- 31 Ocak 2016
- 36
- 20
- 88
- Konu Sahibi dila havin
-
Merhaba ..Sormasi ozel olmazsa neden ayri sehirlerde calisiyorsunuz? evlisiniz? ama es durumundan ayni sehire nakil olmuyormu? bu isler boyle degilmiydi? Ayrica oylesine ,spontan , hizlica karar verilmis bir tatil karari olmadiginin farkindasiniz degil mi ? oncesi planlanmis buyuk bir plan bu ...!!! Ilk defa cikiyor yurt disina.. bunun icin bir suru islem gerekiyor..emniyete basvuru , saglik raporu , pasaport icin ugras, onun icin masraf ayir, harclik ayarla... bilet ucak..vs vs.. bunun icin cirpinmis yani... peki asil soru bunca ugrastan DEGER NE OLABILIR ???? supheci olmalisin.. zor bir durum .. bosanmalisin diyemem .. o insani yonlendirmek olur ..vebale girer.. Ama bir rahatlik gelmis esinize..ayri sehirler, ayri evler, yataklar... gerisini siz dusunun.. Ailelerle acil toplanti yapilip dogru karar alinmali bence.. yoksa uzaktan iliskiler bile yurumezken evlilik !!!??? koca bir soru isareti kalir,, Allah yardimciniz olsun..
Tayin istemenin belli zamanları var.her zaman olmuyor.Merhaba ..Sormasi ozel olmazsa neden ayri sehirlerde calisiyorsunuz? evlisiniz? ama es durumundan ayni sehire nakil olmuyormu? bu isler boyle degilmiydi? Ayrica oylesine ,spontan , hizlica karar verilmis bir tatil karari olmadiginin farkindasiniz degil mi ? oncesi planlanmis buyuk bir plan bu ...!!! Ilk defa cikiyor yurt disina.. bunun icin bir suru islem gerekiyor..emniyete basvuru , saglik raporu , pasaport icin ugras, onun icin masraf ayir, harclik ayarla... bilet ucak..vs vs.. bunun icin cirpinmis yani... peki asil soru bunca ugrastan DEGER NE OLABILIR ???? supheci olmalisin.. zor bir durum .. bosanmalisin diyemem .. o insani yonlendirmek olur ..vebale girer.. Ama bir rahatlik gelmis esinize..ayri sehirler, ayri evler, yataklar... gerisini siz dusunun.. Ailelerle acil toplanti yapilip dogru karar alinmali bence.. yoksa uzaktan iliskiler bile yurumezken evlilik !!!??? koca bir soru isareti kalir,, Allah yardimciniz olsun..
Ay bu cevap da çık hoş bak hele yaTayin istemenin belli zamanları var.her zaman olmuyor.
Allah razı olsun.
Allah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?Boşanamaz çünkü adam dünden razı. Değil mi?
O yüzden sakin görünyor bence
Allah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?
Ben burda konu açmanın nedeni eşime nasıl bir korku verebilirim diye siz değerli hanımlara sormakti.(boşanma hariç
Allah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?
Ben burda konu açmanın nedeni eşime nasıl bir korku verebilirim diye siz değerli hanımlara sormakti.(boşanma hariç
Evet boşanmak size kolay değil madem fikir soruyorsunuz bu tersleme neden bacım sen bosanmazsan kocan seni bosayacak yakın zamanda TABI SSEN VE KONUN GERÇEKSEAllah aşkına boşanmak bu kadar basit mi?
yok niye boşasın adam habersiz planlı ülke değiştirmiş kadın yine yerinde duruyor kimse kafesteki kuşa hadi git demez erkek olduğunu düşün istediğin zaman vur patlasın çal oynasın istediğin zaman da evde karın var birine aşık olana kadar boşamazEvet boşanmak size kolay değil madem fikir soruyorsunuz bu tersleme neden bacım sen bosanmazsan kocan seni bosayacak yakın zamanda TABI SSEN VE KONUN GERÇEKSE
Valla bacım sen de haklısın ben hiç bu yönden düşünmemiştim hakkaten doğru söylüyorsunyok niye boşasın adam habersiz planlı ülke değiştirmiş kadın yine yerinde duruyor kimse kafesteki kuşa hadi git demez erkek olduğunu düşün istediğin zaman vur patlasın çal oynasın istediğin zaman da evde karın var birine aşık olana kadar boşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?