5 SENE NE KIZ 5 SENEDEN SONRA EVLENİNCE NE OLUYOR
Uzerime alindim. Bana mi yazildi bu acaba?Eski konuyu hortlatalım ...
kız sende 5 sene sonra kıskanmıycan mı evlenmesin annem hiçNe biliyim hep öyle düşünüyorum. hemen evlenmesin azıcık yasımı tutsun, kıskanırım hemen evlenirse sonra hortlarım falan
Buna çok güldüm yaaabenim kocam akıllı hastadır.ilacını içer,yatar.tek sorun hasta olunca çok yemesi.o da midesini doldurunca daha çabuk iyileşeceğini düşünüyor
Konu 2014 ama yazmazsam içimde kalacak, Kazen forum kurallarına uyalım lütfen burası bir derdim var köşesi
Birde bu çok ateş olan zamanda ört üstümü üşüyommmmmmm demeleri yokmu.He örteyim havale geçir.Geçen sene 40 derece ateşle hastaneye gittik.götürene kadar alnımın damarı çatladı.1 hafta iğne ve serumla kendine geldi.benimki hasta olmaya fırsat bırakmadan kendine,şu sıcak suya atılan ilaç var ya ondan almaya başlar.boğazım yanıyor da kesin hasta olucam diyerek..
çok fazla hasta olmaz tabi bu durumda..ama bir sefer 38 derece ateşlenmişti..ben de hep 39 -40 görürüm kendimde ve gayet de normal olurum..ne bileyim erişkin insan için 38 derecenin yüksek olduğunu..adam yattı,hiç ses yok,sonra baktım mırıl mırıl söyleniyor..meğer sayıklamaya halüsünasyon görmeye başlamış..ben hala şaka sanıyorum ...neden sonra dank etti bana da hemen gidip ateş düşürücü ilaç verdim:):)
Birde bu çok ateş olan zamanda ört üstümü üşüyommmmmmm demeleri yokmu.He örteyim havale geçir.Geçen sene 40 derece ateşle hastaneye gittik.götürene kadar alnımın damarı çatladı.1 hafta iğne ve serumla kendine geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?