eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

eşin belki saf yada iyi niyetli. kız ısrar etmiş, oda kıramamış. sizin izin vermeyeceğini bildiği için birşey demeden gitmiş sinamaya. şiddete karşı olmama rağmen, dayaklık eşin. anasından emdiği sütü burnundan getirin derim ben.

aynı şeyi siz yapsaydınız, tavrı ne olurdu acaba.

yüksek sesle okuyarak esimede anlattim bu yasadigini
yorum yapamayacagim dedi
belli dedi

esin cok saf görnmüyor canim
cok saf olsa sana söyler
senide götürür
yada baska sekilde ama sana is yemegi diye yalan söyleyip hemde hemen ertesi gunu o kadini sinemaya götürmesi
hic normal degil

bu arada esin sucsuz degil ama su kadinlara bak yaa
evli erkeklere kanca atacak kadar adi kadinalr var

Asla affetmem.. Ne demek yani elin kızı için karısına yalan söylüyor.. ÜStelik beraber sinemaya gidiyorlar fln. Hiç akla hizmet değil. Tepkinizi lütfen çok uzun tutun boşanmasanız bile..

Eğer kızın kimsesi yoksa çok sinamaya da gitmek istiyorsa kocanz versin parasını kız yalnız gitsin. ben de evliyim kocam böyle birşey yapsa herkese rezil ederdim. ayrıca sinamanın çıkışında beklerdim ki beni görünce nasıl davranacağını izlerdim. bekarken çalıştığım iş yerinde evli iş arkadaşımla bırak sinemaya gitmeyi beni eve bırakmasına bile izin vermezdim. doğrusu da budur zaten.

Benim kocam çok masummm, çok iyi niyetllii, ama alem bozuk, kadınlar kötü, kız gıcık..vs.vs.vs. Kocası pırlanta kadınlar kulübü.

vallahi bayanlar ben şu lafa çok inanırım kocam yapmaz çocuğum yemez demiyecekmişsin....çünkü çok iyi bildiğin koca da seni sırtından vurabılırı..misafırlıkte aaa o yemez ondan dedıgın cocukta hapur hupur yıyıp senı utandırabılırr...gecmıs olsun cok uzuldum durumunuza ama yanlısınız su kı olayı tamamlamamak ...az daha bekleyıp ıcınızı rahat ettırseydınız keske sımdı aklınızda hep bır acaba olacak ve esınız de daha temkınlı davranacak

teşekkürler..dediğini yapamadım..daha beterinden korktum..

bu akşam konuşacağım tekrar ve çok ciddi olarak..

Benim kocam çok masummm, çok iyi niyetllii, ama alem bozuk, kadınlar kötü, kız gıcık..vs.vs.vs. Kocası pırlanta kadınlar kulübü.

ne alaka şimdi..masum olmadığı için bu konuyu açtım zaten..

bende istemiyorum neden isteyeyimki.üstelik karşı çıktığım hoşlanmadığım biriyle..

işyerindeki samimiyetlerini bilmiyorum.kendi arada anlatıyor filan..bunun da iyi niyetinden kaynaklandığını düşünüyorum bişey olsa anlatmaz..ama merak etmiyorum da değil..

bunu yapamam o kızla aynı ortama giremem ne gerek var ki hem..tahammülüm yok şuan..

Esin safliktan gecmis afedersin resmen salaklik moduna gecis yapmis!!!!!!

evet..çok haklıısn

Adam karısıyla sinemaya gider, haber vermek zorunda da değildir cümle aleme, çağırmak zorunda değildir. Kadın bunun farkında değil, adam bunun farkında değil...Ya da, farkında olmaması imkansız.Olaylar şöyle gelişmiş : Adam karısıyla sinemaya gitmiş ,sevgilisi de buna bozulmuş, adam da, söz canım bu akşam da senle gideriz, yeter ki surat asma demiş. İki çocuğu arasında adalet sağlamaya çalışan anne baba gibi, karısıyla sevgilisi arasındaki dengeyi gözetmek istemiş.

sizin düşünceniz bu genele yayamazsınız , iyi veya kötü oldugunuza karar vermek haddiniz değil.

evet yanlış anlaşıldı, çünkü benim evli ve vakit geçirdiğim çok sevdiğim arkadaşlarım var :)
eşlerinide severim tebi , onlarda beni
kız hatalı , eşinizde hatalı ..
kırgınlığınızı sakince dile getirin , sizi ne kadar kırdığını anlasın , anlasın ki bir daha göze alamasın.
hatta bi ceza verin mesela 3 gün hiç konuşmayın bir daha tekrarlarsa bu sürenin çok çok uzayacağını söyleyin.
ama burnundan getirme ters tepebilir.

siz bence en büyük hatayı salonun kapısında çıkışta beklememekle yapmışsınız..
asıl filmi orda izliceklerdi..

getireyimde nasıl..suratına bakmıorum kaale bile almıyorum telefonuna cvp vermiyorum ama öfkem çok taze aklıma inanın bişey gelmiyor ne yapacağım konusunda..

keşke söleseydin dedim bana verdiği cevap:inan söleyecektim eve geldikten sonra ama zaten sen anlamışsın ..e daha neden uzattın eve geldikten sonra bile yalan söledin dedim korktuğunu söledi çok gözüm dönmüş o yüzden korkmuş..kanca atıldımı acaba eşime yaa kafayı yicem..

Asla affetmem.. Ne demek yani elin kızı için karısına yalan söylüyor.. ÜStelik beraber sinemaya gidiyorlar fln. Hiç akla hizmet değil. Tepkinizi lütfen çok uzun tutun boşanmasanız bile..

affedemiyorum edemem de..ömür boyu güvenimi zedeledi.hiçbişeyine inanmıyorum atık..ne kötü bişey imiş güven sarsılması..

bende çok dikkat ederim.eşimde bu konuda çok kıskançtır asla tahammülü yoktur.hatta birlikte gittiğimiz akşam tanıdık bi erkek görüp selam verdim diye burnumdan getirmişti.şimdi kendi yaptığına bakın..

Birde anlamadığım bir konu daha tek sinemaya gidilmiyor mu ??

gidemedi demekki hanımefendi..

aynen hiç beklemediğim insan dan beklemediğim kazığı yedim..

sanırım gidilmiyor.
herhalde kova mısırı yemeye ortak aranıyor!

Vallahi ciddi ciddi düşündüm yok kimsesi yok, yalnızmış ,bir arkadaşta parasını verseymiş falan dedi ,neden versin ya benim eşim elalemin sinema parasını gitsin fakira sadaka versin en azından bir işe yaramış olur ..

Eğer sen eşinin yerinde olsaydın ve de işyerinden bir erkek arkadaşını da ikinizin gideceği sinemaya gelsin diye tuttursaydın,
Sonra o erkeğin,sizinle gelmediği için sana trip attığını anlatsaydın ve akşamına da eşine yalan söyleyip o adamla sinemaya gitseydin, eşin de bunu öğrenseydi,
Emin ol aldattığından başka birşey düşünmezdi eşin, ve ben de burada senin o erkeğe karşı boş olmadığın yorumunu yapardım ya da saflık derecesinde iyi niyetli olup o adama acıdığını, ya da herhangi bir şekilde muhtaç olduğunu.

Neyse, bence eşinle konuşurken, aynı şeyi sen yapsaydın ne olacağını da konuya dahil et..

haklısın sanıırm..keşke yapsaydım beni görmeleri bile yeterdi..ama daha kötüsünü yapacaktım kesinlikle..

yapmayın nolur eğer dediğiniz gibiyse ben bunu nasıl kanıtlanırım.paramparçayım şuan..

yazdıklarını okuyunca uzulmememk elde degıl ayrıca sınırlenmemek de ..sonucta hayat senın karar da senın ama ben olsaydım konusmaya calısırdım anlatırdım neden yalan soyledıgını sorardım o kısı bu kadar onemlımıymıs hayatında .sonra da kendı hıssettıklerımı anlatırdım soyledıklerınden sonra bır karar alırdım ve mesafelı davranırdım.sonucta ortada paylasılmıs bır sevgı var bır emek var hemen bır cırpıda bıtırme boylece okısıye de meydan kalmasın ama esıne de ders olsun senı kaybedecegını hıssettır ne bılııyım sen de mesela ıs yerınden bırıyle oyle yaptıgında ne tepkı verırımıs ogren bakalım

hersey duzelır ıns

söyledim gece..bana verdiği cevap seni gözüm kapalı güvenerek iş seyahatlarına gönderiyorum zaten dedi.iki konu aynı değil dedim konu uzadı gitti dahada sinirlendim

yani çok psikopatçamı olur bilemiyorum ama sizin izlemeniz gereken bikaç yol var bundan sonra bence..yani gerçekten masumane bi arkadaşlıkmı,yoksa bişiler hissedilipte henüz adım atılamayan ama tohumlarının kıpır kıpır olduğu bişeymi aralarındaki..onu öğrenmek için...
tel kayıtlarını inceleyin bence..iş harici telde görüşme varmı diye..yada ne bileyim madem masumane eve davet edin daha doğrusu eşinize öyle söyleyin bakalım tepkisi ne olacak kabul edecekmi..
o bayanın madem kimsesi yok yazık acıdım yemeğe davet ediyorum iş çıkışı gelsin diyin bakalım eşiniz ne dicek bu duruma..
öyle hemen hött hött diyip parlarsa saçmalama flan derse kesin bunda bi iş var..
ama kabulde ederse bence eşiniz gerçekten çok saf...
yada gerçekten çok iyi oyuncu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…