Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Naz konusunda tur bindiririm,net!!
O da alttan alta yapar ama odesmeyi goze alamaz genelde...
Yerim...

cok fena bir politika Allah evlerden uzak tutsun sizin gibi sevgiliyi

bu arada isaretleyemedim cunku 3.5 yildir esim hasta olmadi

Allahtan çok sık hastalanmaz diyerek başlayayım cümleme de gerisini siz anlayın

Sinirli olur , kısa ve net . Hastalıkla bile dövüşür

Tek derdi bir an önce iyileşip kalkma istediği olunca beni de lokman hekim sanır , nasıl şifalı üç beş ot karıştırıp onu ayağa kaldıramam ki değil mi ama

Ahhh ilaç saatleri , hatırlatmaya göreyim hele .

''Gördük biz gördük , ilerde yaşlanıp ilacımı alamayacak hale gelsem , bana nasıl bakacağını '' tribal enfeksiyonu da eklenir hastalığına.

Oğlum sen yaşlanınca , ben abı hayat içmedim ya bende yaşlı bir ninecağız olacağım

Bir de evdeki en önemli replik o günlerdeki ;

Hastayııımmmmm , sessiz oluuuuun

Sevgilim hasta olduğunda hayatı kendinede banada zindan eder 1.5 aydır ameliyat olduğu için hasta bir ben biliyorum ne çektiğimi bir allah...
Ben: bugun nasılsın aşkım ağrın var mı?
O: nasıl olabilirim ki, benim ölmüş olmam lazımdı, kim benim yerimde olsa intihar ederdi kendimi kesicem yeter dayanamıyorum bıktım ben bu durumdan allahım beni neyle sınıyo offff ben gidicem buralardan artıkk.
Ben: nereye gidicen?
O: bilmiyorum.
Ben: neyse sormadım say nasıl olduğunu.
O: aşkım farkındayım senide çok aksatıyorum ama söz iyileşince her istediğini yapıcam söz.
Ben: sen iyileş ben başka bişey istemiyorum.

Bu bi misaldi yarım saat önceki muhabbet :) oy ben nerelere gidemmm

hasta olunca fena hasta olur acayip ateşi çıkar çok terler
ama o halde bile ben uyanmayayım diye kalkar ışığı bile açmadan üzerini değiştirir
ilacını alır
benden hiç bakım istemez
yakalayabilirsem zorla ilgilenirim
bu sefer uyandım diye üzülür
uyanıkken zorla ilgilenirim

keşke ilgi istese bunaltsa
en azından hasta olunca bakılmış olur
bakamıyorum daha kötü oluyor bu sefer

ben hasta olursam da etrafımda pervane olur işin kötüsü

bu cevaba bayıldımmm yaa kendimi buldum burda :81:

hiç nazlı değildir benim aşkım hiç sesi çıkmaz

Son düzenleme:
Herkesin partneri ne sempatik hasta oluyormuş.. Bu benim kanayan yaramdır zira benim eşim hastalık hastasıdır.. Evimizde kolilerce ilaç, artık yıllardır çok samimi olmaktan ilaçları bize geliş fiyatına veren bir eczacımız var eşim sağolsun.. Ben ne kadar hastalanmaktan, ilaçtan doktor ve hastaneden nefret ediyorsam, benimki platonik bir aşk yaşıyor.. En ufacık birşeyde bütün dengesi altüst olur, çok nazlıdır, çekilmez, kaçıp gitmek isterim.. Eşim hasta olacağına ben olayım daha iyi, bu inanın hasta eşimi çekmekten daha iyidir.. Genelde bütün hastalıkları psikolojik çıkar..
Örnek : Bir akşam böbreği sancılanıyor, biz apar topar acile gidiyoruz, röntgen vs.. doktor diyor ki röntgene bakarak çok büyük bir ihtimalle böbrek taşı düşürüyorsunuz, ama yarın gelin detaylı olarak ürolog bir baksın bakın burda minicik bir nokta var ne olduğuna bakılsın - eşim şokta- doktor hemen 1 doz sakinleştirici yaptı.. Sonuç : Toplu iğne başı kadar bir böbrek taşı düşmesi.. (Tabi bütün gece kitle mi var, kanser mi oldum, nedir o)

Örnek2: Birşeyle uğraşırken ayağına küçük bir parça tuğla düşer, doğal olarak başparmak morarık, buz ve bilimum şeylerle sarılıp geçebilecekken benim nazarımda biz yine gece acile gideriz, acil ayakta bile duramayan insanlarla doluyken ben başparmak için gelmemizden dolayı utanç içindeyken eşime göre kırılmış olan başparmak incelenir, film çekilir, reçete bile yazmaya gerek görülmeden eve gönderilir ki eşim doktora çıkışır,neden orayı iğne ile delip moraran yeri dağıtmıyorsunuz.. Doktor ilk kez duyduğu bu tedavi yöntemi yöntemi karşısında şok..

Allahım kimseyi hastalıkla sınamasın ama hastalık hastasıyla hiç..

Ben eşime kıyamam ya :)
Çocuk gibi masumane,
sesi soluğu hiç çıkmaz
hastalandığında..

Son düzenleme:
Sevdiğimm... Ben mesaj yazdığım da hastaysa eğer ''Çok fena hastayım'' diye mesaj atar. Daha sonra iyileşene kadar illa ben yazcam yoksa yazmaz.Artık o arada ne yapıyorsa Yanındayken tabi ki de ilgi bekler ...

erkekler reel hayatta mangalda su bırakmazken sanırım hasta olduklarında çocuklaşıyorlar mı ne ?

sevgilim hastalandıgında ne karizması gider ne de nazlanıp, surekli ıh mıh eder. hep vakur durur.
hastalıgı da aynı sukunetle gecer fakat tum programımı ona gore yapmamamı sorun eder.
ister ki yatma uyanma saatlerim bile onunla aynı olsun, 7/24 hep dibinde olayım.

bunun üzerine ya onu bunaltacak düzeyde ilgi gosteririm ve rahat bırakmamı ister
ya da normal davranıyorsam daha fazla şefkat beklediginden içten içe küser ama gıkı çıkmaz yine de.

kadınlara not:
bizimki bana cok guvenir, hangi corbayı hangi ilacı hangi bitki çayını versem iyileşmek için içer,
o yuzden ilk zamanlar ilaç olarak aspirin veriyorum hep, biraz kimya biraz da plasebo etkisi

eşim hasta olunca geberecek durumda olsa gıkı çıkmaz
bi keresinde yüksek ateşten havale geçirecek durumdaydı
gözleri kayıyordu artık
alnına ıslak tülbent koyarken bile ''kenara çekil göremiyorum '' diyerek hala maç izleme derdindeydi

Ben de okuyunca sok oldum. Allah yardimciniz olsun.

Söz konusu soguk algınlığı gibi hastaliklarsa kendi halinde yatar garibim. Ha bir de acilde bomba adini verdikleri bi serum taktirir.

Aynı ben :) o rahat bırak uyuyum iyileseyim desede dakika başı gidiyorum ateşi varmi bakıyorum dayanamiyorum hasta olmasına .ona gelen bana gelsin , ondan önce ben oleyim politikasindayim :)) buarada esim playstation manyagi bıraksan kardeşleriyle gece gündüz oynar :)

Ahhahahaha ayyy çok güldüm ya anlatma seklinize de bayildim ayrica 😄

Çok güldüm yahu
Erkeğin böylesi cidden zor..

kocam yok ama bebek gibi bi annecim var öleceğini düşünmeden doktora gitmeyen

hastalanır son dk ya kadar gitmez bakarki işler b..ka sarıyo """"gidelim bari sen dedin diye gidiyom haa""""" der

bigün annem """" alone ben bugün ekg çektirdimyaa nefesimi tuttum çocuğum çok hızlı çarpıyodu bişey çıkmasın diye tuttum onu""""""""

dedi ve ekgyi elimize aldıkki ne çıksa iyi ritim bozukluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…