eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

konu sahibinin eşi karısıyla sinemaya giderken kızı da davet etmek istemiş yanlış
ama mesela iş yerinden arkadaşlarla bir sinema programı yapılmış olsaydı ve karısını da alıp gitseydi normal olan bu olurdu
bunun dışındaki tüm formüller evli barklı bir insan için uygun değil

çiçek geldi ofisime şimdi.hiç huyu değil aslında..çiçekde not : huzur bulduğum aşık olduğum nefes aldığım insana..karım'a.. beni nefessiz huzursuz aşksız koyma..

çiçek geldi ofisime şimdi.hiç huyu değil aslında..çiçekde not : huzur bulduğum aşık olduğum nefes aldığım insana..karım'a.. beni nefessiz huzursuz aşksız koyma..

Süper....Bencede onu nefessiz bırakma..Uzatma bu konuyu , seni sevdiği kesin.Buda ona iyi bir ders olmuştur.

Evet canım biraz olumlu bakalım ki olumlu düşünelim birde şöyle bakalım ,bey eşiyle filme gidiyor daha önce iş yerinde konuşulmuş filmin güzel olduğu oradaki iş arkadaşıda hadi hep beraber gidelim demiş dul olan bey biraz çekinmiş diğer evli olan bey ise okadar istiyorsanız gideriz ama eşim gitti şimdi arkadaşlarımla gidiyorum desem kızar bari yalan söylerim toplantıdayım derim demiş eşi nasıl olsa toplantıda olduğu düşünecek ve üzülmiyecek diye düşünmüş ve hata yapmış emin ol erkekler sıkıştığı anda kendini kurtarmak için hep yalan söyler fakat hiç beceremezler ve açık verirler kendilerince masum olduğunu düşünürler bence yetirince burnu sürtmüş bir evlilik kolay kurulmuyor dirayetli ol kendini üzme arkadaşımı dediği doğru eğer kötü niyeti olsa o adamı yanına almaz zaten sana yalan söylemiş yanlız gider zaten yakalanmam diye

bütün yorumları okudum aşağı yukarı yazamadan edemeyeceğim. 7 yıldır devam eden bi ilişkim var benim de. erkeklerin saf olmadığını söyleyen arkadaşlar olmuş katılıyorum. ama bazen gerçekten çok salakça davranabiliyorlar. ilişkimizin sürdüğü bu kadar zamanda erkek arkadaşımda herhangi bir ihanet sinyali yakalamadım ki bu konuda dikkatliyimdiryani öyle sanıyorum geçenlerde benimkini facete ortaokul arkadaşı bi kız eklemiş. konuşmalarını okudum sonradan amanın bu ne samimiyet!!! hadi dedim deniz aklına kötü şeyler getirme. aradam birkaç gün geçti msnden konuşurken benimki vay canına elif bana faceten yazıyo ya dedi durduk yerde ben de aklıma kötü bişey getirmeden hadi ya dur bakıyım aşkım ne yazıyo dedim ve girdim okudum yazdıklarını kızın ne dese beğenirsiniz canım o gün faceten çıkmak zorunda kaldım kızmadın demi? bizimki kızla yazışmış sonra da silmiş ben okumayayım diye şeytan baya bi tartıştık ettik kız bide buna yazıştığımızı kızarkadaşına söyleme kıskanır falan yazıyor. kavga kıyamet gitti tabi. yani diyeceğim şu ki erkekler karşısındaki kadının kendisine ilgisi olduğunun farkındalarsa bunu eşi sevgilisi nişanlısı ya da her kimse ona hafif de olsa hissettirmekten hoşlanıyolar sadist bi şekilde zevk alıyolar bundan. benimkinin yaptığı gibi. kendi kendini yakalattı bak kız bana ilgi duyuyor ayağına

eşinizin pişman olması güzel, çiçekler böcekler harika...
ama ben olsam nefesini çoktan kesmiştim, oracıkta sinema çıkışında,ömrü hayatında bir daha sinema salonu göstermezdim o adama.
taviz tavizi doğrurur,her ihtimale karşı tetikte olmanızı öneririm.

bu konuyu okudukça daha önce açılan bir konu aklıma geldi,orada konu sahibi olayı anlatıp sonunda günahını almışım demiştidemişti ama akıllı kk hatunları olayı deştikçe içinden neler çıkmıştı.

Bir erkeğin yeri geldiğinde çok saçma düşünebildiği kısmına katılıyorum, hatta çoğu kez düşünemedikleri kısmına.
Yalnız eşiniz bence bu konuda saf değil, tam da kurnaz.
İnsan eşiyle sinemaya giderken, gideceği kimsesi yokmuş diye herhangi bir kız arkadaşını da davet eder mi ya, çok tuhaf geldi bana.
Eğer aralarında özel birşey olsaydı çağırmazdı denilebileceği gibi, sırf aralarında birşey olduğu içinde çağırabilir.
Bu durumun içinde olabilecek bir sürü insan var malesef, hele de eşinle sinemaya gitmişsin, beni neden çağırmadın diye hesap sorabilecek bir kızın
bu durumun içinde olması, yani eşinizle arasında birşey olması şaşırtmaz beni.
Bir de size yalan söyleyip o kızla sinemaya gitmesi affedilecek gibi değil.
Keşke kapıda bekleyip, çıkış hallerini bir görseydiniz, hiç sanmıyorum ki o bahsettikleri beyefendi de yanlarında olsun.
Eşiniz sinemayı yarım bırakıp gelmemiş, mesajınız üzerine paçaları tutuşunca yarım bırakıp gelmiş.
Hiç safça bir düşünceden dolayı bunca yanlışı yaptığını düşünmüyorum şahsen üzgünüm.
Şu saatten sonra güven nasıl tazelenir, eşinize nasıl inanırsınız, sizi neyle nasıl ikna eder, çok zor.
Tek çaresi o sinema çıkışı hallerini görmek olurdu, o da geçmiş.
Eşinizin gerekirse telefon geçmişini filan bir kontrol ettirin bence, belki oradan birşey çıkabilir.

Bence eşin seni seviyor şunu sor eşine neden benden gizledin diye ne diye cevap verecek bakalım

bu arkadasin yorumuna kesinlikle katiliyorum.......

bu arkasin yorumuna kesinlikle katiliyorum................

Ajan gibisiniz kızlar, yürüttüğünüz fikirlere bakın KK Ajanları

Canım sende üzme artık kendini, takipte ol birşeyler çıkarsa anlarsın zaten..

Ajan gibisiniz kızlar, yürüttüğünüz fikirlere bakın KK Ajanları

Canım sende üzme artık kendini, takipte ol birşeyler çıkarsa anlarsın zaten..

tum yorumları okuyamadım,o kadar cok kı68 sayfalık ne tartıstınız hanımlar
ne kacırdıgımı gercekten merak ettım .konu ıcerıgın de kk'da genel olan aldatılma
kuskusu mevzubahıs
bunun dısın da baska seyler de mı cıktı ortaya da konu rekoru kırıyor bu konu
yanlıs anlasılmak ıstemek gercekten merak ettıgım ıcın soruyorum .
suan kı durum nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…