Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Grip olunca dünyanın sonu gelmiş gibi davranır, acayip nazlı olur, ben de bebek gibi ilgilenirim onunla, sever, öperim devamlı ilgi bekler...

kız sende 5 sene sonra kıskanmıycan mı evlenmesin annem hiç

Allah ikimizede uzun ömür versin şaka bi yana tabi kıskanırım da. eşim de bir ömür yasımı tutup mutsuz olsun istemezdim heralde. yeniden evlenip mutlu olsun isterdim yaa ben bağrıma taş basardım heralde. Allah ikimize de hayırlı uzun ömür versin.birbirimizin acısını göstermesin.

Ben habire didiklerim, ıhlamur adaçayı vırt zırt. Adam öyle yatar. Yaptığımı da içmez kendi kendine iyileşir. Keşke nazlansa da baksam diyorum bende. Kızım daha çok söz dinliyor

Ayyyy benim kocam gibisi yoktur herhalde o hasta olmasin ben olayim son hasta oldugunda aksama kadar bulasigi yikayip yemegi zor yaptim sureklii
Siiiiibeeelllll
Efendiimmmmm
(Cit yokk sonra tekrarrrr siiiiiibelllll
Gelir bakarim kolum agriyo bacagim agriyo sacim bile agriyo
Agri kesici veriyimmm
Yokkkk istememmm
Sonra ben tekrar bulasiga bir tabak yikamadan cagirmalar yine ayniii gel bak yine aynii hicc basindan ayrilmiyim ister nobet tutcam basinda en son hastaliginda tam on gun yatti be ben dayanamayip bas bas bagirdim nolur sen hasta olma lutfennn yetetrrr on gunde bittimmm diyeee icim sisti cunku

Benimki cok nazli oluyor, maximum ilgi sefkat bekliyor. Yemek falan da pek yemez.

Once bir meyve salatasi yapiyorum -portakal, mandalina, kivi, cilek, bogurtlen, elma, ve diger meyvelerden azar azar oluyor mutlaka-. Hazir soyulmus kesilmis meyveleri yiyor ancak beyefendi :) sonra uyuyor. uyaninca dayiyorum bol limonlu tavuk suyuna yapilmis bir corba :)) sonra kendine geliyor biraz.

Bazen nazlanir :)) ciddi hastalik gecirdiginde de bu sefer ben inanmiyorum :)))

Eşim hasta olunca evde iki bebeğim olur.kkızıma baktığım gibi bakar,besler pışpışlar uyuturum.bir altını bezlemem bir de gazını çıkarmam:))
Ola ki es kaza hasta olduğumda ise doktora götüreyim seni der o kadar:)

bizim eve gelen grip öldürücü bulasıcı hastalık muamelesi görür :) simdi desem ki o hasta olacağına ben oluyum o zaman da adam beni öpmeezz bana sarılmaz korkusuna grip ona gececek diye... eger gidilen bir yer de bir gripli varsa yarım saat bile yan yana otursa o gun eve gelinmeden vucut agrıları baslar eve geliriz üsümeler baslar gece ateslenmeler ertesi gün burun çekmeler ama bunların yanı sıra ilaç nane limon meyve salataları limon yemeler bol bol çorba içmeler gece terlemek için kafaya kadar yorgan cekmeler battaniyenin altından cıkmaz benide yanından uzak tutarkii bana da gecmesin diye ama aslında ortada bir hastalık durumu yoktur o bütün bunları psikolojik olarak yasar ve yasatır naz ustuneeee nazz benim canımın içi kocam bence gripten cok korkuyo bana öyle geliyo can içim benim ben onun herseyini çekerim nazını da tribinide hastalığını da cekerim tabi o da beni aynı sekilde çeker ona gelecek olan bana gelsin o yeterki hasta olmasın

Kazen konuyu bilerek hortlattı Kendisinden torpilli kendileri
Vayy yapma yaaa o halde moderatörlere sesleneyim ben, başkası yapınca bizim söylenmemize fırsat kalmadan konu taşınıverio, nerde bu devlet nerde adalet
Bu arada ciddiyim kural varsa hepimize var, kusura bakma Kazen

Eşim hasta olunca benim elim ayağım birbirine dolaşıyo ya.
3 ay önce bi ameliyat geçirdi sonrasında enfeksiyon oldu. Ateşli yatıyo adamcagiz bide bana talimat veriyo şunu yap bunu yap diye çünkü onu öyle görünce benin akıl gidiyo.
Iyilestikten sonra hiicc iyi bi hemşire değilsin demişti

Geçen hafta da ben hasta oldum. Boğazım çok fenaydi. Gece kendi öksürüğüme uyaniyodum. Sonra bi baktim bizimki bi elinde bal bi elinde pekmezle gelmiş bi birinden ıciriyo bi birinden.

Canimm ya kiyamadin dimi dedim "yok bee öksürüğünden uyuyamadim" dedi

Böyle bi ilişki işte bizimki

amin canım çok uzun birlikte çocuklarınızla mutlu uzun ömürler geçirin

Valla kocaman adam dönüyor kocaman bebeğe.
Bir grip oluyor zannedersin Verem olmuş (Allah Korusun da )
Çocuk gibi gece başında beklerim. .
Nazlanir da nazlanir. .
Merhametimi suistimal eder..
O yüzden ben hasta olayım o olmasın

Eşim hasta olunca hasta olup onun bana yaptığı nazin bin katını yapmayi diliyorum:) evet yanlış okumadiniz ufak bir gribal enfeksiyonu devlestirme planları yapıyorum

eşim hasta olunca hemen ben daha çok hasta olurum
adamcağız kendini unutur beni iyileştirmeye çalışır
hiç nazlı değildir

Bana çok eziyeti olmaz hakkını yemiyeyim şimdi, bir köşede kedi gibi kıvrılır yatar, ilaç almayı sevmediği için nane limon c vitamini bol sıvı ve dinlenme ile atlatır, ben sadece süreci biraz kolaylaştırıyorum onun için

Es değilde çocuk hasta olunca şaftımız kayıyor kazen

bence erkeklerin çoğu bir grip bile olsalar sanki ölüm döşeğindeymiş gibi davranıyorlar bence.

senede bir yada hiç hasta olmaz
hasta oldugunda hemen meyva alır yer
meyva ile iyileşeceğini düşünür
doktora gitmez hastaneden nefret eder
2 güne iyileşir en son hastaneye 2014 de gitti
oda evin tavanı üstümüze çötü mecburdu benim kolum kanıyordu
onunda kulağı kopmak üzereydi hatta ben ilk gördüğümde koptu sandıydım ya la
hiç eziyet etmez zaten hergün bardak geitr şunu getir der dur tospam
ama ben çok severim adamımı hiç kıyamam
ben hasta oldugumda düzelmem için gözüme bakar
yumurtaya alerjim var eger masada yumurta varsa antenleri açar o yemesin hastaneye gitmek istemiyorum diye
1 senedir yumurta yemedim ya

Hasta olunca bakacagim biri yok ki

Evin tavanı nasıl üzerinize çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…