Eşim hayır diyemiyor

Şu da var, vize işlemleri için kendini konsologluga götürtecek. Durumu iyiyken böyle gel al demesi saçma bence

Ka
Kadını evlendigimden beri görmedim. Eşimde görmedi. Öyle samimiyette yok. Benım derdım, sürekli alıp benzın atmamaları.

Ee arabayı satınca nasıl gideceksiniz okadar uzak yerlere?
Kv ile samimi olmaya gerek yok, açıp biz müsait değiliz misafirinizi kendiniz alın demek için samimiyete gerek yok.

Ee arabayı satınca nasıl gideceksiniz okadar uzak yerlere?
Kv ile samimi olmaya gerek yok, açıp biz müsait değiliz misafirinizi kendiniz alın demek için samimiyete gerek yok.
İşte satsak bir dert satmasak bir dert.
Eşime anneni arayıp işin oldugunu söyleyecegim dedim. Söyleme, amcamın hatrı var falan dedi.

Ka

Kadını evlendigimden beri görmedim. Eşimde görmedi. Öyle samimiyette yok. Benım derdım, sürekli alıp benzın atmamaları.
Sizin derdiniz para yani?
Aslında benzin parasını ödeseler farketmeyecek?
Kadının durumu iyi diye yaziyorsunuz sürekli, dırumu iyi olan insan kendini havaalanından aldıramazmı? Durumu yoksa uçağa binemez zaten.
Hem belki almaya gidildiğinde zahmet oldu size ya en azından benzin masrafınızı vereyim diyecek?

Sanmıyorum vereceğini. Eşim asgariden biraz fazla alıyor. Bizede günah. Al, tekrar geri götür. Vize işlemleri için koştur. Kvlerin benzin atması gerek.
Hem benzın atmamaları hem de sürekli akrabaların falan bu tarz şeyler beklemesi

Aramayasınız ki.
Arayabilecek insan buraya konu açana kadar kv ye telefon açar 2 dk’da işini çözer şuan haftasonu planı yapardı
1 ay öncesi olsa kvyi arardım. Ancak en son ki Muabbetlerinden sonra aramam.Ha eger farklı bir planımız olsa ve çalışma durumu olmasa anahtarı eşime vermezdim. Kuzen için denize gitmeyi falan ertelemezdim.

Ben sizi başka konudan hatırladım
Eşiniz arkadaşına kredi kartı vermişti
Siz onu bile geri alacam derken 40 takla attınız, kv yi arayıp biz müsait değiliz yada araba su yakmıyor, depoyu dolduracaksanız gelelim diyemezsiniz

Cnm şu arabayı verin kurtulun bu eziyetten , sizin ne kadar paranız varsa size ödeme yapsınlar, ortak araba ile anca böyle olur , arabadan vazgeçin...
Allah aşkına gaz atmadılar benzin atmadılar demeyi bırakın

O nasıl otel ya
Dubaide falanmi?
Gerçi orda bile öyle bir fiyat yok
Tamam anladık çok parası varda az ufak atın yani
Kadın zaten param yok beni gelip alın dememiştir
Ay ne uzattınız ya, eşinizden noyu isteyin vallah ben aricam kadını ya araba kirala ya taksiye bin dicem
Hayrına kuzeni ve eşinide bi gece otelde bedava konaklatın çok merak etmişler, diye de eklerim isterseniz

Ufak atmıyorum.Turistlerin yogun oldugu bir yerde oteli.Günlük ücreti yok yüksek diye biliyorum.
Benim bedavaya otelde kalma niyetim yok.

Bence değilsiniz bende çok rahatsız oluyorum ama arabası olan kişiden böyle isteklerde aileler hep bulunuyor. Sorumlusu eş. Üstüne giderseniz kıymete biner sakin ol. İşlerimizi halledeceğiz bir daha bize sorup ayarlarsınlar hoşlanmıyorum derseniz daha iyi olur. İnsan araba alınca rahat eder biz strese giriyoruz.

Kız söylesene o zaman benzin pahalı anne ateşleyin birazda kendimize gelelim diye espiri patlat

Kuzen durumunu ayri tutun yilda 1 kere geliyormus ve kv lere soylemis onlar size kitlemis isi hakliyke haksiz duruma dusmeye cok yakinsiniz bu olayda ses etmeyin son kez sizi kullansinlar bundan sonrasi icin acikca nezaketle konusun yakitin pahali oldugunu ve bu tarz talepler yuzunden surekli planlarinizin bozuldugunu tatli dille anlatmaya calisin esinizin ailesi oldugu icin onun konusmasi yerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…