hayır kızmazdım cnm..haberim olsa inan kızmazdım..
canım ben gidiş şekline kızıyorum kocaman bi yalan var ortada..eşim neden bana haber vermedi benide götürebilirdi yada ben o filmi eşimle izledim deyip kendide gitmeyebilirdi..seninki tamamen farklı şirketlerde bu tür faaliyetler olabilir eşimin şirketinde de oluyor yılbaşı partileri yemekler filan beraber katlıyoruz yada haberim oluyor
sizi götüremezdi çünkü bir önceki akşam o kızın da gelmesini teklif ettiğinde tepki göstermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam..
eşimle izledim deyip gitmemesi de saçma çünkü ortada kendi aralarında sinemaya gitmeye çalışan eşinize de teklif eden iş arkadaşları yok..tamamen işgüzar bi şekilde eşinize tuhaf davranışlarla yakınlık kuran bi kız var..
gösterdiğiniz tepkiden sonra üstelikte aynı filme gittiğini size söyleyemezdi,izlediğimiz filme neden gidelim diyebilirdin haklı olarak...
yani beni neden götürmedi gibi bi soruyu sormayın,
öyle bi ihtimal bi önceki akşam kaybolmuştu..
daha öncede yorum yaptım kızın tavırları hoş diil..Eşinizin yalan söylemesi insanı sinir krizine sokacak bi durum çünkü ortada hiç bişe yoksa da insanı işkillendirir, ki öyle oldu malesef...
Amaaa! kusura bakmayın yorum adı altında sayfalarca dedektifçilik yapılmış resmen,dul adam da roman karakteri gibi..
Bence ortada sadece eşinizin safça hareket etmiş olması ve YALAN söylemiş olması sorunu var...
altmış küsür sayfa irdelenmiş ama ortada ne bir delil var ne de aldatma...
Yalan konusunu uzun uzun konuşun bence eşinizle, tepkim aldatmış olduğunu düşündüğümden diil yalan söylemene diyin ve bu şekilde bi evliliğin yürümeyeceğini herzaman dürüst olması gerektiğini güzelce anlatın..
bir daha yalanını yakalarsam affetmem diyin...sonra da bu konuyu kapatın bence..
Aldatılma düşüncesini karakedi gibi siz sokmuş oldunuz aranıza..Haklıyken gittikçe haksız duruma düşebilirsiniz...bence artık uzatmayın aldatma konusunu....burdaki en önemli sorun YALAN! ona odaklanın..
kızın akıllı uslu biri olmadığı belli her zaman aklınızın bi köşesinde bulunur..
burda yorumlaşmak hoşunuza gidiyo anladığım kadarıyla ama bu konu bu şekilde çözülmez bence burda diil, eşinizle konuşup bi çözüm bulmalısınız artık..
herkeze günaydın ;
dün eşimin yemek teklifini kabul ettim.dışarda bi mekanda olursak daha sakin olup herseyi güzelce konuşabiliriz diye düşündüm ve yemeğe gittik..herseyi anlattı bana..bu olaydan sonra bende kızı tarttım ölçtüm gerçekten de doğru bişey yapmadım,meyili varmış gözardı etmişim yada anlık müsaade etmişim dedi..kızın annesi sürekli ofise geliyormuş benim kızım boşanmadan çok etkilendi babası şöyle çektirdi kızıma böyle çektirdi bize şu sartlarda okudu iş buldu filan diye sürekli ağlıyormuş aman siz abilerisiniz ben size güvenirim koca istanbul ne olacağı belli olmaz siz ona göz kulak olun filan diyormuş sürekli..(anasına bak kııznı al hesabı) eşim kızın durumuna hep üzülen taraf olmuş.ama hiçbi hoşlanma,birlikte olma hissi hissetmedim diyor sadece acıdım üzüldüm..bu olaydan önce öğle yemeği dahil yemedik ,çok ısrar etti gidecek kimsem yok saat çok geçde film seansları yalnız gitmem mümkün değil sizde benimle gelin annemin içide rahat eder demiş..eşimde kıramamış.bana neden yalan söylediğini gelince;burda konuştuğumuz gibi hersey..bir önceki akşam tepki verip kızdan hoşlanmaıdğımı söyleyince beni üzmek ,şüpheye düşürmek istememiş..haa bukadar önemlimiydi diyor hayır ama bikere geri adım atamadım erkekliğime yediemedim diyor..kendini onla nasıl kıyaslarsın beni nasıll böle bi suçla suçlarsın deyip durdu hemen geri vitese taktım ben yalan olayına kızıyorum güvenimi bitirdin sana nasıl güvenicem seninle nasıl eskisi gibi olucam aklıma bikere yalan kavramını soktun nasıl inanacam sana dedim..çok haklısın bundan sonra 2.hatayı yaalanı sokarsam hayatımıza ozaman bırakıp git beni dedi..bu olayın buralara geleceğini vahimliğini düşünseydim yaparmıydım sanıyorsun dedi..kafamda başka bişi olmadığı için olay benim için bukadar büyük sonuçları bukadar ağır görünmüyordu dedi..yani erkeklere göre normal bi olay..izin alıp kısa bi tatile çıkalım hem ortamdan uzaklaşmış oluruz hemde kafa dağıtırız dedi..kabul etmedim çünkü işlerim çok yoğun kaç gündür sallıyorum işlerimi..
ben onun gözünü açtığım için kıza bakış açısı değişmiş normal değilmiş hiç hareketleri şimdi daha ii anladım diyor mesafemi koydum ne oldu diye ikidebir soruyor dedi..başka birime geçmek istediğini müdürlerine söylemiş..sırf ben rahat olayım diye..elimden geleni yapmaya hazırım yeterki bu sebeple beni bitirme..dedi ..ve eve döndük yolda normal şeyler konuştuk eve geldiğimizde kahve içme teklif etti iki muhabbet ettik diye herseyin hemen normale dönmeyeceğini söyledim ve uyudum..
muhtemelen durum,eşinizin anlattığı gibi..
ama hep soru işareti kalsın kafalarımızda.. genel olarak söylüyorum..
bu erkekler,zina halde yakalanmadıkça reddederler çünkü..
her zaman mı mazlum ve masumlar..
o kadın iyi niyetli değil bir de..
yaa çookkkk sevindimmm
inşallah senin içinde bir nebze olsun rahatlamıştır.
zira söylediklerini didikleyip,ardına anlam koyup,
yeni yeni fikir akımları doğurmaya gerek yok diye düşünüyorum
ve lütfen yeni yeni eskiye dair soru türevleri üretmeyelim..
şöyledi de böyle olmuş vs..gibi...tüm ihtimaller üzerinde konuşuldu zaten...
şimdi size biraz zaman ve dediği gibi baş başa kalmak iyi gelicektir...
dün sana iş değiştirmesi hakkında bişiler demiştim..onun da aynı fikri
taşıyıp en azından birim değişme düşüncesi çok güzel geldi..bundan sonraki
süreçte herşey istediğiniz gibi olur inşallahh
Güzel bir konuşma geçmiş aranızda, çok sevindim..
Eşiniz çok samimice anlatmış.
Sizin geri vitesiniz ise çok yerinde olmuş.
Diğer türlüsü olsaydı olmazdı.
Ayrıca çok akıllı davranmışsınız geceyi kapatırken, tebrik ederim :)
İnşaallah çok mutlu olursunuz.
senin baştan beri yorumlarını hep merakla okudum..yanımda olup verdiğin zaman için çok teşekür ederim.iltifatın içinde..
varsa reddetti belkide ama ben şansımı veriyorum allaha havale ediyorum..allah elbet karşılıksız bırakmaz ..bneide yalan söyleyeme devam edeni de..
bir de şu var; pişman olmuş erkek,en iyi erkektir derler..
Başkaca yanlış yapacağını sanmam bundan sonra..
Allah şaşırtmasın arkadaşım..
önünüze bakın,mutlu olun inşallah.. Ama arkanızı da hep kontrol edin.. (herkes için,benim için de geçerli..)
ben esinizin samimi olduguna inaniyorum. Sizi kirmamak adina yalan soylemis.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.
Iliskinizin bu olaydan sonra ozellikle esiniz tarafindan daha da guclu olacagina eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?