- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.385
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
EvetBen mi çok fesatım.
Kendi gitsin veya gitmesin bir şey değismez ki. Neticede araba size lazım ve bunu bildikleri halde kendilerine başka bir alternatif üretmiyorlar.İşte eşim kendi gitmeyecekmiş, arabayı bırakacakmış. Maalesef bu tip şeyler hep eşimden bekleniyor. Kaynım duysa emınım kızar ailesine.
Canım arabayı geçtim. Bizim burdaki bakkaldan dondurma siparişi veriyordu annesi. Şükür adam dükkanı kapattı. Kaynımın sevgilisinin evine kv pogaca falan götür demiş eşime. 3 ev öyle terski.
Evet maalesef sorun bu. Eşimin yüksek limitli başka kartı var. Onun borcu bitince onu kapatacak. Diger arkadaşındakinide kapatacak.İki kartı da iptal edecegiz. Ben şundan korkuyorum. İlerde ailesi kartına taksitle şunu bunu al der. O yüzden o kartları iptal ettireceğiz.
Bende kızarmıydım diye düşündüm düşündümBurda takıla takıla hiçbir akrabadan bir şey isteyemez oldum çünkü işin iç yüzünü görüyorum. Bir şey istiyorsun bin tane yaygara kopuyor. Euro ile kazanıyordur çok zengindir bilemem ama ben de havaalanından taksiyle merkeze gelmek istemezdim eğer o şehirde tanıdığım varsa. Sağlam kösüyorlar çünkü. Sizin o gün işiniz olduğunu da o kişi bilemez. Kayınvalide de bilemez. Eşinizin söylemesi lazım. Eğer sadece alıp bırakacaksa yapacağınız işin saatini bu seferlik ona uygun ayarlayabilirsiniz eşiniz de bundan sonra müsait olmadığında müsait değilim diyebilmeli
Akrabadan eşten dosttan hayır kalmamış. Taksiyle binip gelmeyi herkes bilir. O şehirde tanıdık var diye rica etmiş, ben de ederdim. Euro falan karıştırmak çok gereksizBende kızarmıydım diye düşündüm düşündüm
En azından bukadar öfkelenmezdim diye karar verdim.
Alışverişe arabasızda gidebilirim.
Öfkelendiysemde kv demi arar söylerdim, arabanız yok niye bizimki için söz veriyorsunuz bu kaç oldu sıkıldım artık derdim.
Buraya konu açınca kadın rahatsız olduğunu bilmiyor, eşide söylemiyor malum, vahiyle inmeyeceğine göre kadının nerden haberi olacak
Yani banada çok absürd bir istek gelmedi.Akrabadan eşten dosttan hayır kalmamış. Taksiyle binip gelmeyi herkes bilir. O şehirde tanıdık var diye rica etmiş, ben de ederdim. Euro falan karıştırmak çok gereksiz
Valaha olmuyor. Sürekli bir akraba muabbeti çıkıyor. Kız zengin. Saçmalık arabanın burdan kvlere gitmesi, ordan kızı almaya gitmeleri. Tabi bunun vize işlemleri var, onu da hallettirecek.Evetinsan kendini bilmeli.
Siz kimseyle görüşmek istemiyorsanız olabilir hakkınız var ama işin içinde fesatlık çoğunlukta yani. Boşverseniz olmuyor mu? Ben öyle yapıyorum
Benim kv yatılı kalmayı çok seviyor. 2 ayda bir en az gelir.Gelmeyeceklerini bile taşınırım.Arayın dense aramıyorsunuz, benzin at dense gene söyleyemiyorsunuz. Ee ? Bence eşinizi de alın başka şehire taşının
Görüşmezsen sıkıntılarını dile getiremessin, politik ol görüş ve rahatsızlıklarınla ilgili laf çarptır, zira sen burda kendini mahvediyosun dertten ama kimsenin bundan haberi yok..Başka şeylerde var. Kvnin beni kpye şikayet etmesi. Hizmet beklemeleri. Kvnin laf sokması falan.
İçimden gelmıyor. Gıtmemek ıcın ıllakı büyük birşey mi olması gerek. Gıtmek ezıyet gıbı gelıyor artık
Konuştum defalarca.Amcamın hatrı var dedi. Pazar çalışmazsa 4 e kadar gezecegiz. Sonra arabayı götürecek.Ee dedim başka planımız olsa, iptal mi edecektin. Öyle şey olur mu diyor. Planımı niye iptal ediyim diyor.Eşiniz bu kafayla giderse siz daha çok konu açarsınız. Zenginler aynı böyle beleşcilikle zengin oluyor zaten. Sen tam tepkini koymaz konuşur konuşur unutursan daha çok burda konu açarsın acil tepkini koy kocan anlasın
Otelinde 6 oda falan var. Ve euro ile çalışıyor. Otelde hayatta konaklatmaz. Günlügü 1500 euro falandı sanki. Yanlış hatırlamıyorsam.Görüşmezsen sıkıntılarını dile getiremessin, politik ol görüş ve rahatsızlıklarınla ilgili laf çarptır, zira sen burda kendini mahvediyosun dertten ama kimsenin bundan haberi yok..
Kuzen otel sahibiyse belki size bi jest yapar ,otelınde konaklatır , altta kalacagını kim söyledi ? Benzin parasını dert edıyosan , eşin kuzeni getirirken petrolde dursun gaz azaldı diye, o da anlar inip öder bence zaten
Canım gidecegimiz yerler uzak. Önce eve alışveriş yapacagız. Ordan bir avmye gidecegiz. Bayaa uzak. Bu sıcakta 2 vesait gidilmez oraya. Ee aldıklarını nereye koyacaksın. Kuzen için kendim niye eziyete gireyim.Bende kızarmıydım diye düşündüm düşündüm
En azından bukadar öfkelenmezdim diye karar verdim.
Alışverişe arabasızda gidebilirim.
Öfkelendiysemde kv demi arar söylerdim, arabanız yok niye bizimki için söz veriyorsunuz bu kaç oldu sıkıldım artık derdim.
Buraya konu açınca kadın rahatsız olduğunu bilmiyor, eşide söylemiyor malum, vahiyle inmeyeceğine göre kadının nerden haberi olacak
Eger denize falan gidecek olsaydık, anahtarı alır vermezdim.Arabayı alın gidin siz naparlarsa yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?