- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi papatyaa111
-
Dini bir konu degil bu yalnız ... ayrıca lut kavminde yaşamıyoruz yani o tarihte neler oldu bilmiyorum . Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama kişilerinde seçimlerine saygı duyuyorum . Sonuçta o onların kendi özel yaşamları ve tercihleri , bence bizi ilgilendirmemeli .Normal olmayan şey varsa hastalikdir. Kadinin kadini erkeğin erkeği, çocuğun yaşliyi, yaşlinin çocuğu, abinin ablani, annenin oğlunu ve saire. Liste uzar gider. Artik bunu normalleşdirmekden vazgeçseniz? Evet herkesin kendi tercihi ama hastalik değil seçim diye yazildiğini gorunce insan nasil bir zemaneye düşdük diyesi var. Allah lut kavmini mahvetmiş bunu haram buyurmuş ama bizler avrupalaşiyoruz ya tabi normal.
konunun sizin vicdanınızla alakası neHazırım sadece vicdan yapup kanmamak istiyorum soğuk kanlı olmak istiyorum
neden kendini kandırıyorsunAskerlikte ve yurtlarda kalmaktan oluşmuş olabilir mi acaba diye düşünmüştüm birebir manasebetine şahit olmadım ama erkek resimleri ve erkeklerle mesajlaşma mesaşlaşma hilayelerime ifade bırakma napıyorsun ne ediyorsun kız hayatın var mı gibisinden şeyler onlara bana bak falan demesi vs
günlerdir şu konuya yazmamak için uğraşıyorum çünkü boşa biliyorum ama durdurmuyorsunuzNormal olmayan şey varsa hastalikdir. Kadinin kadini erkeğin erkeği, çocuğun yaşliyi, yaşlinin çocuğu, abinin ablani, annenin oğlunu ve saire. Liste uzar gider. Artik bunu normalleşdirmekden vazgeçseniz? Evet herkesin kendi tercihi ama hastalik değil seçim diye yazildiğini gorunce insan nasil bir zemaneye düşdük diyesi var. Allah lut kavmini mahvetmiş bunu haram buyurmuş ama bizler avrupalaşiyoruz ya tabi normal.
konunun sizin vicdanınızla alakası ne
ayrılmamak için bahane tabi değil mi
yoksa gay olan adam sizi aldatan adam sizi kullanan adam
sizin vicdan neden nerde devrede
neden kendini kandırıyorsun
o öyle oluşan bişi değil
günlerdir şu konuya yazmamak için uğraşıyorum çünkü boşa biliyorum ama durdurmuyorsunuz
o lut kavmini mahfeden allah işte bu insanları yaratan
senden benden daha iyi biliyordur neden yarattığını emin ol
keşke insanların kimi sevdiğine kiminle seviştiğine karışmayı bi bırakabilsek
o zaman önce biz özgürleşeceğiz
insanları olduğu gibi kabul edersek saklanmak zorunda kalmayacaklar
biz de kandırılmayacağız aldatılmayacağız paravan olarak kullanılmayacağız
sandığınızdan o kadar çok ki bu insanlar öyle televizyonlarda görüldüğü gibi de değiller alınlarına bakınca anlayamıyorsunuz
bi çok araştırma göstermiş ki özellikle aşırı çapkın tacizci veya şiddete meyilli maçovari erkekler aslından içlerindeki öfkeyi yansıtan eşcinsel erkekler
çünkü altına sığınacak bir maske arıyorlar
hala seçim diyen merak diyen hastalık diyenler var kkya girmeyi biliyorlar ama açıp iki bilimsel makale okumayı bilemiyorlar
işlerine mi gelmiyor acaba
kim böyle yaşamayı seçer,dışlanmayı şiddeti ölüm riskini ailesi tarafından sokağa atılmak veya öldürülmeyi
hem de sırf meraktan sırf zevkten
yav he he
eşcinsellik transeksüellik çift cinsiyet vs doğuştan gelir daha anne karnında belirtileri vardır
illa suçlu arayacaksanız bunu getiren
Çocukluğunda uğradığı bir istismar var ise ortada buda mı geçemezkonunun sizin vicdanınızla alakası ne
o öyle oluşan bişi değil
günlerdir şu konuya yazmamak için uğraşıyorum çünkü boşa biliyorum ama durdurmuyorsunuz
sandığınızdan o kadar çok ki bu insanlar öyle televizyonlarda görüldüğü gibi de değiller alınlarına bakınca anlayamıyorsunuz
bi çok araştırma göstermiş ki özellikle aşırı çapkın tacizci veya şiddete meyilli maçovari erkekler aslından içlerindeki öfkeyi yansıtan eşcinsel erkekler
hala seçim diyen merak diyen hastalık diyenler var kkya girmeyi biliyorlar ama açıp iki bilimsel makale okumayı bilemiyorlar
kim böyle yaşamayı seçer,dışlanmayı şiddeti ölüm riskini ailesi tarafından sokağa atılmak veya öldürülmeyi
yav he he
eşcinsellik transeksüellik çift cinsiyet vs doğuştan gelir daha anne karnında belirtileri vardır
illa suçlu arayacaksanız bunu getiren anne babalarda arayın sorunu
Canım öyle bir arkadaşım var yalnız her iki cinsle olabiliyor şuan evli kızı da var şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama karısı ile sevgiliyken yaşamışliklari vardı bende ona kaç kere dil döktüm evlenme kızın başini yakma diye ama seviyorum dedi beni de bildiğim için vebale soktu karısını her görmem de üzülüyorum ama değiştiğini de sanmıyorum. Hazır çocuğun yokken ayrıl o durumlara terapi tedavi olunmuyor hayat boyu yapacak sadece daha dikkatli davranacakSiz diyorsunuz ki çaresi var
Tabiki saygi duyuyorum ben de. En yakin arkadaşimin abisi gay. Ve hepimiz onu çok severiz. Tatli sohbetli çok iyi kalpli biri. Yani bu yuzden kimseyi kinamak haddimize değil. Sadece bunu normallewdirmek artik biraz garip. Hastalik olduğunu kabul etmeliyiz. Kuranda yazan şeyler heosi bu gune ibret olshn diye var tarihi bir kitap değilki eskileri anlatmak amaciyla yazilsin.Dini bir konu degil bu yalnız ... ayrıca lut kavminde yaşamıyoruz yani o tarihte neler oldu bilmiyorum . Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama kişilerinde seçimlerine saygı duyuyorum . Sonuçta o onların kendi özel yaşamları ve tercihleri , bence bizi ilgilendirmemeli .
Siz benim yazdigimi ya okumadiniz ya da istediğiniz gibi algiladiniz. Sanki karşinizda yargi makinesi var da uzun uzadi yaziyorsunuz. Brn kimseyi kinamiyorum. Yukaridaki arkadaşa cevap olarak da belirtdim en yakin arkadaşimin abisi gay ve hepimiz onu çok severiz. Oldugumuz ortamin resmen neşe kaynaği. Konu kinamak değil hayatim boyunca tek insana gozunun ustunde kaşin var dediğimi hatirlamiyorum başkalarinin hayatina da hiç bir konuda mudahelem yok. Ama sizlerin bilimsel birşey okumamaniz yuzunden aryik bu yuz yilda hastaliklar normalleşdi. Diabrt hastasini nasilki diabet hastasi adlandirarak normal hiçbir ayrim olmadan aramizda tutuyorsak bu da öyle. Hastaliklar farklidir. Ereksiyon, sertleşme, yumurtlama sorunu. Eşinde errksiyon sertleşme sorunu olsa hemen doktora sorun var diye gidersin ama eşin erkekden hoşlanirsa bu normal dersin. O insanin hayati kimse karişamaz. Kimse yargiliyamaz kimseye de düşmez ama bunun hastalik olduğunu anlamak lazim. Bu da cinsiyet sisteminin bir hastaliği. Anlatmak istedigimi anlamiyorsunuz bir turlu. Tutturmuşsunuz sizler öylesiniz boylesiniz. Bitmiyorsunuz falan filan. Yalnizca gay lesbian trans değil konu, eşi ola ola başkasina goz diken de hasta, yolda izde kizi yaşindakilarin kalçasina bakan da hasta. Cinsiyetin ne zaman belirlendiğini çok iyi biliyorum Allahin herkesi birşeyle imtihan ettigini de. Bazi insanlara o duygulari veriyor ve imtihani o oluyor. Sizin onlari normal karşilamaniz aslinda diger olağan dışı ilişkileri de desteklemeniz demekdir. Çunki sizin bir şuariniz var - kendi tercihleri değil, kendilerinden asili değil bu duygular. O zaman soru soruyorum 70 yaşinda biri 5 yaşinda birine karşi aşiri ustek duyuyorsa bu normal mi? . Abi ablaya aşik oluyorsa bu normal mi? Hayir!!! Ama sizin demenize gore bu onlardan asilu olmayan bir durum. E o zaman onlari da dogru bulalim. Küçük pencereden bakiyorsunuz hem de aşiri küçük. Hastalik, saglik, normal anormal nedir anlamak lazim. Konu kinamakdan gitmiyor. Dediğim gibi birini gay diye alçaltan kufur eden gorsem ilk once ben o aşagilayain agzinin payini veririm. Herkese saygi ama gerçekleri de gorup kabullenmek gerek. Umarim anlata bilmişimdir. Saygilar.konunun sizin vicdanınızla alakası ne
o öyle oluşan bişi değil
yav he he
illa suçlu arayacaksanız bunu getiren anne babalarda arayın sorunu
Maalesef geçmezÇocukluğunda uğradığı bir istismar var ise ortada buda mı geçemez
Nasıl aile öyle yaHerkes öğrendi ailem bile kardeşlerim duymuşlar ama bana söyleyememişler bu gün söylediler
Yanı dalga geciyor. Sizce eşcinselliğin tedavisi dünyada hangi ülkede yapılmış ki Türkiye de olsun. Komik yaniBu ne yaman çelişki, hem iyileşmesini bekle diyorsunuz hem de heteroseksüele dönüşmez diyorsunuz. Ne anlamalıyız şimdi bundan
uyy canım bayılıyorum boyle çıkış yapanlara Insan anca basına gelince anlıyor boyle konusmaları. En iyisi evladınız varsa da yoksa da bu konularla işgili fikir beyan edip büyük konuşmamak.Kesinlikle ayrılmalısınız. Siz bunu hak etmiyorsunuz. İleride daha zor gelecektir. Ve sizi aldatmış yani yalan söylemiş..
Söylemeden geçemeyeceğim. Homoseksüelliği normal görenlere katılmıyorum. Bu sapkınlık ve sapıklıktır.
Doğuştan gelen çook nadir insanlar varsa da bu doğaya aykırı olduğu için evet hastalıktır.
Çoğu sapık meraktan dolayı bu tür ilişkiler yaşıyor. İmkan bol tabii, interneti pis işlerine alet ediyorlar fuhuş yapıp tertemiz eşlerini aldatıyorlar. Sonra da neymiş efendim yönelimmiş eğilimmiş kılıf uyduruyorlar.
Bunları normalleştirmeyin. Çok tepki alacağımı biliyorum ama benim düşüncemdir.
Bir kavim bu sebepten helak olmuştur. Yukarıda bahsettiğim sapıklar haricinde bazı propagandalar ve belli ücretli yayın kuruluşlarının bilinçli şekilde filmlerinde normalleştirmesiyle tertemiz gençlerimiz bunlara özenerek dağasına aykırı yaşamaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?