Peki Bi dahakine size sorar açarımAaa farkında mısınız, gerçekten mi, rezil oldunuz zaten, doğum gününüz de mahvoldu. Yazık size.
Eleştiriye açık değilseniz konu açmayacaksınız!
Simdi soyle anladim ben,, esiniz aslinda sizin ozel gun safsatanizdan gerilmis ve icindeki öküzu cikarmis (pardon).Kizina kizarken aslinda o tepki sizeymis gibi hissettim tamamen.Cunki iletisimsiz cahiller boyle anlatir derdini...
Evet bunu ben düşünemiyorum değil mi ve bunu dile getirmemişim hiç değil mi gerçekten çok ama çok üzgünümIste tam olarak bu
Kendi agzinizla soyluyorsunuz zaten
Derdiniz tam olarak konu basligi olmamaliydi
Bu tepkilerin sebebi bu !!
Derdiniz kizina ettigi kufur olmaliydi ..
Hani sizinde bu heriften cocugunuz varya, ileride sizin cocugunuzada kufur edebilir.
Alal acele acmayin konuyuki, saglikli cevaplar alabilesiniz.
Kimsede muneccim degilki, ne yazarsaniz onu biliriz biz.
Kocanızdan çıkaramadığınız siniri gelip burdan çıkarmaya çalışmayın. Gidin kocanız dan hesap sorunPeki Bi dahakine size sorar açarım
Tamam canım öyle yapayımKocanızdan çıkaramadığınız siniri gelip burdan çıkarmaya çalışmayın. Gidin kocanız dan hesap sorun
Bu açıdan da bakılabilir ama umursamamak değil yada neyse ya doğru aöylüyosunuzAynen ben de böyle anladım, hatta benim gibi düşünen var mı diye mesajları okumaya başladım ki sizin mesajınıza denk geldim. Bana göre adam karısının bebeği için bu kadar hazırlık yapmasına ve evin bu kadar kalabalık olmasından bunalmış ve yine belki de kızını umursamayan karısına karşı bu küfrü etmiş. Kızıyla bu kadar ilgili baba bir anda kızına bu küfrü etmez, bence küfür ettiği karısı ve onun misafirleriydi.
Evet keşkeİlk karısının adamı niye boşadığını anladım. Sizde keşke bu defolu malla evlenmeden bu yönünü görebilseydiniz.
Çünkü her yerde olduğu gibi burada da içi kin nefret öfke dolu insanlar var burada içlerini döküyolarKadınlar kulubunde neden artık çok sert yorumlar ben anlamıyorumHangi konuyu okusam konu sahibine yükleniliyor
Konu tamamen ayrı bir boyutta zaten, konudan ayrık olarak soruyorum, 2. eş olmaya karar verirken hiç düşünmediniz mi, ya da evlenirken yürek mi yiyorsunuz cümleleriyle anlatmak istediğiniz tam olarak nedir? 2.eş olmak neden bu kadar kötü bir şey olsun ? Bir kadın boşandı diyelim ya da başka bir sebepten bekar kaldı, kendisi gibi boşanmış bir adamla tanışıp evlenemez mi, ben bekar biriyle evleneyim en iyisi dese, bu sefer evlendiği adam ikinci eş olmuş olacak.Kimse ikinci eş olmak istemesin gibi bir mantıkla gidilirse, bu şu demekte olmuyor mu, kişiler boşandıktan ya da başlarına bir felaket geldikten sonra tekrar hayat kurmasın evlenmesin, hayatlarına ne olursa olsun yalnız devam etsinler.İnsanlar evlenebilirler, boşanabilirler, tekrar hayat kurmaya karar verebilirler, ülkemizden başka yerde bu kadar yadırgandığını sanmıyorum bu durumun.
Bu açıdan da bakılabilir ama umursamamak değil yada neyse ya doğru aöylüyosunuz
Anladım anlayışınız için teşekkür ederim evet Malesef kimse Bi tepki vermedi kardeşimin verdiği tepkiye de kendi halası kızıyla arsında olan sorun diye tepki gösterdi bide utanmadan ne denirki bu insanlaraBen sizin için demedim, eşiniz umursamadığınızı düşünmüştür demek istedim. İçinizde ne yaşadınız bilemem, bilemediğim içinde umursamadınız demeye dilim varmaz... hakkınıza girmekten korkarım... eşinize gelince, kız kardeşiniz hariç kimse tepki vermediği için bu hal ve tavırlarına devam edecek maalesef... ya direnip düzelene kadar konuşmayacaksınız, ya da ayrılacaksınız.
Ayy herkes yine yerden yere vurmuş.Evet adam küfür etmiş bayan rezil olmuş ve böle bir günde olmasına üzülmüş ne var bunda.Tabi ki bu üzülmenin içinde kazına yapılan muameleye de üzülme vardır.Bunu illa açık açık yazması gerekmiyor kız kardeşi bile tepki göstermiş sen ne yapıyorsun diye Yani kızına küfür etmesine tepki gösterilmiş.Dün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?