Eşim hayır diyemiyor

İşte eşim kendi gitmeyecekmiş, arabayı bırakacakmış. Maalesef bu tip şeyler hep eşimden bekleniyor. Kaynım duysa emınım kızar ailesine.
Kendi gitsin veya gitmesin bir şey değismez ki. Neticede araba size lazım ve bunu bildikleri halde kendilerine başka bir alternatif üretmiyorlar.

Burda takıla takıla hiçbir akrabadan bir şey isteyemez oldum çünkü işin iç yüzünü görüyorum. Bir şey istiyorsun bin tane yaygara kopuyor. Euro ile kazanıyordur çok zengindir bilemem ama ben de havaalanından taksiyle merkeze gelmek istemezdim eğer o şehirde tanıdığım varsa. Sağlam kösüyorlar çünkü. Sizin o gün işiniz olduğunu da o kişi bilemez. Kayınvalide de bilemez. Eşinizin söylemesi lazım. Eğer sadece alıp bırakacaksa yapacağınız işin saatini bu seferlik ona uygun ayarlayabilirsiniz eşiniz de bundan sonra müsait olmadığında müsait değilim diyebilmeli

Kartlari iptal etseniz yarin parasini isterler hic sizin fikrinizi almadan cikarip parasini veriri bu sefer. Ya ben evliyim esimin de bir fikrini alayim o ne der ne dusunur demek yok adamda. Kayninizin sevgilisine pogaca gotur deniyor esiniz kuzu kuzu goturuyor mu? Adam paket servisi gibi adam

Su konuda ben olsam takilmazdim mesela. Ya kuzeni gelmis alsin biraksin ne olacak diye dusunurdum. Siz boyle dusunmuyorsaniz demek ki sebepleriniz var, cok fazla dolmussunuz ki bana gore kredi karti mevzusu bile dolup tasmak icin yeterli bir sebepken sizin onlarca sebebiniz birikmis ve dogal olarak bu kadar kucuk meselelere bile takiliyorsunuz artik.

Bende kızarmıydım diye düşündüm düşündüm
En azından bukadar öfkelenmezdim diye karar verdim.
Alışverişe arabasızda gidebilirim.
Öfkelendiysemde kv demi arar söylerdim, arabanız yok niye bizimki için söz veriyorsunuz bu kaç oldu sıkıldım artık derdim.
Buraya konu açınca kadın rahatsız olduğunu bilmiyor, eşide söylemiyor malum, vahiyle inmeyeceğine göre kadının nerden haberi olacak

Akrabadan eşten dosttan hayır kalmamış. Taksiyle binip gelmeyi herkes bilir. O şehirde tanıdık var diye rica etmiş, ben de ederdim. Euro falan karıştırmak çok gereksiz

Akrabadan eşten dosttan hayır kalmamış. Taksiyle binip gelmeyi herkes bilir. O şehirde tanıdık var diye rica etmiş, ben de ederdim. Euro falan karıştırmak çok gereksiz
Yani banada çok absürd bir istek gelmedi.
Buraya konu açıp yaygara koparcak kadar önemli bir mevzu değil.
Arabayı satıcam haaa diye efelenecek bir konuda değil.
Keşke bahsi geçen kadın burayı okusada, istenmediğini bilse.
Çünkü konusahibi sade buraya yazabiliyor başka birşey yapabileceğide yok

Eşiniz bu kafayla giderse siz daha çok konu açarsınız. Zenginler aynı böyle beleşcilikle zengin oluyor zaten. Sen tam tepkini koymaz konuşur konuşur unutursan daha çok burda konu açarsın acil tepkini koy kocan anlasın

Evet insan kendini bilmeli.
Siz kimseyle görüşmek istemiyorsanız olabilir hakkınız var ama işin içinde fesatlık çoğunlukta yani. Boşverseniz olmuyor mu? Ben öyle yapıyorum
Valaha olmuyor. Sürekli bir akraba muabbeti çıkıyor. Kız zengin. Saçmalık arabanın burdan kvlere gitmesi, ordan kızı almaya gitmeleri. Tabi bunun vize işlemleri var, onu da hallettirecek.
Benim akraba ya da ailemle alakalı herhangi bir sorun çıkmıyor. Hep eşimin tarafı var gündemde. Ben hayır diyebiliyorum.

Görüşmezsen sıkıntılarını dile getiremessin, politik ol görüş ve rahatsızlıklarınla ilgili laf çarptır, zira sen burda kendini mahvediyosun dertten ama kimsenin bundan haberi yok..
Kuzen otel sahibiyse belki size bi jest yapar ,otelınde konaklatır , altta kalacagını kim söyledi ? Benzin parasını dert edıyosan , eşin kuzeni getirirken petrolde dursun gaz azaldı diye, o da anlar inip öder bence zaten

Konuştum defalarca.Amcamın hatrı var dedi. Pazar çalışmazsa 4 e kadar gezecegiz. Sonra arabayı götürecek.Ee dedim başka planımız olsa, iptal mi edecektin. Öyle şey olur mu diyor. Planımı niye iptal ediyim diyor.

Otelinde 6 oda falan var. Ve euro ile çalışıyor. Otelde hayatta konaklatmaz. Günlügü 1500 euro falandı sanki. Yanlış hatırlamıyorsam.
Eşim arabayı bırakacak. Benim sıkıntım kvler gaz atmıyor. Arabada gaz az. Baya benzin atmıştık. Benzinle giderler.Geçen hiç atmamışlar.

Sizin muhatabınız kaynana.
Bak mesela biz çok netiz bu konuda, kimseye kendimizi bir yere bıraktırmayız kimseyi de bırakmayız.
Ben düğün sabahı havaalanına kendi şartlarımla gitmişim, kimseyi bi yere bırakamam. Kayınvalidemin eltisi havaalanına bırakırlar mı diye rica etmiş x’in(eşim) işi varsa Teraziye söyleyelim mi bırakır mı demiş. Kaynanam da direkt; onlar balayında bile havaalanına tramvayla gittiler nasıl diyim bırakın diye olmaz ayıp demiş. Biz zaten söylemiştik daha ilk sizi havaalanına bıraksınlar dediklerinde, biz kimseye eziyet olmayız uzak mesafe, kimse de bize olmasın diye. Bence sizde net olmalısınız. Söyleyemezseniz kim nereden bilecek düşüncenizi. Açın söyleyin.

Genel olarak hayir diyemeyen bir yapisi varsa ben de cok rahatsiz olurdum ama bu cagda ve toplumuzda bence bu hayir deme konusunda kafasi karisikligi var.
Her seye hayir demek hayir demeyi bilmek degildir ki.
Neye evet neye hayir dememiz gerektigini bilmemiz gerek onceliklerimize bakarak.

Simdi buradaki kuzenin isini gormeyi istiyorsa esiniz, alsin biraksin kuzenle bir sorununuz yok cunku ama annesine de sakin bir daha bana sormadan kimseye soz verme yoksa planimi bozmam beni aramadilar sonucta sen mahcup olursun desin.
Ne kuzen magdur olsun madem (bir daha boyle bir sey isterse o zaman hayir denebilir bence ama) ne de siz esinizi tabiri caizse saf gibi gorun.
Ve ben sahsen kvyi aramanizi onermem.
Esinize dediyse esiniz halledecek.

Canım gidecegimiz yerler uzak. Önce eve alışveriş yapacagız. Ordan bir avmye gidecegiz. Bayaa uzak. Bu sıcakta 2 vesait gidilmez oraya. Ee aldıklarını nereye koyacaksın. Kuzen için kendim niye eziyete gireyim.
İşte kv ile samimi olsam söylerdim. Ama 1 aydır zaten konuşmuyoruz. Sesini de duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…