- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
sizin düşünceniz bu genele yayamazsınız , iyi veya kötü oldugunuza karar vermek haddiniz değil.
evet yanlış anlaşıldı, çünkü benim evli ve vakit geçirdiğim çok sevdiğim arkadaşlarım var :)
eşlerinide severim tebi , onlarda beni
kız hatalı , eşinizde hatalı ..
kırgınlığınızı sakince dile getirin , sizi ne kadar kırdığını anlasın , anlasın ki bir daha göze alamasın.
hatta bi ceza verin mesela 3 gün hiç konuşmayın bir daha tekrarlarsa bu sürenin çok çok uzayacağını söyleyin.
ama burnundan getirme ters tepebilir.
Sayın minikdepresif eşleri ile görüşülür proğramlar düzenlenir ,buna lafım yok herkes sizin gibi temiz düşünmeyebilir ,siz eşiyle sinemaya gitmiş diye iş arkadaşınıza kendinizide eşinden habersiz sinemaya götürttünüz mü yada böyle bir şey yapar mısınız yoksa 'aa bende gelmek isterdim deyip şaka yollu mu konuşurdunuz ' trip atmazdınız heralde değil mi ?
yazdıklarını okuyunca uzulmememk elde degıl ayrıca sınırlenmemek de ..sonucta hayat senın karar da senın ama ben olsaydım konusmaya calısırdım anlatırdım neden yalan soyledıgını sorardım o kısı bu kadar onemlımıymıs hayatında .sonra da kendı hıssettıklerımı anlatırdım soyledıklerınden sonra bır karar alırdım ve mesafelı davranırdım.sonucta ortada paylasılmıs bır sevgı var bır emek var hemen bır cırpıda bıtırme boylece okısıye de meydan kalmasın ama esıne de ders olsun senı kaybedecegını hıssettır ne bılııyım sen de mesela ıs yerınden bırıyle oyle yaptıgında ne tepkı verırımıs ogren bakalım
hersey duzelır ıns
merhaba;
eşim okadar saf okadar iyi niyetli bi insan ki....
Adam karısıyla sinemaya gider, haber vermek zorunda da değildir cümle aleme, çağırmak zorunda değildir. Kadın bunun farkında değil, adam bunun farkında değil...Ya da, farkında olmaması imkansız.Olaylar şöyle gelişmiş : Adam karısıyla sinemaya gitmiş ,sevgilisi de buna bozulmuş, adam da, söz canım bu akşam da senle gideriz, yeter ki surat asma demiş. İki çocuğu arasında adalet sağlamaya çalışan anne baba gibi, karısıyla sevgilisi arasındaki dengeyi gözetmek istemiş.
bence eşin o kadar saf ve masum değil
zaten korkulacak bi erkek tipi varsa bu saf görünen erkek tipidir
yere bakan yürek yakan
Çok gitmek istiyorduysa hanımefendi o dul arkadaşınla gitseydi...Ama asıl sorun sen birlikteyken bile o kızı istemediğin halde onun senden gizli onunla sinamaya gitmesi...
Himm zor bir olay atlatirsin umarim.
Ben olsam esime hediye aldigi an patlatirdim olayi.
Suan icim icimi yemesi yerine esimin isine gider bayanin usulca ifadesini alirdim
Usulca ama ve eklerdim gerekirse rezil edecegimi
Genelde evli erkeklere saran bayan hikayeleri duyuyorum
Mantikli dusunup Gerekeni yapmalisin
eşiniz böyle kimi kimsesi olmayan bütün bayanları bi yerlere mi götürür
ya da ona mı kalmış
ayıp yani..evli barklı adam...
gerçekten çok saf!! mış.....
Canım kusura bakma ama eşin saf masum falan değil gibi..Sana safı masumu oynuyor sanırsam...Ve belli ki apaçık yalan söylüyor...Gözlerini biraz daha açman iyi olur...
Keşke sinemanın önünde bekleyip görseydin kimlerle sinemadan çıktığını....
Hayırlısı olsun hakkında...
yani çok psikopatçamı olur bilemiyorum ama sizin izlemeniz gereken bikaç yol var bundan sonra bence..yani gerçekten masumane bi arkadaşlıkmı,yoksa bişiler hissedilipte henüz adım atılamayan ama tohumlarının kıpır kıpır olduğu bişeymi aralarındaki..onu öğrenmek için...
tel kayıtlarını inceleyin bence..iş harici telde görüşme varmı diye..yada ne bileyim madem masumane eve davet edin daha doğrusu eşinize öyle söyleyin bakalım tepkisi ne olacak kabul edecekmi..
o bayanın madem kimsesi yok yazık acıdım yemeğe davet ediyorum iş çıkışı gelsin diyin bakalım eşiniz ne dicek bu duruma..
öyle hemen hött hött diyip parlarsa saçmalama flan derse kesin bunda bi iş var..
ama kabulde ederse bence eşiniz gerçekten çok saf...
yada gerçekten çok iyi oyuncu..
Yazdığınız onca şeyden sonra şu cümle hepsini sildi süpürdü.
Elin kızını, karısından gizli mecburmuş karısıymış gibi sinemaya götürüyor siz hala eşim o kada saf ki diyorsunuz.
Vallahi inanamadım.
Adam karısıyla sinemaya gider, haber vermek zorunda da değildir cümle aleme, çağırmak zorunda değildir. Kadın bunun farkında değil, adam bunun farkında değil...Ya da, farkında olmaması imkansız.Olaylar şöyle gelişmiş : Adam karısıyla sinemaya gitmiş ,sevgilisi de buna bozulmuş, adam da, söz canım bu akşam da senle gideriz, yeter ki surat asma demiş. İki çocuğu arasında adalet sağlamaya çalışan anne baba gibi, karısıyla sevgilisi arasındaki dengeyi gözetmek istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?