Eşim gay mi

Ben evlilik için biriyle tanışmistim.gayet paravan evlilik yapacaktı bana erkeklerle samimi ol su erkek arkadaşınla fotoğraf çekip bana atsana nasıl biri felan çok kısa etek giy felan diyor bende beni deniyor yada kıskanıyor merak ediyor saniyorum sanıyorum salak salak.neyse ben bunu bilgisayarda kız fotolarınin olduğu bir albüm yakaladım meğerse kadın gibi erkeklerle konuşuyor o fotoğrafları erkek tavlamak için kullanıyor.tabi ben ayrıldım ayrılınca etraftaki insanlar onun gay olduğunu deikodu olarak biliyorlarmis ama bize söylememislar yani aileme ve bana niye söylemediniz dediğimde olan işi bozmayalim sonra olay başımıza kalır dediler düşünün kendi cinsimle evlenecektim

Hemen heöen aynıyız ama bu öyle değil sadece kıskanmaz bende neden kıskanmıypr diye düşünürdüm ama fazla güveniyor gaşiba bana diye

Ben fotograflar buldum zaten telefonunda artık bundan sonra ne yapacğım ona bakmaklıyım sadece yoksa fptpgraflarla mı yetiniyor bilemiyorum hiç birşey

Neden şaka yapayım liseyide okudum üniversitemide halada okuyorum insanları hayatlarına göre dışlayıp küçüpsemezseniz sevinirim bu yaşadıklarım gerçek aşy konusu olsun diye yazmadım

Neden ayrılmadı çocuğu olduğu için işte

Nasıl denir hani bir olay vardır herkes bilir asıl kişi ve kişiler bilmez o şekilde olmuş en son öğrenen kişi
Benim ben telefonunu elime kaçak göçek alınca hep kadın vs arardım yani ama bunu bile edim
Evet onu anladık da nasıl öğrenmişler benim sorum buydu. Ama Cevabı bu değil.

Kadın olmayinca aldatmis olmuyor sanirim rakip olarak gormuyor sanirim erkekleri...
Konu sahibi esiniz yaptigi daha da kotusu sizi kandirmis paravan evlilik yapmis..
Hali vakti yerinde diyorsun bak evlendi desinler diye.evlenmis cocukta yaparsan cocugu da.var derler...
Daha da cinsellik filan goremezsin zaten..

Evet onu anladık da nasıl öğrenmişler benim sorum buydu. Ama Cevabı bu değil.
İşte onlarda başkalarınfan
ysrın yüzyüze konuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…