Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugun durumu cok üzücü,hem yandı hem küfür mü işitti?Akrabalarin ne düşündüğündense,cocugun hali icler acısi.

Sadece üstünüze alınmayın kendisi ve ailesi de rezil olmuş. Insanlar kendilerini bir şekilde belli eder.onlar düşünsünler ne yetistirdiklerini

Uzun uzun yazmak isterdim size ama cok useniyorum.
Ne anlatmak istedigim gayet acik. Beni alintilamak yerine konuyu okursaniz butun sorularinizin cevabi orada.

Anladigim kadari ile 2.essiniz sizlik bir durum yok.

Iyi forumlar.
Siz bilirsiniz, fikirlerinizi belirtmek üşendiriyorsa sizi sizin bileceğiniz eş, ikinci eşlere metresmiş utanılacak bir şeymiş gibi bir yaklaşım gösteren herkese soruyorum bu soruyu aslında, ama siz orada bir çıkış yaptığınız içinde size soruldu soru.Bu düşüncede olan herhangi biri de açıklayabilir bunu.Haa evet utanacak değilim çünkü utanılacak bir durum değil, eşimin ikinci eşiyim, eşim de benim ikinci eşim.Anlaşamamışlar boşanmışlar, tanıştık evlendik, hayatın gayet makul ve doğal bir akışı.Evliliklerin sonsuzluğu tanrı kelamı değildir sonuçta.

evet en iyi anne sizsiniz mükemmel annesini hatta annelerin annesisiniz daha devam edebilirim isterseniz
İşte öyle bir yarışım olmadığı için zaten herkesin annesiyim ya:)
Zaten şu sosyal medya zımbırtısı olmadan önce de herkes benim gibiydi, ninelerimiz gibiydi.
Ama niyeyse siz gibi dönüşüm geçiren ‘önce ben’ diyen, mutluluk, mükemmellik pozları kesen, muhteşem vücut ve makyajlarıyla salınan, çocuğun doğumgününü sırf ‘fotograflama’ uğruna yapan bir grup türedi.
Yani biz annelerin çoğu mükemmel değiliz aşkolsun, siz mükemmelsiniz!
Pasta üfleme ve foto bozulmasın ama çocuğun parmağı yansın nasıl olsa olan olmuş diye umursamayacak kadar.

Bana da konu sahibi ve ailesine küfür etmek istemiş onlara edemeyince kızına yönelmiş gibi geldi
Bence bu daha kötü
Ortamdaki en savunmasız yanında annesi olmayan ezebileceği kişi olarak kendi çocuğunu görmüş

Katılıyorum, Eşinin küfür etmesini doğru bulmuyorum ama,
En azından üvey kızını da geçtim bir çocuğun canı yanmış ne olursa olsun fotoğraf çekmeyi 5 dkka erteleyip çocukla ilgilenseymişsin. Kaçmıyordu sonuçta fotoğraf çekmek.

Yani pes bu yorumdan onlari nasil cikardiniz sizi tebrik ederim.
Demek istedigim suydu kadinlari kolay kolay bosanmaz bir kadin bosanmis bir erkekle evlenirken 2 kere dusunmeli. Sekil A da goruldugu gibi adamin neden bosandigi ortada.
Bir de adamin cocugu varsa konu sahibi de anaokulu ogretmeni ya da bir anne degilse 3 kere dusunmeli. Merhametten uzak biri ise hic bu toplara girmemeli. Dogum gunu olan bir cocugu diger cocugun kiskanmasi cok muhtemel. Kaldi ki bir annenin bu cocuga da dikkat etmesi gerekir. Zaten halasi iviri ziviri orada dememeli. Ben anne degilim ama bir cocugun kolu yansa icim acir. Buna ragmen cocugum olmadigi icin bosansam cocugu olan bir adamla evlenmeye cesaret edemem. Cunku tecrubem yok herkesin harci degildir. Cocugum oldugunda bosanirsam da baba olmayan biri ile evlilik dusunemem.
Yoksa herkes bosanabilir. Kimsenin bosanmayacagina dair bir garantisi yok.

Sonuc olan cocuklara oluyor baska kimseye degil uzuldugum nokta bu.

Duygularima tercuman olan bi yorum... baska bisey diyemiyorum gercekten. Ben sadece o cocuga uzuldum...

Yazık yavrucak... Her şey denmiş, kusura bakmayın konu sahibi, kendinizi savunmayı bırakın da biraz özeleştiri yapın bence....

Yanlış anladıysam kusura bakmayın, çünkü bu platformda çok rastladım açıkçası, ikinci eşlere karşı ciddi bir nefret var, sanki eğer onlar olmasa aile dağılmaz tekrar birleşirmiş gibi ya da erkek bir şekilde yalvar yakar olurmuş ama yapılan evlilik yüzünden bunu yapmıyormuş gibi, yıllar önce ayrılmış bir adamla evlenilse bile araya giren metres muamelesi yapanları çok görüyorum.Haliyle insan inciniyor, sonuçta kimse ayrılmak için evlenmez ama bir şekilde işler bu boyuta gelebiliyor, neyse bu tarz yorumlarla aynı minvalde mi acaba düşünceleriniz diye yanlış bir kanıya kapılmış olabilirim.Eğer öyleyse kusura bakmayın.

Daha geçen gün düğme almaya gittiğim alt kattı doğumgünü zımbırtısıyla doluydu, şapkalar
Resimli plastik bardaklar doğayı gösteriş için bitiriyoruz

Kızına mıydı küfür? ben size sanmıştım.( size etmesi de kötü tabi ki) terbiyesiz adam çocuğa ettiği küfüre bak.
Sizde çok bencilsiniz kusura bakmayın da.orda çocugun kolu yanmış birde üstüne küfür yiyor,siz akrabalarıma rezil oldum derdindesiniz.

Birçok konu aynı şekilde ilerliyor maalesef. konularda, Konu sahibi eleştirilmekten yada yardım edilmekten öte sürekli hesap sorma, yargılama durumu oluyor.

O anda neler yaşandığını bilmiyoruz. Konu sahibi eksik, hatalı anlatmış da olabilir. En nihayetinde yardım istediği konuya odaklanmak gerekir.

O durumda bir çoğumuz da sizin gibi tepki verirdi bence. Yani olayı görmemişsiniz, bir anda eşinizin küfürünü, ablanızın tartışmasını duyuyorsunuz. O anda evet çocuktan öte o kadar kalabalık içinde düştüğünüz durum sizi yıkar. Bu kadar özenle hazırlanılmış Özel bir günün de eşinizin aptalca hareketinden dolayı sonlanması da vahim.

Sonuçta, o çocuğun yaşadığı her şeyden önemli. Ama ilk anda konu sahibi bunu idrak edemeyecek kadar kendini aşağılanmış, hakarete uğramış hissetmiş. O andaki yaşadığı utanç evet "o an için" her şeyden önemli. Sonrasında zaten eşinin yaptığını sorguluyor, ne yapabilirim diyor.

Önerim, ilk önce çocuğunun kalbini kazanması. özür dileyip gönlünü alması. Daha sonra bir daha olmaması konusunda söz vermesi. Eğer devam ederse ayrılık görünüyor. Başka türlü sürekli "acaba yine küfür eder mi" diye düşünerek geçecek hayatınız. Ki bir kere eden devamını getirir.

Bence siz bu küfür için tavır koyun bir daha bu evde küfür kabül etmem diyin başkaların yanınds hiç etmem dememiz gerekiyor sinirlerine hakim olmayan erkeği adamdan saymıyorum, dürtülerine sahip çıksın, sonuçta dağda yaşamıyor toplumun içinde hoş olmuyor bu küfür , işiniz zor bu adam ile

adamin agzi bozuksa her yerde kufur eder bence ya,
adam kucucuk kizina kufur edecek birisi.

Hic bir kufrunu kabul etmezseniz ve genel agiz bozuklugu problemini cozebilirseniz ancak o zaman insan icinde de sizi rezil etmeyecektir.

Fotoğraf çekilmeyi iki dakika bırakıp, çocuğun koluna bir su tutsaydınız, krem sürseydiniz, bir sarılsaydınız, belki ne çocuk hırçınlaşırdı, ne de babasından küfür işitmek zorunda kalırdı. Ama umurunuzda olmamış, çünkü sizin kızınız değil.

bunun gibi bir adam benim çevremdede var ne yazıkki çocuklarına karşı çok ilgili normalde ama kızınca çocuklarına küfür ediyor kötü davranıyor insan içinde.gerçekten sinir bozucu bir durum.uyarıp tavır alabilirsiniz ama insan belli bir yaştan sonra huyundan vazgeçmiyor.sizin adınıza üzüldüm böyle bir insandan çocuk yapmışsınız ömür boyu bağlantınız olacak boşansanızda.kızı içinde üzüldüm insan anne babasını seçemiyor.çocuk büyük ihtimal kıskandı ve ağlama durumunu biraz abarttı eşinizde bence zaten gergindi çocuğa patladı ama bence o küfür çocuğa değil size ve ailenizde de edilmiş bir küfür.kendi babası,kan bağı olan akrabaları sahip çıkmadıktan sonra üvey annesi konumunda olan birinin sahip çıkmasını beklemek zaten çok polyanacılık oluyor arkadaşların neden bu kadar tepki verdiğini anlamadım.konu sahibinin yazım biçiminden zaten bu anlaşılıyor.orada halası var vs demiş yani onlar baksaydı ben kendi çocuğumla alakadardım o esnada yazmış.bu doğum günleri vs çok abartılacak şeyler değil.her yıl olan birşey bu kadar anlam yüklemeyin.

Mesele sadece küfür degil arkadaslar.Hepimiz kufur ediyoruz ama cocuklarimiza esimize degil.Bu adamin iletisim sekli bu degismez hatta degistirmeye calisirsaniz siddete yonelir.Aklı selim biri bu kisiyi ofke kontrol tedavisine goturmeli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…