eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Sayın minikdepresif eşleri ile görüşülür proğramlar düzenlenir ,buna lafım yok herkes sizin gibi temiz düşünmeyebilir ,siz eşiyle sinemaya gitmiş diye iş arkadaşınıza kendinizide eşinden habersiz sinemaya götürttünüz mü yada böyle bir şey yapar mısınız yoksa 'aa bende gelmek isterdim deyip şaka yollu mu konuşurdunuz ' trip atmazdınız heralde değil mi ?

bence eşin o kadar saf ve masum değil

zaten korkulacak bi erkek tipi varsa bu saf görünen erkek tipidir
yere bakan yürek yakan

Çok gitmek istiyorduysa hanımefendi o dul arkadaşınla gitseydi...Ama asıl sorun sen birlikteyken bile o kızı istemediğin halde onun senden gizli onunla sinamaya gitmesi...

Himm zor bir olay atlatirsin umarim.

Ben olsam esime hediye aldigi an patlatirdim olayi.

Suan icim icimi yemesi yerine esimin isine gider bayanin usulca ifadesini alirdim

Usulca ama ve eklerdim gerekirse rezil edecegimi

Genelde evli erkeklere saran bayan hikayeleri duyuyorum

Mantikli dusunup Gerekeni yapmalisin

eşiniz böyle kimi kimsesi olmayan bütün bayanları bi yerlere mi götürür

ya da ona mı kalmış

ayıp yani..evli barklı adam...

gerçekten çok saf!! mış.....

ben cümlenin geneline itiraz ettim , beyfendinin yaptığı olaya değil.
eğer ilk cümlemi okursanız anlarsınız.
ben sinemama gerekirse tek giderim

Canım kusura bakma ama eşin saf masum falan değil gibi..Sana safı masumu oynuyor sanırsam...Ve belli ki apaçık yalan söylüyor...Gözlerini biraz daha açman iyi olur...

Keşke sinemanın önünde bekleyip görseydin kimlerle sinemadan çıktığını....

Hayırlısı olsun hakkında...

önemli değil diyor ama çok ısrar ettiler ben zaten o filmi sninle izledim onları yarıda brakıp çıkıcaktım zaten diyor.beraber gözükmesinler diye yanlarında oldum diyor.bende diyorumki o ki beraber gözükmeleri yanlışmış ee zaten yarıda çıkıp onları başbaşa bırakacaktın aynı şey değilmi bu..?bahane bence ya bahane..eşime trip atmıştır kesin oda dahil olmuştur konuya..buna inanıyorum artık..

merhaba;

eşim okadar saf okadar iyi niyetli bi insan ki....

Yazdığınız onca şeyden sonra şu cümle hepsini sildi süpürdü.
Elin kızını, karısından gizli mecburmuş karısıymış gibi sinemaya götürüyor siz hala eşim o kada saf ki diyorsunuz.
Vallahi inanamadım.

Son düzenleme:
demesi çok kolayda, biraz kendini geri çek. dediğin gibi kale alma. bir ihanet yok ortada, diğer adamında arabasını görmüşsün. sakin kafayla düşün. olmazsa işten ayrılmasını istersin. eşin iş yerinde tutulan biriyse, bırakmak istemeyeceklerdir. yada başka çözüm yolu bulsunlar, bayanın yerini değiştirsinler. artık eşin nasıl yaparsa yapsın.

benimde aklıma bu geldi
surat yapmıştır kız beni niye götürmedin diye oda tamam yarın götürürüm demiştir
dul adamıda paravan olarak almışlardır yanlarına, gören olur diye
dul adamda biliyor ilişkilerini

Son düzenleme:
Valla kimse evli barklı adama iş çıkışı gel sinemaya gidelim demez bence kolay kolay...Bekar adam değil ki bu..Hadi iş arkadaşları ile böyle bir durum söz konusu oldu.Eşimi de arayayım o da gelsin der..Eşi gelemiyecek durumda olsa bile arar eşine söyler durumu..Gizli saklı işler çevirmez....

bence eşin o kadar saf ve masum değil

zaten korkulacak bi erkek tipi varsa bu saf görünen erkek tipidir
yere bakan yürek yakan

bundan sonrası için bende aynı seyi düşünüyorum..

Çok gitmek istiyorduysa hanımefendi o dul arkadaşınla gitseydi...Ama asıl sorun sen birlikteyken bile o kızı istemediğin halde onun senden gizli onunla sinamaya gitmesi...

evet kızdığım bu..eşimede bunu anlatmaya calışıyorum eşim hala aramda bişi yok deyip duruyor..

elbet işyerine bigün işim düşer hiçbişi diyemezsem fırsatını bulup,bişekilde bakışımla dahi hissettiririm o kıza ben..şuan mantığım yerinde değil

eşiniz böyle kimi kimsesi olmayan bütün bayanları bi yerlere mi götürür

ya da ona mı kalmış

ayıp yani..evli barklı adam...

gerçekten çok saf!! mış.....

eşim erkek arkadaşlarıyla bile ben olmadan biyere gitmezdi.ona hayret ettim zaten nasıl yaptı diye..daha önce hiç açığını bakışını yakalamış değilim..ne oldu birden bire nasıl bunu göze aldı anlamıyorum

bundan sonra nefesimi ensesinde hissedeceğini anladı zaten..teşekkür ederim..

eşim şirket hattı kullanıyor msj filanda kapalı telinde..faturalarına bakamam.keşke bakabilsem bi yolu varmıki bunun? 2 arkadaşınıda aynı anda yemeğeyada çaya alabilirim belki bilmiyorum..eşim konusunda ise safmı oyuncumu şuan onu bile bilmiorum

Bir kere kim ki trip atsın ?
iş arkadaşı kıza mı kalmış sinemaya gitti diye trip atmak.
Facebook iletisini hesap sormak ?
Bir de dul erkek arkadaşı sinemada siz gördünüz mü gözünüzle?
Ayrıca trip atılan sizin eşiniz o dul erkek değil.

kız isterse çocuk esirgeme kurumundan olsun kocana neymiş.sen bence bu kocana saf dıye bakmayı bırak kımse bu konularda saf değil maalesef yıne burada kocayı aklayıp kızı taşlama moduna geçmeyelim lütfen...
tü kıza erkek pırlanta ne varsa bu kızlarda var koca koca aklı selim erkekleri nasılda kandırıp ağlarına düşrüyorlar saf masum erkeklerde yazık tuzağa düşüyorlar.

bu son yazdıklarım senın için değil kk da böyle olur genelde onun için yazdım.

Son düzenleme:
hiç bir insan iş arkadaşı için aynı filmi ikinciye izlemek için sinemaya gitmez, aldatma olmamış olabilir ama potansiyel var sanırım... canım bu aralar dikkat et ağırlığını koy ortaya ve durumu lehine çevirmelisin ama bunu nasıl yapabilirsin bilmiyorum

Ancak bir sevgili hesap sorar karınla sinemaya gittin beni de götüreceksin diye iş arkadaşı değil ve ancak kaçamak yapan bir erkek karısına yalan söyleyerek sevgilisini aynı sinemeya götürür iş arkadaşı değil..

Ayrıca dul erkek arkadaşında orda olduğu kesin değil...

Burnuma hoş kokular gelmiyor ...Dikkatli olun derim..

Derinss işte ben de bu cümleyi okuyup ilk yorumumu yaptım, herkesin kocası pırlanta, alem kömür karası diye... Hanımefendi alaka kuramadı yorumumla anlattıkları arasında, ne alaka, suçlu olmasa konuyu açmazdım dedi.

Aslında bence konunun özü bu.Harikasın Marji
Yoksa iş arkadaşı olan kızın bu cürretini başka hiçbirşey kanıtlayamaz
Hani biz birlikte gidecektik sen nasıl karınla gidersin?
Trip atabiliyor şaka gibi , adam her iki tarafı idare edemiyor.
İyi ki edemiyor yoksa ortaya çıkmayacaktı hiçbirşey.

nie biz kadınlar erkeklere bukadar güvenirken güvenimizi zedelerler anlamam ahmaklık resmen mutlu bi yuvan varken ne gerek var böyle şeylere. saf ayagına yatıp bunları yapması bence çok ters. seni anlıyorum aynı durumda olsam ben napardım bilmiyorum zor bi durum. bide eminim üstüne üsdük kendini haklı çıkarıyodur kesinnn! biz başka erkegi götürsek sinemaya naparlar acaba. empati kuramıyor bu erkek milleti. son zmanlarda daha çok duyuyoruz böyle seyler toplu kafayı yiyorlar heralde töbe töbeee. ben olsam o kadının saçını başını yolardım kendimi tutamazdım. ( gerçi yolsan ne ki ozmanda masum kızın üstüne atladı derlerdi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…