Öyle zaten baya para harcanmistir. O suspusler malum pahali. Para harcayınca sancılanmış beyefendi. O da var bence. . Iletisimsiz cahillerin bir kısmı da küser. Konu sahibininki diğer türlüsünden işte.Simdi soyle anladim ben,, esiniz aslinda sizin ozel gun safsatanizdan gerilmis ve icindeki öküzu cikarmis (pardon).Kizina kizarken aslinda o tepki sizeymis gibi hissettim tamamen.Cunki iletisimsiz cahiller boyle anlatir derdini...
Dersini veremezsin oyle gelmis oyle gider agzina yapışmış küfür hemde cocuguna ediyor saka gibi.Bdv ye açtığım ilk ve son konu olacak Malesef konu açılma amacından çok başka yerlere gitti hata benim kendimi tam olarak ifade edememe den kaynaklı şuan napcamı bu adama nasıl dersini vereceğimi düşünüyorum sadece diğer yazılanlara cvp vermeyeceğim
O zaman sakin geri adım atmayın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre tavrinizi takının. Ve unutmayın ki eşiniz haksız. Biraz siniri geçerse konuşmayı deneyin ya da yardim almasını. Sonuçta kendi çocuğunuz geleceğinden de korkuyorsunuz şu an.En son mutfakta kız kardeşime bağırırken duyup gidip olayı öğrendim kolu için buz verdim ve terbiyesizliğin bukadarına da yazıklar olsun sana dedim ve içeri geçtim annemler o esnada kalkıyodu onları uğurladı diğer misafirler gittiler derken o içerdeydi hep en son halası kaldığında halası kendi çocuğuyla arasında olan mevzu deyince şartellerim attı bu arada o kızını evine götürmeye girmişti halasına herkesin içinde öz kızına küfür eden Bi baba ve biz bunu kendi kızıyla arasında olan mevzu biz karışamayız olarak mı göreceğiz bravo o küfür o kıza değil size bana herkese edilmiş oldu bukadar edep yoksunu Bi adamla evli olduğum için utanıyorum dedim sonra herkes gitti hiç konuşmadan içeri gidip yattım çünkü biliyorum tek bişe desem çocuk uyuyo muyuyo dinelemeyip aynı edepsizlikle karşılık verecekti umarım yine çok karışık anlatmamışımdır
Geri adım atmıycam ama napcamı da bilmiyorum gözümden de gönlümden de düştü içim asla soğumayacak ve evet Malesef bu adam benim de çocuğumun babası tıpkı o kız gibi yani empati yapıyorum tabii ki ve üzülüyorum Bi çarem yok kendi ailesi bu durumu normal görüp oğullarını desteklediği sürece asla ona hatasını anlatamıycam buyüzden çaresizimO zaman sakin geri adım atmayın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre tavrinizi takının. Ve unutmayın ki eşiniz haksız. Biraz siniri geçerse konuşmayı deneyin ya da yardim almasını. Sonuçta kendi çocuğunuz geleceğinden de korkuyorsunuz şu an.
Çok haklısınız dediğiniz gibi de olabilir ayrıca evet boşansamda gene baba değişen bir şey olmaz peki ama napıyım nasıl yapıyım çok üzgün ve kararsız kaldımNeden boyle andavallarla israrla evlenip bir de baba yapiyorsunuz? Insan ne idüğünü az cok anlar evlenmeden once. O vakit herkes bassa tekmeyi, bir ömür ailelerinin yaninda yalniz yasayip uremeseler mesela...soylari tukense ...dunya daha guzel bir yer olmaz mi?
Sizden de cocugu varmis. Bu karakterde adamdan bosan desek, bak , oteki kadin bosanmis hala kizini ondan - kiriciligindan koruyamiyor. Siz de koruyamazsiniz. Babasi neticede.
Yapacak bir yorumum yok. Sadece o kiz adina gercekten cok üzüldüğümü yazmak istedim. Belki de gercekten huysuzluk yapiyordu acisini bahane edip çünkü babasi onunla degil bebekle yasiyor. Kendi dogumgununde annesi babasi yanyana degil ama bebeğin annesi babasi yanyana. Herkes bebeği seviyor-dogumgynu bebesiyle ilgileniyor. Bu durum onun duygularini incitmis olabilir, eli acimasini firsat bilip huysuzluk cikartmistir. Bundan insani ne olabilir ki?
Bilmiyorum zor bir durum. Adam bir anlik sinirle çikışsa,sonra kendi yaptigindan utansa yine bir yorumum olurdu ama adam normal karsiliyor.Çok haklısınız dediğiniz gibi de olabilir ayrıca evet boşansamda gene baba değişen bir şey olmaz peki ama napıyım nasıl yapıyım çok üzgün ve kararsız kaldım
Konu tamamen ayrı bir boyutta zaten, konudan ayrık olarak soruyorum, 2. eş olmaya karar verirken hiç düşünmediniz mi, ya da evlenirken yürek mi yiyorsunuz cümleleriyle anlatmak istediğiniz tam olarak nedir? 2.eş olmak neden bu kadar kötü bir şey olsun ? Bir kadın boşandı diyelim ya da başka bir sebepten bekar kaldı, kendisi gibi boşanmış bir adamla tanışıp evlenemez mi, ben bekar biriyle evleneyim en iyisi dese, bu sefer evlendiği adam ikinci eş olmuş olacak.Kimse ikinci eş olmak istemesin gibi bir mantıkla gidilirse, bu şu demekte olmuyor mu, kişiler boşandıktan ya da başlarına bir felaket geldikten sonra tekrar hayat kurmasın evlenmesin, hayatlarına ne olursa olsun yalnız devam etsinler.İnsanlar evlenebilirler, boşanabilirler, tekrar hayat kurmaya karar verebilirler, ülkemizden başka yerde bu kadar yadırgandığını sanmıyorum bu durumun.2.es olmaya karar verirken hic dusunmediniz mi?
Adamin kizi soz konusu ne fotografi?
Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Esinizin kufur etmesini onaylamiyorum kesinlikle ama sizi de normal bulmadim.
Çünkü ülkemizde kadınlar evliliği devam ettirmek için canını dişine takıyorKonu tamamen ayrı bir boyutta zaten, konudan ayrık olarak soruyorum, 2. eş olmaya karar verirken hiç düşünmediniz mi, ya da evlenirken yürek mi yiyorsunuz cümleleriyle anlatmak istediğiniz tam olarak nedir? 2.eş olmak neden bu kadar kötü bir şey olsun ? Bir kadın boşandı diyelim ya da başka bir sebepten bekar kaldı, kendisi gibi boşanmış bir adamla tanışıp evlenemez mi, ben bekar biriyle evleneyim en iyisi dese, bu sefer evlendiği adam ikinci eş olmuş olacak.Kimse ikinci eş olmak istemesin gibi bir mantıkla gidilirse, bu şu demekte olmuyor mu, kişiler boşandıktan ya da başlarına bir felaket geldikten sonra tekrar hayat kurmasın evlenmesin, hayatlarına ne olursa olsun yalnız devam etsinler.İnsanlar evlenebilirler, boşanabilirler, tekrar hayat kurmaya karar verebilirler, ülkemizden başka yerde bu kadar yadırgandığını sanmıyorum bu durumun.
Kızına mi söylemiş? ben konu sahibine söyledi diye anladım.iğrenç bi adam..
bi çocuğa hele de kız çocuğuna hele hele kendi çocuğuna bu lafı edicek adamın yanında bi dk durmam
rezalet...
böylelerini karantinaya alıp toplum içine salmamak lazım
Kızına mi söylemiş? ben konu sahibine söyledi diye anladım.
O zaman konu sahibi bunu kendine çok dert etmiş çok üzüldüm şu an o kıza ve konu sahibinin hala gününün mahvolmasini düşünmesine...kızına kızına tam bi rezalet
Neden ısrarla anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz konuyu anlatırken karışık ve eksik anlatmış olabilirim derdim tabii ki sadece günün mahvolması değil bütün sülalenin önünde böyle bir olayın yaşanması eşimin kendi öz kızına herkesin içinde bu şekilde konuşması ve ne olursa olsun ben be dersem deyim hatasını kabul etmeyecek olmasıO zaman konu sahibi bunu kendine çok dert etmiş çok üzüldüm şu an o kıza ve konu sahibinin hala gününün mahvolmasini düşünmesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?