Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Kocişim bir hastalık hastasl..hep naz elimi tut çay getir atüşimmi var diye başımın etini yer..en kötüsüde ilaç içmez.zorla içiririm ilacı. İğreniyormuş.neyseki 2 3 yılda bir hasta olur..o gerçekten benim koca bebeğim...

sıcak su torbası yapiyim derim istemez sonra kalkar kendi yapar , nane limon yapiyim derim midem bulanır der istemez kendi yapar bi tek çorba yapmamı ister e onuda yapiyim yani zahmet olmassa :) ben hasta oluncada sinir olurum düzelsem bile ki kaç gün yataktan kaldırmaz.patlarım sıkıntıdan.bütün ev işini halleder. zaten titiz. çorbamı yatağımı herşeyimi ayarlar Allah bin kere razı olsun kocamdan :)

Aman kazen öyle bır konu acmıssınkı benım en büyük derdım
Normalde düzenli olan adam gıdıyor yerıne pasaklı bırı gelıyor hasta olunca herseyı yapma hakkını görüyor kendinde ne hıkmetse
Pıs mendıllerını toplarken ağzına basasım gelıyo çoraplar bır yerde kıyafetler salonda yatak odasında banyoda her yerde ıtınayla uzerınden sıyırdıgı gıbı yerde
Ilac verırsın ıcmez bağımlılık yaparmış ama ağzı dk durmaz çorba getır portakal suyu sık ama mutlaka taze sıkılmış olacak çay yap sonra al bastan saat bası!! eğer uzerıne ıkı yorgan atıp terlemezse ömür boyu ıyılesemeyecegıne ınanır ınsanın çenesi ıkı dakika susamazmı yaaa.dörduncu günden sonra artık banı afakanlar basar hay senın Hastalığı'na ahhhh anacıgı 20 küsür sene bakmışta el kızı ıkı gün dayanamamış en kötüsü benım eşım tekne kazıntısı ondanmı nedır en geç ıkı ayda bır grıp olur her defasında yatak döşek
Bense yılda en fazla ıkı kere hasta olurum ayakta atlatarım onuda esimin bana dedıgı ıse sen hasta olmada ben öleyım

Ayakta geçiyor canım benim, bende hasta oluyorum ben yatıyorum o bana bakıyor o hasta olunca hiç nazlanmaz öyle ayakta geçirir, ama ilaçlarına çok dikkat eder. Bide hiç soğuk bişey yiyip içmez o konularda kendine iyi bakar bende tam tersi saldım çayıra hesabı

Eşim hastalık sürecini harika geçirir hasta olmanın tam hakkını verir yani...İnsanı öyle özendirir ki keske bende hasta olsam bana da böyle hizmet edilse diye geçirirsiniz içinizden.Hasta olunca 32 yaşında koca adam ani bir düşüşle 2 yaşına kadar iner...Bir nazlanır ki sormayın..Sırtını yağlatmaya bayılır annesinin ona uyguladığı tüm tedavi yöntemlerini eksiksiz anlatır ve bana uygulatır..Ben senin annen miyim demek gelir içimden ama diyemem nane limon kaynatır getiririm...Hiç iyi değilim... Galiba ateşim daha da yükseldi... Kolumu kaldıramıyorum...Habire ateş ölçeriz..

Normal insan 3 günde iyileşiyorsa bizim ki 6 gün sürer hep hakkını vererek hasta olur hepp.

Esim cocuk gibi nazlanir.
Iki dakikada bir ben hasta oldum der, ben de biliyorum söylemezsende anlasiliyor zaten derim
Öksürür sonra duydun mu der bana
Cay yaparim, corba yaparim icer sesini cikarmaz.
Ben mutfaktayken mutlaka arada sesini duyurur, hastayim der, bilmem kacinci söylesirdir ama ben yine de sabirla biliyorum sekerim gecmis olsun derim, o da sen benimle dalga geciyorsun der
Ben kahkaha atarak gider öper gönlünü alirim, sonra git yanimdan sana da gecer yoksa der.
Ilac icmeyi hic sevmez, doktora gider rapor alir gelip evde uzanip tv izler, hakkini yemeyeyim arada kendine bitki cayi yapip icer

allahım buraya sayfaalrca içimi dökebilirim ama şuan kayınvaldem bizde yani ne yazıyorum diye merak eder kadıncagız oglunu analtıyorum desem analr ama neyse

benim eşim zaten normalde yanındaki sülahiden su koyup içmez beni mutfaktan cagırır su verimisin canım der annesi öyle alıştırmış hazır kekin poşetini açıp agzına veriyodu çayının şekerini atıp karıştırıyodu(6 senelik evliyiz her seferinde şeker koydunmu diye sorar bende vazgeçmiceksin dimi derim oda bigün atıcaksın der)

yani böyle birinin bide hasta oldugunu düşünün

Haha konu guzel :)

Benim erkek arkadasim hastalandigin da ;

Allahim surekli sunu getir bunuvyap yaa bakamiyorsun bana diyor ee kalak git hastanede yat ozaman diyorum.

Benimki de plastes. Oynar ya battaniye ustunde yanin da pecete kutu ihlamur elindevkonsol online pes oynuyor

Eşimin hasta olduğuna değilde huy kaptığına yanarım Grip olsa sanki 5 dk sonra ölecekmiş davranır.

BABAMDAN BİLİYORUM GRİP OLUNCA YOK BEN ÇOK HASTAYIM DEMELER YATAK DÖŞEK YATMALAR ÖLCEM DEMELER TABİ ALLAH KORUSUN AMA BABAM HASTA OLACAĞINA EV HALKI OLARAK BİZ HASTA OLSAK DAHA İYİ

1.gün Hayatım doktora gitsene
Yok iyiyim ben
2.gün canım niye gitmiyorsun doktora?
İyiyim dedimya
3.gün canım kusura bakma sanada bulaştırdım hadi doktora gidelim
Gelde kızma

benım eşim hastayken aslan gıdıyor kedi oluyor kıyamıyorum :)
ozel bı beklentısı yok ona bu fırsatıda hıc vermedım, 1 bucuk senede sadece 1 kez grıp oldu ondada cok agırdı
corbasını ıcırdım, basında bekledım ,o hasta olacagına ben olsaydım keske dıye dusundum , içim tıtredı ;terledıkce uykuda hep ustunu degıstırdım, meyve kusturdum

2 gunde ayaga kalktı

benım amelıyat oldugum dönemde bana annemden daha ıyı baktı dıyebılırım... gozlerıne baktıkca o gunler aklıma gelıyor kendısıne ne yapsam az kalır.

Eşim hastalığını kabullenmez, ben iyiyim der, naz yapmaz, ilgi beklemez, bi terleyeyim geçer diye düşünür.
O hasta olmasın ben olayım derim, çünkü canı ne kadar yanıyor bilmiyorum, söylemediği için kıyamıyorum, aklım daha fazla onda kalıyor, hasta olan ben olsam en azından şikayetimi bilir önlemimi alırım.

Benim sevgilim mızmız oluyor.
Yemek ister hazırlarım yiyemez, istifra eder ilgilenirim bırak der.
Bırakırım, ilgi ister .
Huysuz olur özetle

Benim 3.5 yaşındaki oğlum esimden çok daha olgun olur hasta olunca. Eşimin annesi bile her şeye burnunu sokan o kadın bile oğlu hastayken evimin kapısından geçmez o kadar usandırır insanı

Eşim değil de hasta olunca ben çok nazlı oluyorum ilgi isterim bi de sürekli ölürsem bak en az 5 sene bekle kimseyle evlenme falan diyorum çekilir karın ağrısı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…