- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Siz bilirsiniz, fikirlerinizi belirtmek üşendiriyorsa sizi sizin bileceğiniz eş, ikinci eşlere metresmiş utanılacak bir şeymiş gibi bir yaklaşım gösteren herkese soruyorum bu soruyu aslında, ama siz orada bir çıkış yaptığınız içinde size soruldu soru.Bu düşüncede olan herhangi biri de açıklayabilir bunu.Haa evet utanacak değilim çünkü utanılacak bir durum değil, eşimin ikinci eşiyim, eşim de benim ikinci eşim.Anlaşamamışlar boşanmışlar, tanıştık evlendik, hayatın gayet makul ve doğal bir akışı.Evliliklerin sonsuzluğu tanrı kelamı değildir sonuçta.Uzun uzun yazmak isterdim size ama cok useniyorum.
Ne anlatmak istedigim gayet acik. Beni alintilamak yerine konuyu okursaniz butun sorularinizin cevabi orada.
Anladigim kadari ile 2.essiniz sizlik bir durum yok.
Iyi forumlar.
İşte öyle bir yarışım olmadığı için zaten herkesin annesiyim ya:)evet en iyi anne sizsiniz mükemmel annesini hatta annelerin annesisiniz daha devam edebilirim isterseniz
Bana da konu sahibi ve ailesine küfür etmek istemiş onlara edemeyince kızına yönelmiş gibi geldiAynen ben de böyle anladım, hatta benim gibi düşünen var mı diye mesajları okumaya başladım ki sizin mesajınıza denk geldim. Bana göre adam karısının bebeği için bu kadar hazırlık yapmasına ve evin bu kadar kalabalık olmasından bunalmış ve yine belki de kızını umursamayan karısına karşı bu küfrü etmiş. Kızıyla bu kadar ilgili baba bir anda kızına bu küfrü etmez, bence küfür ettiği karısı ve onun misafirleriydi.
2.es olmaya karar verirken hic dusunmediniz mi?
Adamin kizi soz konusu ne fotografi?
Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Esinizin kufur etmesini onaylamiyorum kesinlikle ama sizi de normal bulmadim.
Siz bilirsiniz, fikirlerinizi belirtmek üşendiriyorsa sizi sizin bileceğiniz eş, ikinci eşlere metresmiş utanılacak bir şeymiş gibi bir yaklaşım gösteren herkese soruyorum bu soruyu aslında, ama siz orada bir çıkış yaptığınız içinde size soruldu soru.Bu düşüncede olan herhangi biri de açıklayabilir bunu.Haa evet utanacak değilim çünkü utanılacak bir durum değil, eşimin ikinci eşiyim, eşim de benim ikinci eşim.Anlaşamamışlar boşanmışlar, tanıştık evlendik, hayatın gayet makul ve doğal bir akışı.Evliliklerin sonsuzluğu tanrı kelamı değildir sonuçta.
Eşiniz kızına küfür etmiş diye anladım ben. Doğru mu anlamışım?
Eğer öyleyse kendinizi bu kadar düşünmenize şaşırdım. Kız hem yanmış hem de onun gururu sizinkinden daha fazla incinmiştir. Siz hala "en özel günüm mahvoldu" derdindesiniz.
Adam ilk defa mı küfür ediyor da bu kadar şaşırıp üzüldünüz?
Yanlış anladıysam kusura bakmayın, çünkü bu platformda çok rastladım açıkçası, ikinci eşlere karşı ciddi bir nefret var, sanki eğer onlar olmasa aile dağılmaz tekrar birleşirmiş gibi ya da erkek bir şekilde yalvar yakar olurmuş ama yapılan evlilik yüzünden bunu yapmıyormuş gibi, yıllar önce ayrılmış bir adamla evlenilse bile araya giren metres muamelesi yapanları çok görüyorum.Haliyle insan inciniyor, sonuçta kimse ayrılmak için evlenmez ama bir şekilde işler bu boyuta gelebiliyor, neyse bu tarz yorumlarla aynı minvalde mi acaba düşünceleriniz diye yanlış bir kanıya kapılmış olabilirim.Eğer öyleyse kusura bakmayın.Yani pes bu yorumdan onlari nasil cikardiniz sizi tebrik ederim.
Demek istedigim suydu kadinlari kolay kolay bosanmaz bir kadin bosanmis bir erkekle evlenirken 2 kere dusunmeli. Sekil A da goruldugu gibi adamin neden bosandigi ortada.
Bir de adamin cocugu varsa konu sahibi de anaokulu ogretmeni ya da bir anne degilse 3 kere dusunmeli. Merhametten uzak biri ise hic bu toplara girmemeli. Dogum gunu olan bir cocugu diger cocugun kiskanmasi cok muhtemel. Kaldi ki bir annenin bu cocuga da dikkat etmesi gerekir. Zaten halasi iviri ziviri orada dememeli. Ben anne degilim ama bir cocugun kolu yansa icim acir. Buna ragmen cocugum olmadigi icin bosansam cocugu olan bir adamla evlenmeye cesaret edemem. Cunku tecrubem yok herkesin harci degildir. Cocugum oldugunda bosanirsam da baba olmayan biri ile evlilik dusunemem.
Yoksa herkes bosanabilir. Kimsenin bosanmayacagina dair bir garantisi yok.
Sonuc olan cocuklara oluyor baska kimseye degil uzuldugum nokta bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?