Kızlar merhaba, eşimle şu an ilişkimizde genel olarak sorun yok, ama dün gece kafama takılan bir şey oldu. Sizden yorum istiyorum. İkimizin de stresli işi var, dün benim ayrıyeten stresli ve çok yoğundu. Hiç suçum olmadığı halde bir müşteriden hakaretler tehditler işittim, çok yoğun ve baskı altında idi günüm yani çok gerilmiştim. Eve erken gidebildim ve biraz dinlendim. Eşim geldi konuştuk ettik her şey normal derken tv de şu yeni başlayan eşini bekar bir kızla aldatan mali müşavir temalı dizi başladı hoşuma gitmedi film izleyelim dedim, eşim nedense ısrarla diziyi izledi bitene kadar zaten sinir oldum. Sonra film açtık, birden dışardan aşırı yüksek sesle cam kırılmaları bağırtılar geldi eşim hemen don atlet fırladı balkona bunu gören kişi gir lan içeri bakma bana falan bağırmaya başladı oysa evimiz 5. kat ve balkon karanlık, ben korktum adamın silahı vardır diye gir içeri dedim zaten kişiyi göremedik sadece ses var. Neyse eşim ısrarla ordan oraya koşuyor balkona cama dedim girer misin içeri korkuyorum bana birden bağırmaya başladı germe ortamı sen geriyorsun kimsenin apartmanın huzurunu bozmaya hakkı yok vs vs ben mi geriyorum dedim sustum film bitti ve gittim yattım. Eşim sonradan gelmiş ben uyumuşum. Sabah hiç konuşmadık, yolda gelirken akşam bana niye bağırdın dedim, adam silahlı olabilir diye korktum dedim. Heyecan yaptım dedi, ama bu bana bağırmanı gerektirmiyor zaten kimse bakmadı bile sen niye attın kendini dedim sustuk. Kızlar eşim normalde böyle biri değil. Bu olayı unutayım mı, dün yaşadıklarımdan sonra mı abarttım yoksa eşimle tekrar konuşayım mı?