Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi soyle anladim ben,, esiniz aslinda sizin ozel gun safsatanizdan gerilmis ve icindeki öküzu cikarmis (pardon).Kizina kizarken aslinda o tepki sizeymis gibi hissettim tamamen.Cunki iletisimsiz cahiller boyle anlatir derdini...

Aynen ben de böyle anladım, hatta benim gibi düşünen var mı diye mesajları okumaya başladım ki sizin mesajınıza denk geldim. Bana göre adam karısının bebeği için bu kadar hazırlık yapmasına ve evin bu kadar kalabalık olmasından bunalmış ve yine belki de kızını umursamayan karısına karşı bu küfrü etmiş. Kızıyla bu kadar ilgili baba bir anda kızına bu küfrü etmez, bence küfür ettiği karısı ve onun misafirleriydi.

Evet bunu ben düşünemiyorum değil mi ve bunu dile getirmemişim hiç değil mi gerçekten çok ama çok üzgünüm

Mune eğer böyle bişey mümkünse konunun yoruma kapanmasını istiyorum ilk defa ve son defa açtığım konu amacından çok saptırıldı sebebi konuyu her detayıyla yazamamak olabilir herneyse ama gerçekten çok üzgünüm

En güzel gününüz mahvoldu yani, ya size inanamıyorum. Küçücük kıza babasının ettiği küfre bak rezil oldum diye üzülüyorsunuz, küçücük kız o yaşadığını sizce unutur mu? Siz zaten önemsememişsiniz aman resim çektirin çok önemli. Bence anlamadınız değil önemsemediniz nasılsa babannesi vs var diye. Böyle ucube bi karekterle olmak bence bu gördüğünüz daha başlangıç.

Bu açıdan da bakılabilir ama umursamamak değil yada neyse ya doğru aöylüyosunuz

Kadınlar kulubunde neden artık çok sert yorumlar ben anlamıyorum Hangi konuyu okusam konu sahibine yükleniliyor

İlk karısının adamı niye boşadığını anladım. Sizde keşke bu defolu malla evlenmeden bu yönünü görebilseydiniz.

şuan bebeğimin cinsiyeti belli değil ama eğer erkek annesi olursam oğlumu aslaaa böyle yetiştirmeyeceğim!! sorun önce ailesinde sonra kendisinde lütfen siz oğlunuzu babası gibi terbiyeden yoksun yetiştirmeyin

Uzun uzun yazmak isterdim size ama cok useniyorum.
Ne anlatmak istedigim gayet acik. Beni alintilamak yerine konuyu okursaniz butun sorularinizin cevabi orada.

Anladigim kadari ile 2.essiniz sizlik bir durum yok.

Iyi forumlar.

Bu açıdan da bakılabilir ama umursamamak değil yada neyse ya doğru aöylüyosunuz

Ben sizin için demedim, eşiniz umursamadığınızı düşünmüştür demek istedim. İçinizde ne yaşadınız bilemem, bilemediğim içinde umursamadınız demeye dilim varmaz... hakkınıza girmekten korkarım... eşinize gelince, kız kardeşiniz hariç kimse tepki vermediği için bu hal ve tavırlarına devam edecek maalesef... ya direnip düzelene kadar konuşmayacaksınız, ya da ayrılacaksınız.

Anladım anlayışınız için teşekkür ederim evet Malesef kimse Bi tepki vermedi kardeşimin verdiği tepkiye de kendi halası kızıyla arsında olan sorun diye tepki gösterdi bide utanmadan ne denirki bu insanlara

Ayy herkes yine yerden yere vurmuş.Evet adam küfür etmiş bayan rezil olmuş ve böle bir günde olmasına üzülmüş ne var bunda.Tabi ki bu üzülmenin içinde kazına yapılan muameleye de üzülme vardır.Bunu illa açık açık yazması gerekmiyor kız kardeşi bile tepki göstermiş sen ne yapıyorsun diye Yani kızına küfür etmesine tepki gösterilmiş.
Yorumlarda olay 2.eş olmayı nasıl kabul ettin ne kadar gitmiş.Ne yani 2. Eş olmak çok mu kötü her boşanan kötü insan mı?

Boşanmış bı kadinla evlenirken 1 kere düşünmek gerek, kadınların %95 şi haklı.
%5 lik kısıma denk gelmemek icin düşünmek sorgulamak gerekiyor.
İş erkeğe gelince gelince %95 şi haksız ve hatalı olduğu için 100 kere düşünmek gerek.
Çocuğu olan bir kadın kocasını bırakıyor neden bırakmış???
Kızına bu lafı söyleyen adam dikkat edin yarın ömür gün bı akraba bı arkadaş ortamında gerildiğinizde size daha ağırını yapar.
Kıza çok üzüldüm ortam da annesiz tek başıma, annesi olsaydı orda eli yanmış nasıl ilgilenirdi. Üstüne üstlük çocuk ortamda da gerilmiştir. Daha hırçın olmuştur. Babası ağzını bozmuş...

babamın yeni evinde yeni çocuğunun doğum günün de böyle bir küfür duysaydım bir daha konuşmazdım onunla. ama ne yazık ki küçük kızcağız bunu idrak edecek yaşta değil...

Gece yazdıklarınızla şimdi yazdıklarınızı okudum birde insanları suçluyorsunuz ne biçim yorum yapıyorsunuz diye. Siz resmen dönüş yapmışsınız önce koluna çakmak değdi yandı sonra yok yandığını ben görmedim. Hem adam ağlayan çocuğuna neden küfretsin başta size küfretmiş gibi yazmışsınız. Zaten çocuğa küfrettiyse de siz herkesin içinde yaptı diye ya da kardeşinize sanane dedi diye üzülmüşsünüz. Eşinizin kızına çok üzüldüm. Ne kadar üzülmüş dağılmıştır çocuk. Ruhunda açılan yarayı hiç unutamayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…