Hanımlar hanginiz iş arkadaşınıza aaa ahmet sen nasıl karınla gidersin sinemaya benimle gidemezsin diye trip attınız?
Birisi varsa burada anlatsın bizde anyalım bu cürreti?
Bu cürreti sevgilisine kocasına abisine babasına yapar insan başka da kimseye yapamaz..
Hanımlar hanginiz iş arkadaşınıza aaa ahmet sen nasıl karınla gidersin sinemaya benimle gidemezsin diye trip attınız?
Bu cürreti sevgilisine kocasına abisine babasına yapar insan başka da kimseye yapamaz..
elbet işyerine bigün işim düşer hiçbişi diyemezsem fırsatını bulup,bişekilde bakışımla dahi hissettiririm o kıza ben..şuan mantığım yerinde değil
eşim erkek arkadaşlarıyla bile ben olmadan biyere gitmezdi.ona hayret ettim zaten nasıl yaptı diye..daha önce hiç açığını bakışını yakalamış değilim..ne oldu birden bire nasıl bunu göze aldı anlamıyorum
bundan sonra nefesimi ensesinde hissedeceğini anladı zaten..
Sen eşinin potansiyel sevgilisine (belki de potansiyel falan değil, alenen sevgilisi) bakışlarınla neyi hissettireceksin ki bu saatten sonra. Yanlış anlama yazacaklarımı ama teraziye konduğunda o kız daha ağır basmış eşin için. Sen o kızdan hoşlanmadığını söylediğin halde gizli de olsa onun gönlünü hoş etmiş. Dul arkadaşı da ordaydı diyorsun, belki de dul arkadaşının sevgilisi, eşin ve o kız, dörtlü şekilde takıldılar.
Benim içim içimi yerdi ve ben böyle bir durumu alenen aldatma sayardım.
Şu da var tabi, benim eşim üzülse iş arkadaşı yalnız vs diye, benden rica eder "kıza biraz ablalık yapsan, h.sonu ikiniz çarşıya çıksanız belki senle dertleşir" der. Ben de eşimin hatırı için ilgilenirim kızla. Gerekirse evime davet ederim, arkadaşlarımla tanıştırırım vs. Ama eşim onu sinemaya gütrmeye kalkarsa bu işte bir iş var derim.
benimde aklıma bu geldi
surat yapmıştır kız beni niye götürmedin diye oda tamam yarın götürürüm demiştir
dul adamıda paravan olarak almışlardır yanlarına, gören olur diye
dul adamda biliyor ilişkilerini
Valla kimse evli barklı adama iş çıkışı gel sinemaya gidelim demez bence kolay kolay...Bekar adam değil ki bu..Hadi iş arkadaşları ile böyle bir durum söz konusu oldu.Eşimi de arayayım o da gelsin der..Eşi gelemiyecek durumda olsa bile arar eşine söyler durumu..Gizli saklı işler çevirmez....
demesi çok kolayda, biraz kendini geri çek. dediğin gibi kale alma. bir ihanet yok ortada, diğer adamında arabasını görmüşsün. sakin kafayla düşün. olmazsa işten ayrılmasını istersin. eşin iş yerinde tutulan biriyse, bırakmak istemeyeceklerdir. yada başka çözüm yolu bulsunlar, bayanın yerini değiştirsinler. artık eşin nasıl yaparsa yapsın.
Bir kere kim ki trip atsın ?
iş arkadaşı kıza mı kalmış sinemaya gitti diye trip atmak.
Facebook iletisini hesap sormak ?
Bir de dul erkek arkadaşı sinemada siz gördünüz mü gözünüzle?
Ayrıca trip atılan sizin eşiniz o dul erkek değil.
Bir de şöyle bir nokta var eve kocası geç gelen hangi kadına sinemaya bakmaya gider?
Bu işin düğüm noktası bu ..
Kocası bu kadar saf olan hiçbir kadın bu davranışı yapmaz aksine kocasından büyük bir potansiyel kadın olar yapar ancak bunu.
sevgili derinss sen bu forumun en zeki kadınısın7 sayfa yazmışızda kimsenin aklına bunu sormak gelmedi
hemen hurraa işyerindeki kızı kötüleyelim moduna girdik
her zaman ki gibi 10 numara bir yorum
Bir kere kim ki trip atsın ?
iş arkadaşı kıza mı kalmış sinemaya gitti diye trip atmak.
Facebook iletisini hesap sormak ?
Bir de dul erkek arkadaşı sinemada siz gördünüz mü gözünüzle?
Ayrıca trip atılan sizin eşiniz o dul erkek değil.
Aslında bence konunun özü bu.Harikasın Marji
Yoksa iş arkadaşı olan kızın bu cürretini başka hiçbirşey kanıtlayamaz
Hani biz birlikte gidecektik sen nasıl karınla gidersin?
Trip atabiliyor şaka gibi , adam her iki tarafı idare edemiyor.
İyi ki edemiyor yoksa ortaya çıkmayacaktı hiçbirşey.
Bir de şöyle bir nokta var eve kocası geç gelen hangi kadına sinemaya bakmaya gider?
Bu işin düğüm noktası bu ..
Kocası bu kadar saf olan hiçbir kadın bu davranışı yapmaz aksine kocasından büyük bir potansiyel kadın olar yapar ancak bunu.
sevgili derinss sen bu forumun en zeki kadınısın7 sayfa yazmışızda kimsenin aklına bunu sormak gelmedi
hemen hurraa işyerindeki kızı kötüleyelim moduna girdik
Bence eşiniz saf değil, çok zeki
Bence o kadına kızacağınıza eşinizde hata arasanız iyi edersiniz
teşekkür ederim cevabın için..bende aynını söylediğin bu kızın hiçmi anası babası kardeşi arkadaşı yok dedim..acayip kurt düştü içime yaaa..dediğin gibi ben hissederim böyle şeyleri hemen..ne yapmalıyım bundan sonrası için,burnundan getirmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?