eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Hanımlar hanginiz iş arkadaşınıza aaa ahmet sen nasıl karınla gidersin sinemaya benimle gidemezsin diye trip attınız?
Birisi varsa burada anlatsın bizde anyalım bu cürreti?
Bu cürreti sevgilisine kocasına abisine babasına yapar insan başka da kimseye yapamaz..

bence de herkes yerini bilsin, adama bak sen eski bekar günlerini arıyo galiba, aptal yerine koyacaktı aklı sıra olmadı arabanın resmini görünce çark etti şaşkın
iş yerine gidip bi görünsen, ya da diğer adam ne düşünüyo bu konuda, aralarında bişey varsa hissediyodur o adamda

Böyle birşey olabilir mi yahu? Arkadaşlar sözleştiğinde biri dışarı kaldığında sitem edilir de düşünemiyorum bile "nedaannn karınla gittiiiaan" diye soracak bir iş arkadaşı :S

Bir de şöyle bir nokta var eve kocası geç gelen hangi kadına sinemaya bakmaya gider?
Bu işin düğüm noktası bu ..
Kocası bu kadar saf olan hiçbir kadın bu davranışı yapmaz aksine kocasından büyük bir potansiyel kadın olar yapar ancak bunu.

vallahi bravo

vay be hem yalan soyle sonra isi masumlastir.iyi sabir vr sende canim.o arabayi orda gorsem girer o sinemay o kizin agzini gozunu girerdim esimede tukurur cikrdim.bizim dukkanda kiz calisiyodu kac kere dedimki gormicem onu orda yok burda dedi birgun gittim bise demeden dikilmis yanina kiz tel bise gosteriyor benimki kizi kovdum sen kimsin dedi bana KARISIYIM!dedim kesti sesini cikti bulasiklari yapiyomusda hic ilgilrendirmez beni.neyse bidahakine kardeslerim geldi bise demeden gittim yine dukkanda beni gorunce hep arkaya kaciyor.sen misin yinre orda olan giristim aglamakli oldu bi halt etmedi kardesim tutmasa parcaliyacam gozum dondu.millet sormus bise mi var diye.rezil ettim bidaha gorsem yine yaparim ama bu yetti sikar daha.o kizlada git konus ayagini dek alsin

Sen eşinin potansiyel sevgilisine (belki de potansiyel falan değil, alenen sevgilisi) bakışlarınla neyi hissettireceksin ki bu saatten sonra. Yanlış anlama yazacaklarımı ama teraziye konduğunda o kız daha ağır basmış eşin için. Sen o kızdan hoşlanmadığını söylediğin halde gizli de olsa onun gönlünü hoş etmiş. Dul arkadaşı da ordaydı diyorsun, belki de dul arkadaşının sevgilisi, eşin ve o kız, dörtlü şekilde takıldılar.
Benim içim içimi yerdi ve ben böyle bir durumu alenen aldatma sayardım.
Şu da var tabi, benim eşim üzülse iş arkadaşı yalnız vs diye, benden rica eder "kıza biraz ablalık yapsan, h.sonu ikiniz çarşıya çıksanız belki senle dertleşir" der. Ben de eşimin hatırı için ilgilenirim kızla. Gerekirse evime davet ederim, arkadaşlarımla tanıştırırım vs. Ama eşim onu sinemaya gütrmeye kalkarsa bu işte bir iş var derim.

her zaman ki gibi 10 numara bir yorum

adamı piyon olarak kullandılarsa hala salak yerine konuluyorum desenize..

işte samimiyetlerini ortaya koyuyor budurum.demekki eşim ona o yüzü vermiş.aynı ofisteler ne halt yedikleri belli bile değil..aynen değiniz gibi dedim benide götürseydin e sen onla gelmek istemedinki en başta diyor..zaten gene köpürcektim gene yalan söleyip gidecekti sanki mecburmuş gibi..

eşim işyerinden memnun patronlarıda ondan memnun.işden çıkacağını sanmıyorum..

evet trip atılan bnim eşim ..hangi hakla hangi vasıfla hangi samimiyetle..bunu hep soruyorum eşime ve kendime..iş çığrından daha da çıkıyor..dul arkadaşının sadece arabasını gördüm..kendisini değil

sevgili derinss sen bu forumun en zeki kadınısın 7 sayfa yazmışızda kimsenin aklına bunu sormak gelmedi

hemen hurraa işyerindeki kızı kötüleyelim moduna girdik

Eşinizin iş yerine gittiğinizde sanki bir arkadaşınızın başından geçmiş gibi eşinize kızında duyacağı ölçüde ''kız ne kadarda ahlaksızmış bekarlar dullar dururken bizim arkadaşın kocasına takmış çok üzüldüm aşkım,ne zamana kaldık '' filan gibi cümlelerle ona gönderme yapabilirsiniz...

sevgili derinss sen bu forumun en zeki kadınısın 7 sayfa yazmışızda kimsenin aklına bunu sormak gelmedi

ama olay sinema ekseninde geçiyo ya o bakımdan içine kurt düşmüş kadının

ben evli olduğum halde evli iş arkadaşımı iş için önemli bişe olsa bile akşamları aramam, arayamam....

Bence eşiniz saf değil, çok zeki

Bence o kadına kızacağınıza eşinizde hata arasanız iyi edersiniz

bence de sence...

Est :13:
Eşim bugün geç geleceğim dediğinde sinemaları gezmeye kalksam
İstanbul'da cinnet geçirmem lazım
Hayır sinemaylada bitmez bunun bowlingi var tiyatrosu var pastanesi var kafeteryası var..
Kimse " saf "kocası için yollara düşmez böyle.

Bence eşiniz saf değil, çok zeki

Bence o kadına kızacağınıza eşinizde hata arasanız iyi edersiniz

neden ki...
tipik kadın yorumu işte...
tükaka kadın, ahh benim saf kocacııımmmm nasıl da geldi oyuna...
kadın bana sen eşinle niye sinemaya gittin diyecek...pehhhh...
o adamın cevap vermesine bile gerk yok, bir bakış fırlatır sen kimsin baabında konu kapatılır...
ama tabii ona o yüzü verenin ne/kim olduğu temel konudur...

kız yanlız ,kimsesiz hikaye bunlar bariz evlilik dışı ilişkisi var..göz göre göre yalan atıyor adam.. nasıl ev geri döndün..ben ortalıgı ayaga kaldırırdım be..

allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…