- 5 Ekim 2020
- 14.603
- 39.934
- 548
- 36
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Benim için çok zor olucak ve ben çok vicdan yapan birisiyim
kabul edeceğini düşünmüyorum ama birçok kişi biliyor sanırım yani sorular soranlar birbilrerine onun hakkında konuşmalar falan geçiyormuş insanlar arasında
Ya niye agliyorsunuz? Ben cok kizdim esinize. Onun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez evet ama siz haric. Sizi aldatiyor resmen. Madem boyle mutsuz edecekti niye evlendi sizle? Gram acimasi yok ya insanlarin. Resmen kullanmis oluyor sizi eger boyleyse. Ev arkadasi olmak icin imzaya gerek yok zaten. Insanlarin evlilikten beklentileri bellidir. Uzulmeyin lutfen.
Evli kalmayı mideniz kaldırıyor mu?Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Duyduklarım kafamın içinde dönüp duruyor insanlar benim hakkımda ne düşünüyor ve onun hakkında adı çıkmış dokuza inmez sekize olur mu bilmiyorum küçük bir yer burası ne yaparım bilmiyorumYani hem seni seviyor istiyor , hem erkeklerke yazışıyorsa aklıma tek gelen kızların da dediği gibi biseksüel olması . Benim vardı böyle iki tane kız arkadaşım ikisi de evli ve çocukluydu . Hem kocalarına aşıktılar hem birbirlerine . Aklım almıyordu çok şaşırmıştım duyduğumda ama onlar bunu atlattılar . Çocuktu geçimdi kocaydı derken şimdi düzgün görüşmüyorlar bile . Ama görüşünce de gayet iki iyi anlaşan arkadaş gibiler . Ama önceden hiç bir şey bilmeyen bile anlayabilirdi aralarındaki tuhaflığı . Onlarınki geçti gitti kurtuldular , evliliklerini de kurtardılar ki bugün olmuş kocalarının hala haberi yok . Yani demem o ki eğer biseksüelse ve benim şahit olduğum olay dan gördüğüm kadarıyla bir şansın var sanırım . Lütfen eşinle konuş , herşeyi ondan dinle ondan öğren ve lütfen mutlaka bir uzman yardımı alın .
bel senedir birlikteyiz sevgiliyiz diye artık öyle istedik düğünüm 3 defa iptal olmuştu zaten pandemiden dolayıYaşınız 22 galiba
Keşke evlilik için acele etmeseydiniz
Genç yaşta yaşadıklarınıza üzüldüm adınıza
Çok çok zor sürekli bunları düşünüp dururum sadece problemim vicdan yapmak ilerde pişman olmaktan korkmak yani yargısız infaz yaparsam eğer diye acaba erkekler arası geyip muhabbeti mi konu buralara geldi mi diyeEvli kalmayı mideniz kaldırıyor mu?
Ben şok
bende bu şekilde düşündüm çocuk istemesi acaba onu bırakamam anlamına mı gelir öyle mi düşündü bir taraftanda çocukları çok seviyor ama artık tabi olmicakSakın sizi kandırıp çocuk yaptırmasına izin vermeyin
sizi sevseydi baştan anlatırdı herşeyi
Eşinizin cinsel tercihini yargılamıyorum
Ama düpedüz sizi kandırmış paravan evlilik yapmış bi de çocuk için zorluyor kendini topluma ispat etmek için hem sizi hem de çocuğunu kullanacak yani
Yarın siz kendinizi keşfetmeye başladığınızda ayda bir ilişki yaşayan adam da sizi tatmin etmez mutsuz olursunuz
Bence burda ne yapmalıyıma bile gerek yok
Bu bir hastalık değil tercih. Ama aynı zamanda bir aldatma. Bekar olsa kimden ne istediği mühim değildi fakat evli. Kanıt toplayıp boşanma davası açın.Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Ben eşinizin biseksüel olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Öyle olsaydı yine de normal bir cinsel hayatınız olabilirdi, eşiniz gay ve paravan evlilik yapmış. Cinsel yönelimi bu şekilde, bunun hiçbir tedavisi yok. Nasıl ki bu saatten sonra bizim yönelimimiz değişmeyecekse onunki
teşekkür ederimBen eşinizin biseksüel olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Öyle olsaydı yine de normal bir cinsel hayatınız olabilirdi, eşiniz gay ve paravan evlilik yapmış. Cinsel yönelimi bu şekilde, bunun hiçbir tedavisi yok. Nasıl ki bu saatten sonra bizim yönelimimiz değişmeyecekse onunki de değişmeyecek. Boşanın
Ben eşinizin biseksüel olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Öyle olsaydı yine de normal bir cinsel hayatınız olabilirdi, eşiniz gay ve paravan evlilik yapmış. Cinsel yönelimi bu şekilde, bunun hiçbir tedavisi yok. Nasıl ki bu saatten sonra bizim yönelimimiz değişmeyecekse onunki de değişmeyecek. Boşa
Ben eşinizin biseksüel olduğunu düşünenlere katılmıyorum. Öyle olsaydı yine de normal bir cinsel hayatınız olabilirdi, eşiniz gay ve paravan evlilik yapmış. Cinsel yönelimi bu şekilde, bunun hiçbir tedavisi yok. Nasıl ki bu saatten sonra bizim yönelimimiz değişmeyecekse onunki de değişmeyecek. Boşanın
Bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler anca söylediler kardeşlerim biliyor evlendikten sonra daha çok değişmesi paravan evlilik işaretemi5 aydır evlisiniz, ayda bir ancak beraber oluyorsunuz ve 2 aydır deli gibi çocuk istiyor ?
biseksüel olsa sizinle cinsel hayatı daha aktif olurdu diye düşünüyorum. konu çok bilgim olan bir konu değil ama mantık bunu söylüyor.
eşiniz belli ki etrafa karşı paravan evlilik yapmış.
ayrıca ailenizin öğrenip size söylememesi de ayrı bir ihanet bana göre. yani benim çocuğum, kardeşim böyle biri ile evli olacak ve söylemeyeceğim. akıl karı değil.
Ne iyilesmesi yahu hastalik mi bu?Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Bende bunu düşündüm bütün gece mesele altadılmakBu bir hastalık değil tercih. Ama aynı zamanda bir aldatma. Bekar olsa kimden ne istediği mühim değildi fakat evli. Kanıt toplayıp boşanma davası açın.
Gay olması değil mesele, mesele aldatıyor olması.
ben henüz mesajlamaya kadar biliyorumBir arkadaşım gay ve görüştüğü erkekler arasında evli ve çocuklu adamlar var. Gayet de adamlar buna dayalı döşeli mesajlar atıyor eşleriyle çok mutsuz olduklarını ama toplum yüzünden evlendiklerini söylüyorlar. Hani çok zor bir durum anlıyorum. Ama bunun bir kadınla aldatılmaktan farkı yok bence. Hem sürekli diken üstünde olacaksınız kim mesaj attı kim aradı hem hastalık kapma o bu ihtimali. Bence bu ağır bir yük. Konuşarak ayrılın derim.
Görüp görmemek değil ama bunu ona yakıştıramadım gerçekten aklım almadıBöyle bir insanla sonunuzu görebiliyor musunuz
Geçmişte düzelmek istediler mi yani eşleri öğrendi mi nasıldıBir arkadaşım gay ve görüştüğü erkekler arasında evli ve çocuklu adamlar var. Gayet de adamlar buna dayalı döşeli mesajlar atıyor eşleriyle çok mutsuz olduklarını ama toplum yüzünden evlendiklerini söylüyorlar. Hani çok zor bir durum anlıyorum. Ama bunun bir kadınla aldatılmaktan farkı yok bence. Hem sürekli diken üstünde olacaksınız kim mesaj attı kim aradı hem hastalık kapma o bu ihtimali. Bence bu ağır bir yük. Konuşarak ayrılın derim.
Ben bir daha kime nasıl güvenebilirim ki çok zor çok ağır bana heves derse eğerDestek mestek hepsi boş. Adamın cinsel yönelimi bu. Bu bir heves değilse, geçici bir durum söz konusu değil, ömürlük bir şey bu. Böyle sonradan olunmaz, doğulur. Sosyal faktörlerden dolayı gay olmadıysa.
Siz daha evliliğin başındasınız, konuşup ayrılın.
Hayat kısa. Kendinize uygun evlilik yapın.
Kimse de "gayliğini" sizin sayenizde saklamasın, bu da bir nevi kullanmak oluyor, menfaat.
Evlenmek zorunda değşldi yaMaalesef Toplumumuzda yanlış hatta yasak bir durum olduğu icin bir çok erkek yada kadın kimliğini gizleyerek yasamak zorunda kalıyor . Yani kimliğinden vazgeçmek, kalıplastırıldıgı kimliğin altına gizlenerek ...
Evet size çok büyük kötülük yapmış evliliğiniz yalan üstüne kurulmuş resmen. Allah yardımcınız olsun kandırılmışsnız ...Görüp görmemek değil ama bunu ona yakıştıramadım gerçekten aklım almadı
Diyorlarki seni çok seviyor değer veriyor senin öprendiğini duysa düzeler burakır artık diyeEğer eminseniz Çocuk olmadan,yolun başında ayrılın bence. Düzelir diye beklemeyin. Eşcinsellik düzelebiilen bir şey değildir. Psikolog,, tedavi falan bunlar hikaye. Hislerini Baskılar sadece, düzeltmez. Nasıl ki siz sonradan kadınlardan hoşlanmaya başlayamazsınız, o da sonradan değişemez. Kendinizi mutsuz olacağınız bir evliliğe mahkum etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?