- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Konu da anlattığınız tek şey gününüzün mahvolmasi akrabalarınızın önünde rezil olmanız çünkü bunu dert etmişsiniz küçücük bir kıza edilen küfürü değil.Neden ısrarla anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz konuyu anlatırken karışık ve eksik anlatmış olabilirim derdim tabii ki sadece günün mahvolması değil bütün sülalenin önünde böyle bir olayın yaşanması eşimin kendi öz kızına herkesin içinde bu şekilde konuşması ve ne olursa olsun ben be dersem deyim hatasını kabul etmeyecek olması
Yeter ya ne kininiz varmış biri Bi konu açsa da konunun Bi yerinden bişeyi ayıklayıp öfke kussak diye bekleyen ne çok insan varmış bu kk da insaf ya hu zaten çıkmazdayım şaşkın üzgün berbat Bi haldeyim küçücük kızla ne alıp veremediğim olabilir ki her msjm da belirttim kızın durumuna üzüldüğümü herşeye Ogün yaşanan herşeye çok üzgünüm eşimden nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum böyle napcamı düşünüyorum napcam bin kere yüz bin kere pişmanım böyle Bi adam olduğunu bilsem asla evlenmezdim
birde diyor ya sonradan duydum diye dedim çevir kazı yanmasın :)önemli bulduğum noktalar işaretlenmiştir, söz çevirmelere, laf çevirmelere, aslında ben öyle demedimlere karşı.
Genel olarak açıklamak adına yazıyorum konuyu karışık anlatmış olabilirim ayrıntıya girmeden gelişi güzel oyüzden çok yanlış anlayan veya anlamak isteyen olmuş fotoğrafa takılan olmuş ben çocuğun kolunun yandığını görmedim çok kalabalıktı ışıklar sönmüş doğum günü müziği çalıyor ve herkes alkışlıyor bu esnada onu farkedemedim sonuçta benim ve bebeğimin ilk partisi heyecanlıyım ve tekrar ediyorum çok kalabalık Bi hengame var o esnada sadece bebeğime odaklıyım etrafta olanı haliyle farkedemedim ta ki çocuğu alıp o küfrü edip içeri gidene kadar
Dediğim gibi alala ele Bi hışımla açtığım için konuyu herşeyi yazmamışım yine söylüyorum derdim tam olarak konu başlığı herkesin içinde ettiği küfür. Tok kızı düşünmemişim de yok partiymiş derdim de neyse ilk ve son konu olacak hatta eğer mümkünse kapatılmasını isteyeceğim çünkü gerçekten çok ama çok kötü durumdayım kimsenin saçma sapan yaftalarını çekemiycemTarif ettiginiz turde de uyeler yok degil lakin konunuz baya bi su kaldirir.
Siz cocukla ilgili uzuntunuzu dile getirecek tek satir dahi yazmamissinizki ne demeliydik acaba,
Kolu yanan kiz cocugu
Kufuru isiten kiz cocugu
Onca insanin icinde gururu kirilan kiz cocugu
Ic dunyasinda neler yasiyo kimbilir vs vs diye uzar
Ama siz konuyu anlatirken, ayy gunum mahvoldu, emeklerimde emeklerim derseniz bu tur yorumlarida hak etmis olursunuz kusura bakmayin.
Dün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen
:)Ben sadece kendi evladımı annesiyim eşimin kızının kendi annesi var çok şükür ben kabul ettiği sürece ablası olabilirim üvey anne değil
Ve evlendiniz mi o kişiyle?bendebenzer durum yaşadım nişanlıyken tüm akrabalarının yanında sen nerdesin gerizekali demişti bana bilirim o gururun nasıl incindigini
İnstamom muş sen önce Bi şu özentiliği bırak çok o kelimeyi söylemek istediysende Türkçesini söyle sosyal medya yok çektiğim resimler oğluma hatıra kalmadı için yaptığım herşey de.. Sizin gibi okadar sosyal medya meraklısı değilim üvey anne sıfatını da kabul etmiyorum çocuk benimle değil kendi anneside var çok şükür okadar bol keseden ve rahat Bi şekilde büyük konuşabiliyosunuz ki ve okadar eminsinizki üvey annelik yapıp kıza hiç üzülmediğime kişi kendinden bilir işi diyorum sadece işinize bakınTam bir instamom..
Evirmeye çevirmeye gerek yok,çocuğun kolunun yandığını görüyorsun ama üvey anne olarak tabiiki umursamıyorsun.
Üstelik kocan olacak güdümlü öküz evladına küfür ediyor,sense özel günüm mahvoldu ühü ühü kafasındasın..
Söylenmesi gerekenler söylenmiş bence sana epey..
Yazık, anan yoksa baban da yok demişler çocukcağıza ruhum acıdı.
5 aylık evliyiz ağızından kaçırdığını söyledi ama yinede geçmiyor kalbindeki kırıklık böyle böyle mesafe alıyorumVe evlendiniz mi o kişiyle?
AA gerçekten mi yapar mı aaa hiç farkında değilim yaBen size küfür etti sandım, kızına ediyormuş!! Çocuk ağlıyor diye etti yani küfürü. Yarın aynısını sizden olan çocuğa da yapacak farkında mısınız?? Çocuklu adamla, boşanmış adamla evlenirken milyon kere düşünmek lazım. İlk karısı niye ayrılmış iyi araştırmak lazım.
Ne diyeyim, umarım olmaz bir daha5 aylık evliyiz ağızından kaçırdığını söyledi ama yinede geçmiyor kalbindeki kırıklık böyle böyle mesafe alıyorum
Aaa farkında mısınız, gerçekten mi, rezil oldunuz zaten, doğum gününüz de mahvoldu. Yazık size.AA gerçekten mi yapar mı aaa hiç farkında değilim ya
evet en iyi anne sizsiniz mükemmel annesini hatta annelerin annesisiniz daha devam edebilirim isterseniz:)
Valla ben her çocuğun annesiyim, annelik öyle bir şey.
Tv de gördüğüm çocuğum da annesiyim, oyun parkında yere düşenin de, komşunun çocuğunun da.
Yani çocuk söz konusu oldu mu ‘önce benim sadece benim evladım’ derseniz, zaten size o duygular gelmemiş ve gelmeyecektir.
Üzüldüm adınıza, evlat büyüten siz, o kızın nasıl bir başka annenin canının içi olduğunu görmezden gelebiliyorsunuz.
Ve kendi evinizde bile korumaya alamıyorsunuz, yazık...
Evet ben haksızım konuyu alala ele açıp yeterince anlatamadığım için şimdi tekrar okudum yazdıklarımı dediğ
Dediğim gibi alala ele Bi hışımla açtığım için konuyu herşeyi yazmamışım yine söylüyorum derdim tam olarak konu başlığı herkesin içinde ettiği küfür. Tok kızı düşünmemişim de yok partiymiş derdim de neyse ilk ve son konu olacak hatta eğer mümkünse kapatılmasını isteyeceğim çünkü gerçekten çok ama çok kötü durumdayım kimsenin saçma sapan yaftalarını çekemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?