Eşim haber vermeden tatile gitti.

Konu fake değilse Allah bilir hangi arkadaşı ile gitmiş Yunanistan'a??? Eee foto çekmemişler mi oradan göndersin bakalım arkadaşlarını...Konuya güvenim sarsılıyor ama neyse
Kendi telefonu servis dışı olmuştu.
Başka tlfdan aradım.sinirden konusamadim.

Kapının kilidini değiştiririm benden izinsiz ülke değiştiren adam benim olduğum eve giremez

Polis beni aradı malum konudan esiniz Yunanistana kacmış fişlendi derdim .Bari yusuf yusuf ötsün..Bizde bu yaz 2 gün kalacaktık sırf bu yüzden gitmekten vazgectik .Daha da bana ulaşamaz

Valla esten habersiz yinanistan a gitmek bana hic de masum gelmedi. Tillahi gelse güvenmezdim ve onu anasindan doguduguna pisman ederdim.

Birlikteliginiz hafta sonundan ibaret oldugu halde yalniz tatile cikiyorsa yani tatili size tercih ediyorsa bu adam daha sizden gizli neler yapar... Allah yardimciniz olsun

Bu boşanma sebebidir net.Allah aşkına boşanmayacaksan bile blöf yap korkut.Ben okurken sinir oldum.Sen nasıl dayanıyosun.Alttan alırsan kesin gene yapacak.
Bence konu sahibi kocasını öldürdü şimdi kafayı gövdeden ayırmaya çalışıyor.Bir yandan da konu acip bizi şahit gösterecek.Ondan bu duraksayarak 20 mesajda bir "evet...güvenim sanki biraz azaldı"demesi.

Merhaba ..Sormasi ozel olmazsa neden ayri sehirlerde calisiyorsunuz? evlisiniz? ama es durumundan ayni sehire nakil olmuyormu? bu isler boyle degilmiydi? Ayrica oylesine ,spontan , hizlica karar verilmis bir tatil karari olmadiginin farkindasiniz degil mi ? oncesi planlanmis buyuk bir plan bu ...!!! Ilk defa cikiyor yurt disina.. bunun icin bir suru islem gerekiyor..emniyete basvuru , saglik raporu , pasaport icin ugras, onun icin masraf ayir, harclik ayarla... bilet ucak..vs vs.. bunun icin cirpinmis yani... peki asil soru bunca ugrastan DEGER NE OLABILIR ???? supheci olmalisin.. zor bir durum .. bosanmalisin diyemem .. o insani yonlendirmek olur ..vebale girer.. Ama bir rahatlik gelmis esinize..ayri sehirler, ayri evler, yataklar... gerisini siz dusunun.. Ailelerle acil toplanti yapilip dogru karar alinmali bence.. yoksa uzaktan iliskiler bile yurumezken evlilik !!!??? koca bir soru isareti kalir,, Allah yardimciniz olsun..

Ona göre kesin biz anormaliz bize ondan öyle cevaplar veriyor anam ne rahat insanlar var kocam bana bunu yapacak ben böyle rahat olacam bu nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…