Evet maalesef zaten ailesi hiç tepki vermedi okadar alışkınlar ki zaten onu yetiştiren de sonuçta onlar.Genel olarak ağzı bozuk biri mi?
Evet maalesef zaten ailesi hiç tepki vermedi okadar alışkınlar ki zaten onu yetiştiren de sonuçta onlar.
O kapasite yok onda anlamıycana eminim çünkü biliyorum kendini kesinlikle suçlu görmüyor çünkü annesi tarafından bu yönde destekleniyorAnlayana kadar konuşmayın. Ve herkesin içinde küfür ettiyse herkesin içinde özür dilemeli en azından birkaç akraba varken
Yalnız bu çok canımı yaktı Bi an ama haklısınız öfke kontrolü olmayan ağzı bozuk Bi babaVe ne yazık ki böyle bir adam sizin oğlunuza babalık yapıyor...
Yalnız bu çok canımı yaktı Bi an ama haklısınız öfke kontrolü olmayan ağzı bozuk Bi baba
Karışık anlattığım için tam anlamamışsınız biraz sakin öncelikle hemen yargılamayın tabii kızına üzüldüm ben o hengamede yandığını farketmedim sonradan öğrendiğim için direk anlattım ben normal huysuzluk yapıyo falan sandım o esnada bu birincisi evet eşimin ağzı genelde bozuktur ama bu herkesin içinde küfür edebileceği anlamına gelmez2.es olmaya karar verirken hic dusunmediniz mi?
Adamin kizi soz konusu ne fotografi?
Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Esinizin kufur etmesini onaylamiyorum kesinlikle ama sizi de normal bulmadim.
Konu sahibine de adama fena sinirlendim,biri fotoğraf derdinde,adam kolu yanan cocuguna bağırıyor kufrediyior. Çocuk içime dokundu ya2.es olmaya karar verirken hic dusunmediniz mi?
Adamin kizi soz konusu ne fotografi?
Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Esinizin kufur etmesini onaylamiyorum kesinlikle ama sizi de normal bulmadim.
Bana değil kendi kızınaAsla konuşmayın asla taviz vermeyin. Bu küfür size dimi? Yuh ya yuh. İnanamıyorum. Gerçekten gerekirse 3 ay sürsün asla ama asla muhatap olmayın millete karşı ne konuma düşürdü. Hatasını anlayana kadar diretin, ben sana akrabalarının önünde ecdadını.. dicem o zaman anlaşalım diyin.
Ne kadar meraklısınız hemen insanları yargılamaya çok şükür merhamet sahibiyim konu uzun ve karışık olduğu için tam anlayamadım ben o esnada görmedim yandığını nolduğunu anlayamadım sonradan öğrendimKüfre değilde ben,çocuğun eli cakmaga degiyor canı yanıyor,şu halaları babaannesi var diyorsunuz. Kocanız için değilde hani insan merhamet etmez mi,bakiyim çok mu yandı gel suya tutalım falan deseydiniz cocuga,annesi yoksa orda o çocuk yalnizdir,net. Baba okuzunun çocuğa yaptığı küfür ortada, asıl ben onun ...... ...... ...... .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?