Eşim gay mi

sana kim söyledi? Söyleyen nereden biliyormuş?

Ya niye agliyorsunuz? Ben cok kizdim esinize. Onun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez evet ama siz haric. Sizi aldatiyor resmen. Madem boyle mutsuz edecekti niye evlendi sizle? Gram acimasi yok ya insanlarin. Resmen kullanmis oluyor sizi eger boyleyse. Ev arkadasi olmak icin imzaya gerek yok zaten. Insanlarin evlilikten beklentileri bellidir. Uzulmeyin lutfen.

Nerede ise tüm şehir biliyor da sen 5 yıllık ilişkide bilmiyorsun

Kardeşlerin dahi duymuş da sen duymadın, onlar da söylemedi

İnandırıcı gelmedi kusura bakma

Zira toplum henüz “ne yapalım, o da onun tercihi” deyip susma noktasına gelmedi

Aksine nerede ise yağmur sonrası çıkan gökkuşağını bile yasaklayacağız

Konuda görücü usulü evlendik, annesi beğendi beni vs yazsaydın belki derdim bu hali ile olmamış

Duyduklarım kafamın içinde dönüp duruyor insanlar benim hakkımda ne düşünüyor ve onun hakkında adı çıkmış dokuza inmez sekize olur mu bilmiyorum küçük bir yer burası ne yaparım bilmiyorum
Yaşınız 22 galiba
Keşke evlilik için acele etmeseydiniz
Genç yaşta yaşadıklarınıza üzüldüm adınıza
bel senedir birlikteyiz sevgiliyiz diye artık öyle istedik düğünüm 3 defa iptal olmuştu zaten pandemiden dolayı

Evli kalmayı mideniz kaldırıyor mu?

Ben şok
Çok çok zor sürekli bunları düşünüp dururum sadece problemim vicdan yapmak ilerde pişman olmaktan korkmak yani yargısız infaz yaparsam eğer diye acaba erkekler arası geyip muhabbeti mi konu buralara geldi mi diye
bende bu şekilde düşündüm çocuk istemesi acaba onu bırakamam anlamına mı gelir öyle mi düşündü bir taraftanda çocukları çok seviyor ama artık tabi olmicak

Bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler anca söylediler kardeşlerim biliyor evlendikten sonra daha çok değişmesi paravan evlilik işaretemi

Bu bir hastalık değil tercih. Ama aynı zamanda bir aldatma. Bekar olsa kimden ne istediği mühim değildi fakat evli. Kanıt toplayıp boşanma davası açın.
Gay olması değil mesele, mesele aldatıyor olması.
Bende bunu düşündüm bütün gece mesele altadılmak
ben henüz mesajlamaya kadar biliyorum

Geçmişte düzelmek istediler mi yani eşleri öğrendi mi nasıldı

Ben bir daha kime nasıl güvenebilirim ki çok zor çok ağır bana heves derse eğer

Eğer eminseniz Çocuk olmadan,yolun başında ayrılın bence. Düzelir diye beklemeyin. Eşcinsellik düzelebiilen bir şey değildir. Psikolog,, tedavi falan bunlar hikaye. Hislerini Baskılar sadece, düzeltmez. Nasıl ki siz sonradan kadınlardan hoşlanmaya başlayamazsınız, o da sonradan değişemez. Kendinizi mutsuz olacağınız bir evliliğe mahkum etmeyin.

Diyorlarki seni çok seviyor değer veriyor senin öprendiğini duysa düzeler burakır artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…