Eşim gay mi

Bence öncelikle açık açık konuşun. Sizin bunu bilmeye hakkınız var. Emin olun işin ne olduğundan. Ondan sonrası size kalmiş. Ama bu şüpheyi açıklığa kavuşturup açık açık konuşmanız lazım. Ailenizin yanında biraz sakinleşin, kafanız toplayın ve yüzleşmeye hazır hale gelin.

Boşanmak mı çmzüm devam edip iyileşmesini beklemek mi
Canım yanlış anlaşılmasın ama cinsel bir münasebeti oluyorsa aisd çok yaygın birinden bu hastalığı kaparsa direk sana bulaşır. Bu yönden de düşünmelisin durumu. Sana cinsel münasebetim yok diyebilir ama emin olamazsın

Hazırım sadece vicdan yapup kanmamak istiyorum soğuk kanlı olmak istiyorum

Insanin basina ne zamn ne geleceğini tahmin edemiyor isye sizinkide boyle bir imtihan demekki ama bu karmasadan en guzel sekilde cikarsiniz insallah
İnşallah sağolun
evet

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Üniversiteden beri yakın olduğum hala görüştügüm is güc sahibi gay arkadasım var 2 tane, vee bir süre sonra aile ve toplum baskısı olmasa bile is hayatında düzgün cizgi cizmek icin evleniyorlar, sizin esiniz gibi. Akabinde kendi esleri ile olan ilişkilerini de anlatırken ayda yılda bir mecburen sonucta o kadını da aldık diye anlatıyorlar, bunu kendi kulaklarımla bile duydum, sizçn esinizin hormanal rahatsızlıgı falan yok, gaylik cocuk ana karnında belli olan dnasına işlenmiş bir koddur bu duruma hormanal rahatsızlık diyen cahildir, hayatında kitap okumamıstır, bizlerin erkeklere ilgi duyması nasıl ki doğuştan olusuyo tersi de aynı sekilde lut kavmi zamanında horman hastalıgı mı vardı öyle düsünün

Askerlikte ve yurtlarda kalmaktan oluşmuş olabilir mi acaba diye düşünmüştüm birebir manasebetine şahit olmadım ama erkek resimleri ve erkeklerle mesajlaşma mesaşlaşma hilayelerime ifade bırakma napıyorsun ne ediyorsun kız hayatın var mı gibisinden şeyler onlara bana bak falan demesi vs

Yani saglıklı heteroseksüel erkek davranısı değil

Bukadar tanımadan nasıl evlendiniz.

Komşunun kocasından bahsediyor gibisiniz nasıl yani çoğu kişi biliyor sanırım?

Eşim erkeklerden hoşlanıyor galiba onlarla mesajlaşıp fotograflar istiyormuş ve bir kaç şey daha sizce ne yapmalım 5 senedir tanışıyoruz 5 aydır evliyim
Bu bir alışkanlık değil önce bunu kabullenin. Eşiniz gay olsaydı muhtemelen sizle neredeyse hiç ilişkiye giremezdi. Biseksüel Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyuyor. İleride bir çocuğunuz olduğunda biseks bir babası olacak. Bunu kabullenecekseniz siz bilirsiniz. Ayrıca bence burada takıldığınız mevzu eşinizin cinsel yönelimi değil eşinizin sizi aldatması. Kadın/erkek farketmez eşiniz sizden başka birileriyle cinsel açlığını gidermeye çalışıyor Yani sizi aldatıyor. Avukatla görüşün (eşinize söylemeden) o sizi yönlendirir.

sevgili nişanlı iken nasıldı
genelde erkekler cinsel yönden hareketli hevesli olur öyle şeylerde
eğer hevesli ise iyi rol yapmış sizinki

Bu bir hastalık değil yönelim. Ayrıca bunu degıstırmenız ımkansız.

Normal olmayan şey varsa hastalikdir. Kadinin kadini erkeğin erkeği, çocuğun yaşliyi, yaşlinin çocuğu, abinin ablani, annenin oğlunu ve saire. Liste uzar gider. Artik bunu normalleşdirmekden vazgeçseniz? Evet herkesin kendi tercihi ama hastalik değil seçim diye yazildiğini gorunce insan nasil bir zemaneye düşdük diyesi var. Allah lut kavmini mahvetmiş bunu haram buyurmuş ama bizler avrupalaşiyoruz ya tabi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…