ne yapardınız
Konuşunca boşanmayı mı teklif etmeliyim tedavi demek olmuyor çünkü hastalık değil dedikleri gibi ama yardım mı demeliyim5 aylık evlilikte ayda bir cinsellik... Burdan bile bir tuhaflık olduğu anlaşılıyor gibi . Bana da paravan evlilik gibi geldi . İyice araştırıp emin olduktan sonra eşinizi karşınıza alıp konuşmanız şart .
Herkes öğrendi ailem bile kardeşlerim duymuşlar ama bana söyleyememişler bu gün söyledilerKonusurdum önce, açıklamasına göre değişir. Kabul mu edecek, inkar mı edecek veya bir yardım almayı kabul edecek mi? Baktım olmuyor boşanırdım, napılır ki başka. Zor bi durum, Allah kolaylık versin.
Yani öğrenmelisin. Bu durum ne zamandır var ?Konuşunca boşanmayı mı teklif etmeliyim tedavi demek olmuyor çünkü hastalık değil dedikleri gibi ama yardım mı demeliyim
Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyorYani öğrenmelisin. Bu durum ne zamandır var ?
Bu evliliğin amacı ne ?
Seninle ilgili ne düşünüyor ?
Bu evlilikten beklentisi ne ?
Bu durumdan kurtulmak istiyor mu mesela?
Çünkü evet bu bir hastalık değil yönelim . Ama yönelimse bu bir kaç yıllık bir şey değildir tahminen . Herşeyi sorup öğrenmelisin . Direk boşanma diye girmemelisin konuya çünkü onu hem germiş hem iyice mahcup etmiş olabilirsin . Tek çıkar yol konuşmak . Boşanacaksan da en azından ilerde ben onu dinledim anladım kurtaramadım hayırlısı böyleymiş ben elimden geleni yaptım demiş olursun .
Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
Bu durum benceBeni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
Yani hem seni seviyor istiyor , hem erkeklerke yazışıyorsa aklıma tek gelen kızların da dediği gibi biseksüel olması . Benim vardı böyle iki tane kız arkadaşım ikisi de evli ve çocukluydu . Hem kocalarına aşıktılar hem birbirlerine . Aklım almıyordu çok şaşırmıştım duyduğumda ama onlar bunu atlattılar . Çocuktu geçimdi kocaydı derken şimdi düzgün görüşmüyorlar bile . Ama görüşünce de gayet iki iyi anlaşan arkadaş gibiler . Ama önceden hiç bir şey bilmeyen bile anlayabilirdi aralarındaki tuhaflığı . Onlarınki geçti gitti kurtuldular , evliliklerini de kurtardılar ki bugün olmuş kocalarının hala haberi yok . Yani demem o ki eğer biseksüelse ve benim şahit olduğum olay dan gördüğüm kadarıyla bir şansın var sanırım . Lütfen eşinle konuş , herşeyi ondan dinle ondan öğren ve lütfen mutlaka bir uzman yardımı alın .Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
düzelmek ne yahuYardım alınca düzelir mi veya bir kaç sene sonra tekrar aynı şeyler olur mu
bırakmak neymiş arkadaş sigara mı bu bırakacakEğer bırakmak isterse psikolog yardımıyla bırakabilir belki ama pek emin değilim. Bir tanıdıkta aynı durumu yaşamıştı . Suan torunları oldu , adam hala erkeklere ilgi duyuyormu bilmiyorum ama kadın o halini kabul etmişti
Haftasonuna girişimiz yine efsane yine efsaneEşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Ne sevmesi Allasen bildiğin kendini ispatlamak için seni kullanıyor millete bakın ben gay değilim çocuğum bile var demek istiyorBeni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
Maalesef Toplumumuzda yanlış hatta yasak bir durum olduğu icin bir çok erkek yada kadın kimliğini gizleyerek yasamak zorunda kalıyor . Yani kimliğinden vazgeçmek, kalıplastırıldıgı kimliğin altına gizlenerek ...düzelmek ne yahu
bırakmak neymiş arkadaş sigara mı bu bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?