- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.176
- 138
İş bitince fosur fosur devamBencede sürekli sürekli koltukta uyu iş başka şeylere geldimi enerji gelsin genelde böyle olurçokta yorulsa insan iki saat eşiyle bi oturmalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş bitince fosur fosur devamBencede sürekli sürekli koltukta uyu iş başka şeylere geldimi enerji gelsin genelde böyle olurçokta yorulsa insan iki saat eşiyle bi oturmalı
Yazık ya adamcağız çok yoruluyordur, hem işi çok yorucu hem de çok erken kalkiyormuş. Ben olsam dinlensin isterim eşim, siz de haklısınız ama adaminki pineklemek değil, yorgun ne yapsınAraba kullanıyor erken kalkıyor sabahları 5 te falan
Eve kaçta geliyor peki? Yani uyanık bir şekilde kaç saat kalıyor yanınızda?Valla utanmasa 9da basliyo 10da tamamen uymuş oluyo
Evet arada benimkide böyle oluyor sonra resetliyorumİş bitince fosur fosur devam![]()
Ya iş değişecek ya da böyle gidecek bunun kan değerleri ile ilgisi yok bütün gün hem araba kullanıp hem çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar trafik manyak dolu. Anca izin günlerini değerlendirebilirsiniz gibiTamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta
Adam sabah beşte kalkıyormuş,bırakın da uyusun yani.Araba kullanıyor erken kalkıyor sabahları 5 te falan
Maalesef öyle ama artık bunaldımBende uykuya düşkünümdür ama boş zamanımda. Söz konusu ev işi, gezme olursa da 3 saatlik uykuyla bile çıkarım. Sorumluluk sahibi olmadığı için ve sizi ev işini yapmak zorunda olarak gören bir eş olarak gördüğü için tamamen salmış eşiniz. Ama 8 yıldır evliyiz demişsiniz az değil bunca zaman katlanmışsınız. 8 yıldır uyuyordur herhalde adam :)))
Kalkınca muz ceviz bal üçlüsünü yedirin enerjisi yerine gelir. Ben yurtta kızlara yapıyordum valla koşa koşa gidiyorlardı okulaMaalesef öyle ama artık bunaldım
Hafta sonu nasıl peki? Hafta içi çalışma temposu yoğun olabilir. Bir de sağlık sorunu geldi aklıma.Eşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
demekki iki gün uyanık kalabiliyormuşEşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
O zaman siz de ayarlayın düzeninizi bir zahmet işe girip çalışın, adam da 5 te karga kahvaltısını yapmadan kalkıp direksiyon sallamaya gitmek zorunda kalmasın. Belki dışarıda çalışıp yorulup akşam o halde sızıp gelmeyi anlarsınızTamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta
İyide sabah 5 te kalkan birisi için cok normal uyku saatleri bunlar. 10 da uyusa ancak 7 saat uykusunu alabiliyor. Ağır bir işte çalışıyor eşiniz.Valla utanmasa 9da basliyo 10da tamamen uymuş oluyo
Sabah 5 de kalkıp kocanizla kahvaltı edebilirsiniz.Tamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta
5te kalkan birinin 9da hadi en geç 10da uyumasi lazim zaten.Valla utanmasa 9da basliyo 10da tamamen uymuş oluyo