Eşim git gide kabalaşmaya başladı

Aynı aynı, bizimkide kedi gibiydi, henüz aslan olamadı ama ufak ufak tırnakları uzamaya başladı sanki. Cidden ne oluyor bunlara?

Aynı aynı, bizimkide kedi gibiydi, henüz aslan olamadı ama ufak ufak tırnakları uzamaya başladı sanki. Cidden ne oluyor bunlara?
Bilmiyorum sanırım sosyal hastalığımız "erkeklerin sinirli olması " olmaya başladı.
O tirnaklari kesecem ama ben beklesin..
Of yine sinirlendim bak. Belki seninki oructan falan mi acaba?

Bilmiyorum sanırım sosyal hastalığımız "erkeklerin sinirli olması " olmaya başladı.
O tirnaklari kesecem ama ben beklesin..
Of yine sinirlendim bak. Belki seninki oructan falan mi acaba?
Yok oruç etkilemez onu ama bana kalırsa iki gün iyi davrandım ondan bunlar. Bizimki öyle, kızıp bağıracak, afra tafra yapacağım ki etrafımda pervane olsun :) bu bir nevi törpü o tırnaklara.

Erkekler sadece kaba tabir sözden ve hakaretten hoslanıyor nokta net ! Az once eşimle yasadım aynısı olmasada saydım saydım durdum smdi gelmiş senn dediğinn olsun canın diyor şaka gbiler

Yok oruç etkilemez onu ama bana kalırsa iki gün iyi davrandım ondan bunlar. Bizimki öyle, kızıp bağıracak, afra tafra yapacağım ki etrafımda pervane olsun :) bu bir nevi törpü o tırnaklara.
Bizde de öyle simdi kendimi geriye cektim laf atmalar basladi. Zaten iyi davranmaktan benimkide anlamaz bazisi cidden bagirip cagirma surat asma afra tafra yapilmasindan anliyor. Neden boyle acaba mazosistlermi

Bizde de öyle simdi kendimi geriye cektim laf atmalar basladi. Zaten iyi davranmaktan benimkide anlamaz bazisi cidden bagirip cagirma surat asma afra tafra yapilmasindan anliyor. Neden boyle acaba mazosistlermi
Bence kesinlikle ilkel dürtüler :) dişi kaçtıkça onlar kovalıyor modu. Birgün pambık gibi üç gün kaktüs gibi olmamız lazım sanırım.

Çocuktan sonra mı böyle oldu? Artık çocuk var, benden ayrılmaz diye mi düşünüyor acaba?
Büyük kızım 5 yaşında küçüğü 6 aylık. Son bir kaç aydır başladı böyle konuşmaya. Yani bebekle alakası yok. Hatta erken doğum yaptım hayatî tehlikemiz vardı. Insan üstü iyi davranıyordu. Onun canı bir şey istemeyince , rahati bozulunca veya istediği şey olmayınca kurt adama oluyor. Tahlili hastaneye götürmek zorunda kaldı ya rahatı bozuldu, dün o yüzden yaptı ama öncesi de var.

Tabiki demezdim ne münasebet durduk yere. Ama dediginiz gibi artık sinirimi bozmaya başladı. Allah var 7 senedir sürekli yapıyor desem yalan olur. Son bir iki aydır başladı.
Şimdiye kadar başka kadınlarla kıyaslaması yoktur ya da sürekli aşağılaması, hakaret etmesi yoktur. Yani hâlâ evliler mi bilmiyorum ama Allah annenize yardım etsin çok üzüldüm. Babanıza da akıl fikir versin.

Erkekler sadece kaba tabir sözden ve hakaretten hoslanıyor nokta net ! Az once eşimle yasadım aynısı olmasada saydım saydım durdum smdi gelmiş senn dediğinn olsun canın diyor şaka gbiler
Bunu ben de fark ettim. Alttan alınca iyice egoistleşiyorlar ama bağırıp çağırınca tamam canım cicim oluyor.

2. çocukla artan sorumluluk ağır geldi herhalde. Tabii ki bunu sizden veya çocuklardan çıkarmaya hakkı yok. El kaldırmak veya vururum demek dahil olmak üzere, fiziksel veya psikolojik şiddetin kanunlara aykırı olduğunu biliyordur herhalde. Rahatına o kadar düşkünse, bir yardımcı tutsun.

Inanın ben de bir çare arıyorum. Bir sıkıntısı var ama klasik Türk erkeği. Deli mi psikologa gitsin?

Yani dün içinden çıkılmaz bir hale geldi olay haklısınız.

Aldattığını düşünmüyorum zaten. Şüphe bile etmem. Dedektif gibi de araştırmam. Başka isim yok beynimi onunla mı meşgul edeceğim? Aldatırsa ayağına dolanır zaten. kendisine yapar, kendi günaha girer, hesabını Allah a kendi verir. Bunu kendisine de söyledim. Sonucu ne olur bir güzel anlattım.

Yaaa sen yasarken çok sinir olmuşsundur ama böyle anlatınca bayağı güldüm. Demek oruç sadece erkeklerin başına vurmuyor.
Neydim kız ben de mi kovayım evden

Kadın birlikte yaptıkları o masum canlıyı doğuruyor,memeleri acıya acıya emziriyor,uykuya hasret kalıyor,boklarını elleriyle temizliyor,çiş kaka olmuş tişörtlerle geziyor yeri geliyor ama beyzademiz kendi çocuğunun bir damla çişi üzerime geldi diye feryat figan ediyor.

Demek ki cennet bu yüzden babaların ayaklarının altı yerine anaların ayaklarının altında.

Evlenmeden önce de var mıydı böyle şeyler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…