Eşim haber vermeden tatile gitti.

Konuyu okuyan ,yorum yazan bütün hanımlara çok teşekkür ederim.Değerli vaktinizi daha fazla almayayim.
Eşim haftaya haftasonu gelir diye umuyorum,düşünüyorum.Gelince zaten konu detaylı degerlendirilecek.
Mune konuyu kapatabilirmisiniz?

AAcaba konu sahibi bunları kendi yaptı da kocasına mi mal ediyor burda acaba dönünce kocam bana bir kadının gözünden bakınca nasıl ceza verir diye valla kendi yazdığıma kendim güldüm
Geçen bir konu vardı kadın dayak yemiş sayfalarca yorum gelmiş en son kadın bir tokat için kocamı boşamam siz boşayına bağlamış konuyu bu konu da öyle olacak biz boşuna yazıyoruz yani

Iyice korkutun gözünü daha habersiz wc ye bile gitmesin
Mune boyle yazinca görüyor sanirim

cogu bayan yok aynisini yapsrdim
demis gercekten cocukca bir davranis. Asil sorun eşiniz niye bunu size söylemiyor? İzin verip vermenizde asılda umrunda değil daha beterini yapmış cünki. Büyük iletişim sorunu....

Sizi en iyi ben anlarim.
Cunku ayni durumdayiz..
Bence en basinda yanlis var izin vermek vermemek gizli is cevirmek neresinden tutsam elimde kaliyor
Hem anlarim hem yanlis yapabilirim cunku esimden bugune kdr hic boyle bsy hissetmedim kosa kosa geldi hep biz birbirimize odakliyiz. Yarin boyle bir teklif verse o seminere bende giderdim.
Asil sorun neden gizlu gitmek istedi. Ben su asamada durumu ateslemeden derdinizi anlatmanizi tavsiye ederim. Cunku bosanma yada siddetli tartismalara elverisli donem ama en yanlis donem. Sakin ama derin dusunduren sekilde tepki verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…