- 31 Ocak 2016
- 36
- 20
- 88
- Konu Sahibi dila havin
-
Kendi telefonu servis dışı olmuştu.Konu fake değilse Allah bilir hangi arkadaşı ile gitmiş Yunanistan'a??? Eee foto çekmemişler mi oradan göndersin bakalım arkadaşlarını...Konuya güvenim sarsılıyor ama neyse
dBen de oyle durup durup yazdim sayfaya
Arkadas baya sakin yani ben olsam kulaklarimdan alev cikiyordu anlamadim yani
Ne yapacaksiniz esinize?Kendi telefonu servis dışı olmuştu.
Başka tlfdan aradım.sinirden konusamadim.
Güven tabiki sarsılıyor.bundan sonraki her söylediği dogru mu acaba derim.Birsaha güvenebilecekmisin?
Biz kadinlar bu konularda boyle sakin kalamayizd
Dimi ama. Kendi konularima yapmadigim kadar cok yorum yaptim valla
Kapının kilidini değiştiririm benden izinsiz ülke değiştiren adam benim olduğum eve giremezİyi geceler.
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz.Hafta sonları görüşebiliyoruz.
Bana bu hafta sonu seminerin var bu nedenle gelemeyecegini söyledi.Tamam dedim.
Cuma akşamı 20 den sonra
Telefonunu aradim ama ulaşamadım.Çok merak ettim.
Ama öğrendim ki arkadaşları ile ülke dışına gezmeye gitmiş.
Nedenini de şöyle açıklıyor diyor ki sana söyleseydim izin vermezdin diyor.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz?
Kendi telefonu servis dışı olmuştu.
Başka tlfdan aradım.sinirden konusamadim.
Valla doğru söylüyorsunKonu sahibi çok mu sakın ne ? Valla hanfendi bence siz bizden daha sakın ve rahatsınız bence mesele eşinizin tatile gitmesi değil sizin canınız sıkılıyor ondan bu konu
Bence konu sahibi kocasını öldürdü şimdi kafayı gövdeden ayırmaya çalışıyor.Bir yandan da konu acip bizi şahit gösterecek.Ondan bu duraksayarak 20 mesajda bir "evet...güvenim sanki biraz azaldı"demesi.Bu boşanma sebebidir net.Allah aşkına boşanmayacaksan bile blöf yap korkut.Ben okurken sinir oldum.Sen nasıl dayanıyosun.Alttan alırsan kesin gene yapacak.
Bence konu sahibi kocasını öldürdü şimdi kafayı gövdeden ayırmaya çalışıyor.Bir yandan da konu acip bizi şahit gösterecek.Ondan bu duraksayarak 20 mesajda bir "evet...güvenim sanki biraz azaldı"demesi.
Ona göre kesin biz anormaliz bize ondan öyle cevaplar veriyor anam ne rahat insanlar var kocam bana bunu yapacak ben böyle rahat olacam bu nedir yaBence konu sahibi kocasını öldürdü şimdi kafayı gövdeden ayırmaya çalışıyor.Bir yandan da konu acip bizi şahit gösterecek.Ondan bu duraksayarak 20 mesajda bir "evet...güvenim sanki biraz azaldı"demesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?