- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Aynı aynı, bizimkide kedi gibiydi, henüz aslan olamadı ama ufak ufak tırnakları uzamaya başladı sanki. Cidden ne oluyor bunlara?Ne bu boyle herseye sinirlenme?
Bu da yeni cikti erkeklerde herhalde
Benimki de gecen gün aslan kesildi bana sanane sanane sanane saygisizca konusuyor
2 gundur muhattap olmuyorum kendisiyle. Olmayi da düşünmüyorum
Ayrica sen hassaslasmamissin kendisi kabalasmis.gerekeni yap.
Ben de çok merak ediyorum.
Bilmiyorum sanırım sosyal hastalığımız "erkeklerin sinirli olması " olmaya başladı.Aynı aynı, bizimkide kedi gibiydi, henüz aslan olamadı ama ufak ufak tırnakları uzamaya başladı sanki. Cidden ne oluyor bunlara?
Yok oruç etkilemez onu ama bana kalırsa iki gün iyi davrandım ondan bunlar. Bizimki öyle, kızıp bağıracak, afra tafra yapacağım ki etrafımda pervane olsun :) bu bir nevi törpü o tırnaklara.Bilmiyorum sanırım sosyal hastalığımız "erkeklerin sinirli olması " olmaya başladı.
O tirnaklari kesecem ama ben beklesin..
Of yine sinirlendim bak. Belki seninki oructan falan mi acaba?
Erkekler sadece kaba tabir sözden ve hakaretten hoslanıyor nokta net ! Az once eşimle yasadım aynısı olmasada saydım saydım durdum smdi gelmiş senn dediğinn olsun canın diyor şaka gbilerSelamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kaç aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne söylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa çeneni.... uyarıyorum benimle düzgün konuş diye ama yok. O böyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani sürekli birbirimize lâf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum döverim" demeye başladı. Dün yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya çalışıyordum tahlil için. Neyse aldım. Şırıngayla çektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin üstüne geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun üstünü çıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.
Bizde de öyle simdi kendimi geriye cektim laf atmalar basladi. Zaten iyi davranmaktan benimkide anlamaz bazisi cidden bagirip cagirma surat asma afra tafra yapilmasindan anliyor. Neden boyle acaba mazosistlermiYok oruç etkilemez onu ama bana kalırsa iki gün iyi davrandım ondan bunlar. Bizimki öyle, kızıp bağıracak, afra tafra yapacağım ki etrafımda pervane olsun :) bu bir nevi törpü o tırnaklara.
Bence kesinlikle ilkel dürtüler :) dişi kaçtıkça onlar kovalıyor modu. Birgün pambık gibi üç gün kaktüs gibi olmamız lazım sanırım.Bizde de öyle simdi kendimi geriye cektim laf atmalar basladi. Zaten iyi davranmaktan benimkide anlamaz bazisi cidden bagirip cagirma surat asma afra tafra yapilmasindan anliyor. Neden boyle acaba mazosistlermi
Büyük kızım 5 yaşında küçüğü 6 aylık. Son bir kaç aydır başladı böyle konuşmaya. Yani bebekle alakası yok. Hatta erken doğum yaptım hayatî tehlikemiz vardı. Insan üstü iyi davranıyordu. Onun canı bir şey istemeyince , rahati bozulunca veya istediği şey olmayınca kurt adama oluyor. Tahlili hastaneye götürmek zorunda kaldı ya rahatı bozuldu, dün o yüzden yaptı ama öncesi de var.Çocuktan sonra mı böyle oldu? Artık çocuk var, benden ayrılmaz diye mi düşünüyor acaba?
Tabiki demezdim ne münasebet durduk yere. Ama dediginiz gibi artık sinirimi bozmaya başladı. Allah var 7 senedir sürekli yapıyor desem yalan olur. Son bir iki aydır başladı.Benim eşim bana bir kere bağırmadı ya da hakaret etmedi, eli kalkmadı. O konuda anlamam ama babam anneme böyle muamele etti hep. Sevmiyordu. Saygısı yoktu çünkü. Hatta bazen ileri gidip ben seni bu evin hizmetçisi olarak görüyorum sen kadın mısın falan derdi anneme. Meğer gözü başka kadınlardaymış. Aldatma dönemlerinde iyice saygısızlaşmıştı anneme karşı. Hep eleştiri hep beğenmeme ve başka kadınlarla kıyaslama vs vs. Eşine saygı duyan İnsan kes sesini falan demez. Ne ben eşime dedim ne de o bana. Normalde eşiniz size böyle hayvanca davranmasa siz de ona kes sesini der miydiniz? Bence aklınızın ucundan bile geçmezdi demek ama şimdi ağır geliyor size o muamele. Bana kardeşim bile dese ağlarım mesela
Bunu ben de fark ettim. Alttan alınca iyice egoistleşiyorlar ama bağırıp çağırınca tamam canım cicim oluyor.Erkekler sadece kaba tabir sözden ve hakaretten hoslanıyor nokta net ! Az once eşimle yasadım aynısı olmasada saydım saydım durdum smdi gelmiş senn dediğinn olsun canın diyor şaka gbiler
Büyük kızım 5 yaşında küçüğü 6 aylık. Son bir kaç aydır başladı böyle konuşmaya. Yani bebekle alakası yok. Hatta erken doğum yaptım hayatî tehlikemiz vardı. Insan üstü iyi davranıyordu. Onun canı bir şey istemeyince , rahati bozulunca veya istediği şey olmayınca kurt adama oluyor. Tahlili hastaneye götürmek zorunda kaldı ya rahatı bozuldu, dün o yüzden yaptı ama öncesi de var.
Inanın ben de bir çare arıyorum. Bir sıkıntısı var ama klasik Türk erkeği. Deli mi psikologa gitsin?Sen değiştin diyip geçmeyin Bi derdi var sanki doktora psikoloğa falan mı gitseniz?
Bağırdığında aynı şekilde tepki vermeyin. Mümkünse ortamı terk edin. İyice içinden çıkılmaz hal almasın
Aldattığını düşünmüyorum zaten. Şüphe bile etmem. Dedektif gibi de araştırmam. Başka isim yok beynimi onunla mı meşgul edeceğim? Aldatırsa ayağına dolanır zaten. kendisine yapar, kendi günaha girer, hesabını Allah a kendi verir. Bunu kendisine de söyledim. Sonucu ne olur bir güzel anlattım.Senin için üzüldüm kuzum eşine de çok kızdım. Ama şu her sorunlu eşe aldatıyor damgasını vurmak çok saçma ya çok sinir oluyorum. Amacımız konu sahibinin derdini dinlemek olur olmadık seyi aklına sokup üzmek değil
Yaaa sen yasarken çok sinir olmuşsundur ama böyle anlatınca bayağı güldüm. Demek oruç sadece erkeklerin başına vurmuyor.Hmmmm bi de ne yaptim biliyonmu canim bana ogun artist artist dayi dayi konustu ya. Git bu evden dedim.
Cok gururlu cok delikanli bir erkek edasıyla almis eline ufacik bi valiz. Ayrica o valizde benim ha. Guya evi terk ediyor yani. Gitti. 2 saat sonra geri geldi bide zile basıyor. Bana dioki cik bu odadan cık hiiiic tinlamadim kendisini mutfaga gectim. Diyor ki bana bana bak ya adam olursun ya da gidersinhahahahahaha deminde padisah hazretleri uyandı. Odanin kapısını acti uzanıyordum
CEBÖMDÖNNN PARA Mİ ALDONNNN
dedim evet? Ne kadar aldin dedi 100 dedim
NEDÖNNNN
markete gittim ve su alcam dedim.
Gitti evden gitmis 20 tl almis cüzdanımdan bise diyimmi bana ne zaman kotu davransa ya parasi biter ya kartina bise olur benden kart ister eeeee Allah biliyor isteee ....
Ona her zaman dedim beni üzen iflah olmadi cok degil 48 saat daha sürer inadı ozur dileme sende nasılsa kendisi gelir ayagina
Yine sende iyi yapiosun altta kalmayarak ama beni cok tahrik etti yoksa kovmazdim evden.
Tartışma olabilir ama şiddet olmaz. Allah korusun size vurursa mutlaja darp rapory alın elinizde bulunsun. Çünkü bir kere o eşiği geçerse tekrarı olması çok muhtemel
Evlenmeden önce de var mıydı böyle şeyler ?Selamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kaç aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne söylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa çeneni.... uyarıyorum benimle düzgün konuş diye ama yok. O böyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani sürekli birbirimize lâf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum döverim" demeye başladı. Dün yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya çalışıyordum tahlil için. Neyse aldım. Şırıngayla çektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin üstüne geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun üstünü çıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.
HayırEvlenmeden önce de var mıydı böyle şeyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?