Eşim hep uyuyor sıkildim çok

Tamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta
Ya iş değişecek ya da böyle gidecek bunun kan değerleri ile ilgisi yok bütün gün hem araba kullanıp hem çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar trafik manyak dolu. Anca izin günlerini değerlendirebilirsiniz gibi

Bende uykuya düşkünümdür ama boş zamanımda. Söz konusu ev işi, gezme olursa da 3 saatlik uykuyla bile çıkarım. Sorumluluk sahibi olmadığı için ve sizi ev işini yapmak zorunda olarak gören bir eş olarak gördüğü için tamamen salmış eşiniz. Ama 8 yıldır evliyiz demişsiniz az değil bunca zaman katlanmışsınız. 8 yıldır uyuyordur herhalde adam :)))

Anliyorum. Esimde yogun calisiyor hep. Son aylar daha kötüydü, aksamlari genelde bir yerde sizmiş vaziyetde buluyorum 😅 Dün durumu esitledim: Ikimiz de koltugun üstünde uyuyakaldik :D Ama saka bir yana: Sizin icin elbette zor, ama yorulmasalar öyle uyuyakalmazlardi. Boş günleri bu yüzden ama kimseye kaptirmiyorum

Bende uykuya düşkünümdür ama boş zamanımda. Söz konusu ev işi, gezme olursa da 3 saatlik uykuyla bile çıkarım. Sorumluluk sahibi olmadığı için ve sizi ev işini yapmak zorunda olarak gören bir eş olarak gördüğü için tamamen salmış eşiniz. Ama 8 yıldır evliyiz demişsiniz az değil bunca zaman katlanmışsınız. 8 yıldır uyuyordur herhalde adam :)))
Maalesef öyle ama artık bunaldım

Eşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
Hafta sonu nasıl peki? Hafta içi çalışma temposu yoğun olabilir. Bir de sağlık sorunu geldi aklıma. 😳

Eşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
demekki iki gün uyanık kalabiliyormuş🤔koltukları kaldırın ..

Is gunleri boyle kabullenin. Tatillerde hep sizinle olsun ama

Tamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta
O zaman siz de ayarlayın düzeninizi bir zahmet işe girip çalışın, adam da 5 te karga kahvaltısını yapmadan kalkıp direksiyon sallamaya gitmek zorunda kalmasın. Belki dışarıda çalışıp yorulup akşam o halde sızıp gelmeyi anlarsınız

Valla çok haklısınız
Benim eşim sabah 7 de kalkıyor
Bütün gün araba tepesinde yol trafiği telefon trafiği
Eve gelince bile telefonları susmuyor
Yemek yesin ağırlık çöküyor ve bütün aç çalışıyor işi yoğun olduğundan
Ben diyorum git yat yerinde uyu diye uykusunu almazsa dikkati dağılır araba kullanıyor çünkü
akşamdan akşama görüyorum ama napiyim eğer hafta içi erken uyutursam kocayı hafta sonu 1günde olsa bize kalıyor bende mutlu oluyorum
☺️Sizde böyle yapın ben fayda gördüm

Valla anlıyorum eşinizi. İşten gelince çay bile içemeden sızıyorum koltukta, insan vücudu hiç bişey yapmasan bile sırf erken kalkmak yoruyor. Bile isteye yaptığını düşünmüyorum.

Back
X