çiçek geldi ofisime şimdi.hiç huyu değil aslında..çiçekde not : huzur bulduğum aşık olduğum nefes aldığım insana..karım'a.. beni nefessiz huzursuz aşksız koyma..
çok güzel yazmış süründürmeye devam et bence yüz verme:)))
çiçek geldi ofisime şimdi.hiç huyu değil aslında..çiçekde not : huzur bulduğum aşık olduğum nefes aldığım insana..karım'a.. beni nefessiz huzursuz aşksız koyma..
bencede olabilir yaa herşeyi kötü düşünür olduk bi de herkes yangına körükle gidiyor.şeytan işte hep vesvese veriyo.ben dul adamı da piyon olarak kullandıklrına da inanmıyorum valla.eşin sonuçta sana sinemaya gidecem demiyor kı toplantıdayım diyor.aklına gelir mi senın onu sinemada yakalayacğın.sevgili olsalar yalnız gitmek isterler.
siz bence en büyük hatayı salonun kapısında çıkışta beklememekle yapmışsınız..
asıl filmi orda izliceklerdi..
aralarında bırsey gectıgını sanmıyorum ama sızı saf yerıne koymanın bedelını odemelı.
bu arkadasin yorumuna kesinlikle katiliyorum.......kızın kimsesi yok ise
siz ilk gün gittiğinizde onun da sizinle gelmesi için ikna ederdi
ne bu?
yemeden içmeden ertesi gün kızı sinemaya götürmek
bana masumane gelmedi, üzgünüm..
not: ayrıca çok masumane ise iş arkadaşlarımla sinemadayım da diyebilirdi, toplantıdayım değil
yalan yalanı doğurur, tek bildiğim bu
bu arkasin yorumuna kesinlikle katiliyorum................kızın kimsesi yok ise
siz ilk gün gittiğinizde onun da sizinle gelmesi için ikna ederdi
ne bu?
yemeden içmeden ertesi gün kızı sinemaya götürmek
bana masumane gelmedi, üzgünüm..
not: ayrıca çok masumane ise iş arkadaşlarımla sinemadayım da diyebilirdi, toplantıdayım değil
yalan yalanı doğurur, tek bildiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?