Eşim haber vermeden tatile gitti.

Tayin istemenin belli zamanları var.her zaman olmuyor.
Allah razı olsun.

Okudukça konu sahibi gözümde inandırıcılığını yitirdi.

Ben boşanırdım boşanmazdım bilemiyorum ama evli kalırsam yıllar yıllar boyu bunun lafını ve tribini eder, ayrıca ona söylemeden ya da son anda sadece gidiyorum deyip, yurt dışına, uzak bir ülkeye, izin falan kullanıp daha uzun süreli giderdim.

Allah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?
Ben burda konu açmanın nedeni eşime nasıl bir korku verebilirim diye siz değerli hanımlara sormakti.(boşanma hariç

Evet işte dediğim gibi. Ona zerre saygı duymayan , onu haftada 1 bile görmek istemeyen adamı hala seviyor. Eşine korku veremezsin. adam seni sevmiyor seni kaybetmekten mi korkacak?

Allah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?
Ben burda konu açmanın nedeni eşime nasıl bir korku verebilirim diye siz değerli hanımlara sormakti.(boşanma hariç
Evet boşanmak size kolay değil madem fikir soruyorsunuz bu tersleme neden bacım sen bosanmazsan kocan seni bosayacak yakın zamanda TABI SSEN VE KONUN GERÇEKSE

Eger arada cocuk falan yoksa bosanma sebebi derim. Cidden guvenimi buyuk yikardi. Yalan aldatma ve siddet kirmizi cizgim zira..

Sorumsuzluk olarak gorurum ben boyle birseyi.

Evet boşanmak size kolay değil madem fikir soruyorsunuz bu tersleme neden bacım sen bosanmazsan kocan seni bosayacak yakın zamanda TABI SSEN VE KONUN GERÇEKSE
yok niye boşasın adam habersiz planlı ülke değiştirmiş kadın yine yerinde duruyor kimse kafesteki kuşa hadi git demez erkek olduğunu düşün istediğin zaman vur patlasın çal oynasın istediğin zaman da evde karın var birine aşık olana kadar boşamaz

Valla bacım sen de haklısın ben hiç bu yönden düşünmemiştim hakkaten doğru söylüyorsun

Sen de inandin mi tatile gittigine?

AAcaba konu sahibi bunları kendi yaptı da kocasına mi mal ediyor burda acaba dönünce kocam bana bir kadının gözünden bakınca nasıl ceza verir diye valla kendi yazdığıma kendim güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…