Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
17 senelik evliyim ben hallen çözemedim malesef mızmız desem değil ama doktora gitmeyi red edip evin içinde söylenip kendine eziyet etmeyi çok seviyor
En sevmediğim yönü ise yanlışlıkla ayagına bassam yada ellim gözüne kaçsa benimle küsüyor
Sanki bilerek yapmışım gibi

Eşim hasta olduğunda, çeker battaniyeyi kafasına uyur. Naz yapmaz, bir şey istemez. Hani hiçbir şey hazırlamayıp, yemesi için götürmesem, kalkıp kendi yapıp, bana da sen de yer misin diye soracak bir adam. Evet, şanslıyım. Elbette o böyle davrandıkça, insanın daha çok uğraşası, etrafında dönesi, eliyle besleyesi geliyor.

Eşim hastalanınca tam bir bebek oluyor. Ama ne yalan söyleyim çok sevıyorum o onun o hallerını
Ayy canım kocacım yanımda olsa mıncıklasam

Eşim hasta olmuyor!. Benim başım ağrısa ayy çok başım ağrıyor diyor. Böbreklerimde taş varmış çok ağrısı oluyor bu aralar aşkım çok ağrım var diyorum benimde çok sancıyor böbreklerim diyor. Ama 5 yıllık evliyim bir iki kez grip olduğunu gördüm onun haricinde dediğim gibi ben hasta olmadığım sürece hastalanmıyor..

Sevgilim kolay kolay hastalanmıyor aslında. Konuyu okuyunca zihnimde hiçbir şey canlanmadı
Boğazına düşkündür kendileri. Meyvesiz bir günü geçmez. Fıstıklar, fındıklar, çeşit çeşit yemişler.. Kalorili olsun olmasın, yerde yer Film hastasıdır. Ona sürekli film açacaksın, bi yandan filmini izleyecek diğer taraftan muhakkak bi şeyler yiyecek. Hiç üşenmez, filmi durdurur, tabağa ya meyvesini ya da yemişini hazırlar getirir filme öyle devam eder.

Hastalanınca daha çok ben nazlanırım ama ondan hiçbi şey duymadım açıkçası. Evlenince ne olur bilemiyorum tabi

Benim eşimde hiçç çekilmez mızmızmız devamlı işin kötüsü doktora gitmez bende sinirlenirim gitmiyor diye ilaçlarını veririm ıhlamuru kaynatırım o habire aşkım ben ölüyom aşkım ben ölüyom der durur

Benım basım agrısa doktora gıdelım dıye pesımde dolasan, kucuk hastalıklara bıle ayakta atlatan bir eşim var.. Kolay kolay hasta görmedim.. olursa ki gerçekten hastadır yorgan yastık yatar.. Daha evliliğimizin 3. Haftası Hastalık yasamadık.. Allah'ta yasatmasın inşallah..

benim kocam akıllı hastadır.ilacını içer,yatar.tek sorun hasta olunca çok yemesi.o da midesini doldurunca daha çabuk iyileşeceğini düşünüyor
Buna çok güldüm yaaa
Değişik bir psikoloji. Çocukken hasta olduğunda hani iştahın kesilir de annen, yemek yemezsen iyilesemezsin der ya sürekli. Herhalde bu yüzden bilinçaltı yapmış eşiniz

Konu 2014 ama yazmazsam içimde kalacak, Kazen forum kurallarına uyalım lütfen burası bir derdim var köşesi

Valla eşim hasta olacağına ben olayım.O kadar nazlıki offf.
Çorba yaparım hııııııı çorba istemiyorum.
Bitki çayı yaparım hıııııı içmem.
Naranciye türü meyve tabağı hazırlarım hııııı istemem.
Allah günah yazmasın zıkkım ye diye bağırıyom ama içimden tabisi.

benimki hasta olmaya fırsat bırakmadan kendine,şu sıcak suya atılan ilaç var ya ondan almaya başlar.boğazım yanıyor da kesin hasta olucam diyerek..
çok fazla hasta olmaz tabi bu durumda..ama bir sefer 38 derece ateşlenmişti..ben de hep 39 -40 görürüm kendimde ve gayet de normal olurum..ne bileyim erişkin insan için 38 derecenin yüksek olduğunu..adam yattı,hiç ses yok,sonra baktım mırıl mırıl söyleniyor..meğer sayıklamaya halüsünasyon görmeye başlamış..ben hala şaka sanıyorum ...neden sonra dank etti bana da hemen gidip ateş düşürücü ilaç verdim:):)

bu eski konuyu kim hortlatmış acaba yine dedim kazenmiş

Birde bu çok ateş olan zamanda ört üstümü üşüyommmmmmm demeleri yokmu.He örteyim havale geçir.Geçen sene 40 derece ateşle hastaneye gittik.götürene kadar alnımın damarı çatladı.1 hafta iğne ve serumla kendine geldi.

aynen dediğiniz gibi..diyorum ki oğlan hasat olunca duşa sokuyoruz,üstünü çıakrıyoruz,saçmalama işte aç şu yorganı...

Ben çok sık hastalanmam ama keşke sık hastalansam. Eşim etrafımda dört dönüyor
Taze meyve suları,sebze suları sıkıyor,çorba yapıyor,evin işini yapıyor,yemeği hazırlıyor çorba yapıyor,kızımıza bakıyor...
O hastalanınca da yanına sırnaşıp şefkat göstermekten başka bir şey yapmıyorum,bir de grip ilacı veriyorum.
Yazık ya,ikimizi kıyaslayınca ne kötüymüşüm ben

5 yildir birlikteyiz cok sukur yataklara dusecek kadar hasta olmadi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…