eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

Eşinizle kızın sinemaya gitmek için plan yapıp,gören olursa diye de 3. bir şahısı alet ettiklerini sanmıyorum.
Aralarında ilşki olsa,eşiniz bunu gizlemek için uğraşır,3.şahısı araya sokup onun şüphelenmesini istemezdi.
Sonuçta dul adamın sevgilisini tanıyorsunuz,ve o adam sevgilisine,eşiniz ve o kızla aralarında birşey olduğundan şüğhelendiğini söylese,dul adamın sevgilisi aracılığıyla bir şekilde kulağınıza gelebileceğini tahmin eder eşiniz.

Aralarında kesinlikle birşey olduğunu düşünmüyorum,en azından kafa kafaya verip planlar yapacak kadar...
kızın baskısı mı,kendini acındırmasıyla mı diyeyim artık ya da adı her neyse,eşiniz buna yenik düşmüş,sinemaya götürmeye karar vermiş ve başbaşa gitmenin yanlış olduğunun bilincinde olduğu için dul adama da bilet almış.

Nereden bakarsak babaklım masumane olmadığı ortada olsa da aralarında başlamış belirgin bir ilşki olmadığı da belli.
Eşiniz,bunların ortaya çıkacağını sizin öğreneceğinizi bilseydi asla böyle bir hatayı yapmazdı.Sonuçta sizi seviyor ve kaybetmek istemiyor.
Siz bunların yaşanmamış olmasını dilerken eminim o da birkaç gün öncesine gitmeyi dilerdi.

Boşanma düşünceniz kesinlikle fevri bir karar olurdu,sonrasında pişman olmanız kaçınılmaz.
Ortada söylenmiş bir yalan var,siz bu yalanı telafi etmesini,sizi ikna etmesini istemelisiniz.
Şu an duygularınız çok taze,öfkeniz çok biliyorum ancak; eşiniz sizin için çabalarken bunu görmezden gelmeyin,görmeye çalışın!
Yoksa ne için çabaladığını o da bilemez ve bıkkınlık gelebilir..
Birkaç gün sonra,bugünden daha sakin olacaksınız,mutlaka bu tavırlarınıza ve yaklaşımlarınıza da yansıyacaktır,eşinizle daha sağlıklı iletişim kurabileceğinize inanıyorum.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Sevgilerimle...

başına gelen çok zor ve içinde çıkılması güç bir durum .allah kımseye yaşatmasın sana da bir daha yaşatmasın.
canım öncelikle ben dahil kimseyi dinleme kalbin,vicdanın ve mantıgın ne ssöylüyorsa onu yap derim.
kimse başına gelmeden bilemez ve yapılan yorumlar sana yol gösterici olamaz benımde başıma gelmedi allahım yaşatmasın .
zor gunler geçirerek buyuk emek harcayarak evlenmişsiniz ve belli ki eşinde sende birbirinizi seviyorsunuz geleceğini geçmişini düşün kendine bir gununu ayır bunları duşun ve bence kararı artık ver iki taraf içinde çekilmez bir hal almadan.
eşinin yaptığı belki affedilir deği yalan söylerek senı kırması ve belkide hayatının sonuna kadar bu olayı unutmayacaksın arasıra aklına gelecek ama üstesinden gelebilirsin.
boşandıgını duşun yapılan onca emek tek bir yalan yuzunden senin ve eşinin birbiriniz için mücadelesini siler mi düşün.bu yalan sürekli olsa durma git derim .1000 güzel şey 1 kötü şeyle silinemez.
anlattıgın kadarıyla benim eşim gibi ev kuşu arkadaşı bile eve gelir çıkmaz dışarı.
boşver telefon dökümanını boşver casus prog. sen kurcaladıkca kendini üzersin.unutmaya çalış ama genede tetikte kal.ve daha fazla surat yaparak evliliğini daha içinden çıkılmayacak bir duruma sokma derim.
aptal bir anına gelmiş bir hata yapmış herkes hata yapabılır .
düşün ve yemeğe gidin haftasonu bir yerlere gidin unutacak şeyler yapın ve unutmaya çalış.
boşandıktan sonra ''keşke bir sans verseydim'' dememek için iyice duşun derim hem kendine hem eşine sans ver.hayatın boyunca çekeceğin bir durum yaşatma size.
dediğim gibi bu benim yada burda yazan degerli arkadaşlarımızın hayatı değil senin ve en doğru kararı sen vereceksin.
allah sana ve eşine huzur mutluluk versin .

canım gerçekten üzüldüm yaşamışım gibi gerildim ama sana şunu söliyim senin eşin çok saf temiz kalpli o kadında bunun farkında sakın ellerinle o kadına verme onu sen ne yapıyosun kendine gel lütfen eşinde kötü niyet olsa gelip sana o kızın dediği lafları sinemaya gitmenize kızmasını anlatırmıy dı ? gerçekten eşin temiz kalpli kıyımsız o kadına gelince pislik başka bişi demiyorum adi biri sen eşinle konuş beni seviyomsun bensiz yaşamak mı yoksa benimle olmak mı seni mutlu eder ki tabiki seninle yaşamak isteyecek o halde sana son kez şans vereceğim o kadının ne kadar fena olduğunu anlat ve sonradan pişman olacağı şeyler yapmaması gerektiğini de anlat ve o kadın dan bi şekilde uzak tut onu eşinde bu kadar zayıf olmamalı ya ders ver eşine canım burnunu sürttür ama aşağılayarak ayrı kalarak değil iyilikle güzellikle vicdan azabı çektir ne bileyim ya çok üzülüyorum böle şeyler karşısında ben neyse ama sakın o kadına verme onu nasıl ikna edeceğini sen bilirsin zaten eşini tanıyosun

sen sinir oldun bide beni halimi düşünsene..alıp başımı çekip gidesim var valla..gittikçe b..ka batıyor iş..

Haklisin benim empati ile bu kadar sinirim bozuldu ise senin icin eminimki su iki gün kabus gibi oldu..Yasanmisliklar, sevgi, acebalar, hazmedememe, neden sorusu, degermiydi ve en önemlisi güven eksilmesi....Ama dünde dedim egerki seviyorsan ve ayrilamam diyorsan, 2. bir sans verilmeyecek kadar vahim degil yani en azindan cinsel iliski olup olmadigi bile belli degil...Yani tek meziyeti yilisiklik olan evli erkeklerle sinemalarda gezecek kadar düsük bir kiz icin yapilan durumu hazmedemiyorsun..Kalbin, beynin ikilemlerde...Ama birdaha yapmazsa gecer..Ewet güvenin tazelenmesi zor olacak ama egerki esin hatasini anladi ve telafisini en iyi sekilde yaparsa gecer...Ama tek sorun o kizin orda olmasi hep icinde süphe olacak mutlaka...

afreey....
Yazmayayım diyorum ama dayanamıcam artık..Ceza alsam da önemli değil..Açtığın konudan burada yazdığın mesajlara kadar salakça ... Sana salak demiyorum buraya yazdığın mesajlara diyorum..Ben de erkek olduğunu düşünüyorum diğer üyeler gibi.....Saçma sapan öğütler veriyorsun.. Dikkat çekmek içinm mi saçmalıyorsun bilmem..Hiç mi duymadın çoluk çocuğu olmasına rağmen macera peşinde koşan adam.... Allahım yarrabbim yaaa..

Çocuğun olsaydı elalemin kızını sinemaya götüreceğine akşam evine gelir çocuğuyla ilgilenirdi kurtarır tabi.

Evde çocuk sesi var ,gürültü var diye eve gelmeyen erkeklerde var ama.Çocuğun evlilik kurtardığı felan yok boşuna çocuğu buna alet edip kötü evliliğe birde çocuk ekleyip , çocuğun hayatını mahvetmeyin.

yok canim, afreey arkadasimiz zati ne yazdigini bilmez gibim geldi bana.

provakasyon mu acaba

inşallah canım teşekkür ederim..

amin sağolun..

ben değil o beni ikna etmeli..bensizliği düşünmüyordur şuan da..haklısınız ..pişman..dedim zaten son kez konuşucaz..

ah şüphe ..bu olayı hayatımdan silip atmak istiyorum biran önce

Narmik...

Yazdıklarım ister hoşunuza gitsin ister gitmesin gözünüzü kulağınızı iyi açarsanız etrafınızdan sıkça duyduğunuz şeylerdir. İnanki bende burada yazılan şeyleri okuyunca çoğu zaman sadece gülümsüyorum, tıpkı sizin hakkımda yazdıklarınızı okuduğumdaki gibi. Benim yüzümden ceza almanızı da istemem eğer etkisi olacaksa ben şikayetçi değilim.

Başlık sahibinin aslında ihtiyaç duyduğu şey öğüt değil, buradaki herkes gibi bende çoğu zaman içi boş laflar ediyorum nedense herkes bana kızıyor... Bana göre yapması gereken tek şey bakacak ve görecek.

ya yazmadan edemeyeceğim.benim eşim başka bir kızla sinemaya falan gidemez kardeşim.akşam vakti benden habersiz bir de bana yalan söyleyerek elalemin kızıyla film falan izleyemez.eşimle sinemaya gideceksem giderim.elalemin kızı beni niye götürmediniz diyip eşime sitem edemez.o kim ki ya.nasıl bir samimiyet,nasıl bir yüzsüzlük,laubaliliktir ki sitem ediyor.sonra eşimle aralarında nasıl bir ilişki var ki beni götürmedin diyip akşam akşam aynı filmi izlemeye gidiyorlar.ben evdeyim eşim başka kızla dışarda.akıllara zarar....

Aralarında arkadaşlıktan öte bir durum olsaydı bir gün öncesinde sana o da gelsin diye teklifte bulunmazdı ama bu işler şakaya gelmez bence boşan, yada evliliğini kurtarmak için çocuk filan yap.

ay ben sana kopuyorum ya heryerdede karsılasıyoruz

arkadaşım eşin sana biz üçümüz sinemaya gitmeyi düşünüyoruz haftasonu öğlen deseydi bukadar kızarmıydın

arkadaşım eşin sana biz üçümüz sinemaya gitmeyi düşünüyoruz haftasonu öğlen deseydi bukadar kızarmıydın
neden sordum biliyormusun ben 10 yıl bankada çalıştım 40 kişi bir serviste bana şu anda cebinden 3 tane sinama bileti çıkarıp süpriz demesi o kadar normal geldiki belki biz abartıyoruz
gayet masumane olabilir

hayır kızmazdım cnm..haberim olsa inan kızmazdım..

neden sordum biliyormusun ben 10 yıl bankada çalıştım 40 kişi bir serviste bana şu anda cebinden 3 tane sinama bileti çıkarıp süpriz demesi o kadar normal geldiki belki biz abartıyoruz
gayet masumane olabilir

canım ben gidiş şekline kızıyorum kocaman bi yalan var ortada..eşim neden bana haber vermedi benide götürebilirdi yada ben o filmi eşimle izledim deyip kendide gitmeyebilirdi..seninki tamamen farklı şirketlerde bu tür faaliyetler olabilir eşimin şirketinde de oluyor yılbaşı partileri yemekler filan beraber katlıyoruz yada haberim oluyor

konuyla ilgili yorumları okumadan yorum yapaıcağım size .eşinizin tutumunu kesinlikle yanlış buluyorum .sizin yerinizde hangi kadın olsa çıldırır tabiki haklısınız .bende bekar bir insanım çalıştığım yerlerde hep evli insanlar vardı selam vermeye bile çekinirdim aman yanlış anlaşılmasın laf çıkar allah korusun diye .bu bayan eşinizle sinemeya gidiyor ,eşiniz sizden bunu saklıyor ve size yakalanıyor doğru anladıysam .bence o bayanla konuşun bu sizi düşürmez .buna hakkınız var .bu şekilde davranmasının yanlış olduğunu eşinizle sizin birbirinizi sevdiğinizi anlatın ona .bence oda yanlış yolda çünkü.evli bir erkekle bu şekilde münasebeti hiç birçevreden hoş karşılanmaz .bu dedğimi yapmalısınız korkak durusanız diğer kadına şans vermiş olursunuz bence .

gayet masumane olabilir

bencede olabilir yaa herşeyi kötü düşünür olduk bi de herkes yangına körükle gidiyor.şeytan işte hep vesvese veriyo.ben dul adamı da piyon olarak kullandıklrına da inanmıyorum valla.eşin sonuçta sana sinemaya gidecem demiyor kı toplantıdayım diyor.aklına gelir mi senın onu sinemada yakalayacğın.sevgili olsalar yalnız gitmek isterler.

konu sahibi;şimdi sen ne yapmak istiyorsun.bundan sonra nasıl davranacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…