Eşim haber vermeden tatile gitti.

Cooook haklisin. Tavir falanda kesmez ki. Kimbilir daha neler yapti bu adam. Belki calistigi yerde baska bir kadin bile var. Belki onla gitti. Kimbilir kac zamandir planlandi ayarlandi ucagi oteli pasaportu
Konu fake değilse Allah bilir hangi arkadaşı ile gitmiş Yunanistan'a??? Eee foto çekmemişler mi oradan göndersin bakalım arkadaşlarını...Konuya güvenim sarsılıyor ama neyse

Habersiz gitmesi gercekten sacma olmus. Esim bu haraketi yapsa - keci inadi var bende - derdim, iyi hadi bende tatil yapmaya firar edecegim ama hesabi senden

Sizin eski konularınız yokmuydu bi yerden hatırladım sizi ama konu falan yok
Neyse konuya gelicek olursak böyle evlilik olmaz

Simdiye dek cooktannnn avukat arastirmis randevu almis bu olayi ailesine ve aileme duyurup bosanma karari verdigimide söylemistim.

Cok rahat feldi bana konu sahibi nedense.
Dün geceden beri ulaşamayınca çok korktum.başına birşey geldi diye merak ettim.annesi aradım onların belki haberi vardır diye ama kimseye dememiş.
Arayinca eşime kızdım .hâlâ sinirliyim kendisine .

Cok dogru. Benim haberim olmadan yurt disina gidicek öyle mi? Adami daha ülkeye sokturmam.

Dün geceden beri ulaşamayınca çok korktum.başına birşey geldi diye merak ettim.annesi aradım onların belki haberi vardır diye ama kimseye dememiş.
Arayinca eşime kızdım .hâlâ sinirliyim kendisine .

Sinirlisin? Baska?? Napacaksin??? Sinirli olmakla yetinecekmisin?

Bu kocalara da bir haller oluyor bu ara. Hepsinde bir tatil merakı. Ben olsam ciddi kavga eder, sonra gunlerce tavir yapar, bir ömür de laf sokardım.

Valla Allah göstermesin ama sanırım döndüğünde ne bana ulaşabilirdi ne de tek bir eşyama. Pılımı pırtımı toplar kaybolurdum ortadan. Arasın da bulsun bi daha hödük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…