Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah namazından sonra uyumadığım günler oluyor akşam 10 gibi uyukluyorum. Normal değil mi 5 te kalkan birinin akşam uyuklamasi. Bi de araç kullanmak eksta yoruyor olmalı.
Sonuçta keyfi değil eve ekmek getirmek için kalkıyor bence biraz anlayışlı olmalısınız.
Haftasonlarını değerlendirebilirsiniz.
Adam sabah beşte kalkıp bütün gün direksiyon tepesinde duracak,akşam da evde karısından trip yiyecek.Siz de bir gün kalkıp o saatte bütün gün çalışın bakalım,nasıl oluyor.Bazen erkeklere acıyorum burada.
Eşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
Can sıkıcı bir durum. 6 ay evli kaldığım eski eşim de öyleydi, hayattaki tek zevki alkol almak ve uyumaktı. Aklıma gelince tüylerim diken diken olur. Akşam 9da uyuyordu mesela. Öyle koltukta sızmak da değil, normal yataga gidip uyuyordu. Ben de 1 2 gibi yatarım, hep yalnız oturuyordum. Mesela tatile gitmiştik, sabah 9da uyandık kahvaltı ettik odaya geldik saat 11, dedi ki ben biraz uyuyayım:)) Ben ne yapıcam küçük otel odasında, ben plaja inmiştim, o 2de uyanıp yanıma gelmişti fln. çok sıkıcıydı çoki iyi ki kurtuldum ondan. Ama sizin eşiniz çok erken kalkıyorsa belki de normaldir ne yapsın?
Adam Sabahın 5 inde kalkıp işe gidiyor farkındasınız dimi. Ve o işe giderken siz sıcacık yatağınızda uyuyorsunuz. Akşam gelincede bir zahmet adam uyusun dinlensin. Sabah 6 da uyanıyorum akşam yeri geliyor bir 7 de uyuyorum. Eve gittiğim saatte 6.30 falan yani en geç. İzinli olduğu günlerde sizinle vakit geçirmesini isteyin ne bileyim akşam geldiği zaman biraz sohbet etmek istediğinizi söyleyin. Bir yarım saat sohbet edin sonra salın adamı uyusun.
Sabah beşte kalkan ve gün boyu çalışan insanın 9-10 da uyuması çok normal ya. Sizde eşinizle aynı saatte kalkın, böylece aynı saatte beraber uyursunuz, sorun kalmaz.