Eşim gay mi

Gerçekten çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim

Konuşunca boşanmayı mı teklif etmeliyim tedavi demek olmuyor çünkü hastalık değil dedikleri gibi ama yardım mı demeliyim

Herkes öğrendi ailem bile kardeşlerim duymuşlar ama bana söyleyememişler bu gün söylediler

Konuşunca boşanmayı mı teklif etmeliyim tedavi demek olmuyor çünkü hastalık değil dedikleri gibi ama yardım mı demeliyim
Yani öğrenmelisin. Bu durum ne zamandır var ?
Bu evliliğin amacı ne ?
Seninle ilgili ne düşünüyor ?
Bu evlilikten beklentisi ne ?
Bu durumdan kurtulmak istiyor mu mesela?
Çünkü evet bu bir hastalık değil yönelim . Ama yönelimse bu bir kaç yıllık bir şey değildir tahminen . Herşeyi sorup öğrenmelisin . Direk boşanma diye girmemelisin konuya çünkü onu hem germiş hem iyice mahcup etmiş olabilirsin . Tek çıkar yol konuşmak . Boşanacaksan da en azından ilerde ben onu dinledim anladım kurtaramadım hayırlısı böyleymiş ben elimden geleni yaptım demiş olursun .

Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor

Beni çok seviyor çok değer veriyor yani herşey senin için diyor diyen birisi benim aklım almıyor evliliğin amacı birbirimizi seviypruz diye ama son iki aydır aşırı şekilde çocuk istiyor
Bu durum bence

Bu durum bence bir kaç senedir var belki önceside var ben sadece bir kaç sene öncesinde telefonunda fotograflar gören arkadaşlarından duydum bu gün

Yani hem seni seviyor istiyor , hem erkeklerke yazışıyorsa aklıma tek gelen kızların da dediği gibi biseksüel olması . Benim vardı böyle iki tane kız arkadaşım ikisi de evli ve çocukluydu . Hem kocalarına aşıktılar hem birbirlerine . Aklım almıyordu çok şaşırmıştım duyduğumda ama onlar bunu atlattılar . Çocuktu geçimdi kocaydı derken şimdi düzgün görüşmüyorlar bile . Ama görüşünce de gayet iki iyi anlaşan arkadaş gibiler . Ama önceden hiç bir şey bilmeyen bile anlayabilirdi aralarındaki tuhaflığı . Onlarınki geçti gitti kurtuldular , evliliklerini de kurtardılar ki bugün olmuş kocalarının hala haberi yok . Yani demem o ki eğer biseksüelse ve benim şahit olduğum olay dan gördüğüm kadarıyla bir şansın var sanırım . Lütfen eşinle konuş , herşeyi ondan dinle ondan öğren ve lütfen mutlaka bir uzman yardımı alın .

Yardım alınca düzelir mi veya bir kaç sene sonra tekrar aynı şeyler olur mu
düzelmek ne yahu
bırakmak neymiş arkadaş sigara mı bu bırakacak

Destek mestek hepsi boş. Adamın cinsel yönelimi bu. Bu bir heves değilse, geçici bir durum söz konusu değil, ömürlük bir şey bu. Böyle sonradan olunmaz, doğulur. Sosyal faktörlerden dolayı gay olmadıysa.
Siz daha evliliğin başındasınız, konuşup ayrılın.
Hayat kısa. Kendinize uygun evlilik yapın.
Kimse de "gayliğini" sizin sayenizde saklamasın, bu da bir nevi kullanmak oluyor, menfaat.

Bir arkadaşım gay ve görüştüğü erkekler arasında evli ve çocuklu adamlar var. Gayet de adamlar buna dayalı döşeli mesajlar atıyor eşleriyle çok mutsuz olduklarını ama toplum yüzünden evlendiklerini söylüyorlar. Hani çok zor bir durum anlıyorum. Ama bunun bir kadınla aldatılmaktan farkı yok bence. Hem sürekli diken üstünde olacaksınız kim mesaj attı kim aradı hem hastalık kapma o bu ihtimali. Bence bu ağır bir yük. Konuşarak ayrılın derim.

Ne sevmesi Allasen bildiğin kendini ispatlamak için seni kullanıyor millete bakın ben gay değilim çocuğum bile var demek istiyor

düzelmek ne yahu

bırakmak neymiş arkadaş sigara mı bu bırakacak
Maalesef Toplumumuzda yanlış hatta yasak bir durum olduğu icin bir çok erkek yada kadın kimliğini gizleyerek yasamak zorunda kalıyor . Yani kimliğinden vazgeçmek, kalıplastırıldıgı kimliğin altına gizlenerek ...

Ben eşinizin biseksüel olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Öyle olsaydı yine de normal bir cinsel hayatınız olabilirdi, eşiniz gay ve paravan evlilik yapmış. Cinsel yönelimi bu şekilde, bunun hiçbir tedavisi yok. Nasıl ki bu saatten sonra bizim yönelimimiz değişmeyecekse onunki de değişmeyecek. Boşanın

5 aydır evlisiniz, ayda bir ancak beraber oluyorsunuz ve 2 aydır deli gibi çocuk istiyor ?
biseksüel olsa sizinle cinsel hayatı daha aktif olurdu diye düşünüyorum. konu çok bilgim olan bir konu değil ama mantık bunu söylüyor.
eşiniz belli ki etrafa karşı paravan evlilik yapmış.
ayrıca ailenizin öğrenip size söylememesi de ayrı bir ihanet bana göre. yani benim çocuğum, kardeşim böyle biri ile evli olacak ve söylemeyeceğim. akıl karı değil.

Sakın sizi kandırıp çocuk yaptırmasına izin vermeyin
sizi sevseydi baştan anlatırdı herşeyi
Eşinizin cinsel tercihini yargılamıyorum
Ama düpedüz sizi kandırmış paravan evlilik yapmış bi de çocuk için zorluyor kendini topluma ispat etmek için hem sizi hem de çocuğunu kullanacak yani
Yarın siz kendinizi keşfetmeye başladığınızda ayda bir ilişki yaşayan adam da sizi tatmin etmez mutsuz olursunuz
Bence burda ne yapmalıyıma bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…