- Konu Sahibi dila havin
-
Konu fake değilse Allah bilir hangi arkadaşı ile gitmiş Yunanistan'a??? Eee foto çekmemişler mi oradan göndersin bakalım arkadaşlarını...Konuya güvenim sarsılıyor ama neyseCooook haklisin. Tavir falanda kesmez ki. Kimbilir daha neler yapti bu adam. Belki calistigi yerde baska bir kadin bile var. Belki onla gitti. Kimbilir kac zamandir planlandi ayarlandi ucagi oteli pasaportu
Yunanistan şurası uzak bir yer değil ki iki günlüğüne değmesin.Eminmisin???? Izin almadigini nerden biliyorsun???
Dün geceden beri ulaşamayınca çok korktum.başına birşey geldi diye merak ettim.annesi aradım onların belki haberi vardır diye ama kimseye dememiş.Simdiye dek cooktannnn avukat arastirmis randevu almis bu olayi ailesine ve aileme duyurup bosanma karari verdigimide söylemistim.
Cok rahat feldi bana konu sahibi nedense.
Cok dogru. Benim haberim olmadan yurt disina gidicek öyle mi? Adami daha ülkeye sokturmam.Valla bi kere esim araba almak icin baska i sehre gitti arkadasiyla
Dedigi saatte de evde olmadi ortaligi ayaga kaldirdim adam taksiyle döndü eve
Meger araba ariza yapmis sanayidelermis
Bin tane resim atti görüntülü aradi olmadi ustayla konus dedi de oyle tamam dedim
Heleki yurtdisina gideck oyle bi dünya yok
Ben de gidemem habersiz esimde
Bana desin bileyim nerde oldugunu uzaya gitsin isterse
Yunanistan....sirtaki yapacak zaarBide yurt dışı nereye gitmid rusya mı
Evet bekarliktan çıkarmamışNe demek söylesem kızardın sanki öğrenmeyeceksiniz. Çok düşüncesiz davranmış eşiniz. Nasılsa unutur gider diye mi düşünüyor acaba. Bekarlık hayatına fazla alışmış bence...
Dün geceden beri ulaşamayınca çok korktum.başına birşey geldi diye merak ettim.annesi aradım onların belki haberi vardır diye ama kimseye dememiş.
Arayinca eşime kızdım .hâlâ sinirliyim kendisine .
Konu sahibi ne yapacak acabaCok dogru. Benim haberim olmadan yurt disina gidicek öyle mi? Adami daha ülkeye sokturmam.
Güzel yer seçmişYunanistan....sirtaki yapacak zaar
Bilmiyorum.olabilirEminmisin???? Izin almadigini nerden biliyorsun???
Konu sahibi ne yapacak acaba
Isin altondan baska kadin da cikacak bence
Hayirlisi
Ben de oyle durup durup yazdim sayfayaAy ben kudurdum kudurdummmm burda. Konu sahibi ise sadece sinirliymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?