Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh ahhh zavallı kız
Hayat bazısına çok zor
Daha 8 yaşında kardeşinin doğum günü partisine gidiyor eli yanıyor üstüne babasından küfür yiyor
Üvey anneye kızamıyorum kendi babası bunu yaparken

Bazısına hayat çok zor be
İnşallah kız annesine olayı olduğu gibi anlatır ve annesi bayramda bile göndermez bu şam babasına beyinsiz herif

Simdi soyle anladim ben,, esiniz aslinda sizin ozel gun safsatanizdan gerilmis ve icindeki öküzu cikarmis (pardon).Kizina kizarken aslinda o tepki sizeymis gibi hissettim tamamen.Cunki iletisimsiz cahiller boyle anlatir derdini...
Öyle zaten baya para harcanmistir. O suspusler malum pahali. Para harcayınca sancılanmış beyefendi. O da var bence. . Iletisimsiz cahillerin bir kısmı da küser. Konu sahibininki diğer türlüsünden işte.

Konu sahibine kızmayın hanımlar
Bu soğan cücükleri baba oluyor olan o yavrulara oluyor
Kendi çocuğunu ezen küfür eden döven bu adamcıklar olduğu müddetçe tek derdinin oğluşunun ilk doğum günü olan üvey anne bana fazla gelmiyor konuda

Zaten iyi biri olsaydı ilk eş canından bezip çocuğu olduğu halde ayrılmazdı

Bdv ye açtığım ilk ve son konu olacak Malesef konu açılma amacından çok başka yerlere gitti hata benim kendimi tam olarak ifade edememe den kaynaklı şuan napcamı bu adama nasıl dersini vereceğimi düşünüyorum sadece diğer yazılanlara cvp vermeyeceğim

Dersini veremezsin oyle gelmis oyle gider agzina yapışmış küfür hemde cocuguna ediyor saka gibi.

O zaman sakin geri adım atmayın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre tavrinizi takının. Ve unutmayın ki eşiniz haksız. Biraz siniri geçerse konuşmayı deneyin ya da yardim almasını. Sonuçta kendi çocuğunuz geleceğinden de korkuyorsunuz şu an.

Geri adım atmıycam ama napcamı da bilmiyorum gözümden de gönlümden de düştü içim asla soğumayacak ve evet Malesef bu adam benim de çocuğumun babası tıpkı o kız gibi yani empati yapıyorum tabii ki ve üzülüyorum Bi çarem yok kendi ailesi bu durumu normal görüp oğullarını desteklediği sürece asla ona hatasını anlatamıycam buyüzden çaresizim

Neden boyle andavallarla israrla evlenip bir de baba yapiyorsunuz? Insan ne idüğünü az cok anlar evlenmeden once. O vakit herkes bassa tekmeyi, bir ömür ailelerinin yaninda yalniz yasayip uremeseler mesela...soylari tukense ...dunya daha guzel bir yer olmaz mi?
Sizden de cocugu varmis. Bu karakterde adamdan bosan desek, bak , oteki kadin bosanmis hala kizini ondan - kiriciligindan koruyamiyor. Siz de koruyamazsiniz. Babasi neticede.
Yapacak bir yorumum yok. Sadece o kiz adina gercekten cok üzüldüğümü yazmak istedim. Belki de gercekten huysuzluk yapiyordu acisini bahane edip çünkü babasi onunla degil bebekle yasiyor. Kendi dogumgununde annesi babasi yanyana degil ama bebeğin annesi babasi yanyana. Herkes bebeği seviyor-dogumgynu bebesiyle ilgileniyor. Bu durum onun duygularini incitmis olabilir, eli acimasini firsat bilip huysuzluk cikartmistir. Bundan insani ne olabilir ki?

Çok haklısınız dediğiniz gibi de olabilir ayrıca evet boşansamda gene baba değişen bir şey olmaz peki ama napıyım nasıl yapıyım çok üzgün ve kararsız kaldım

Çok haklısınız dediğiniz gibi de olabilir ayrıca evet boşansamda gene baba değişen bir şey olmaz peki ama napıyım nasıl yapıyım çok üzgün ve kararsız kaldım
Bilmiyorum zor bir durum. Adam bir anlik sinirle çikışsa,sonra kendi yaptigindan utansa yine bir yorumum olurdu ama adam normal karsiliyor.
Bence yapilacak sey kizin ne kadar incindigini, utandığını farketmesini saglamalisiniz. Bir mesajinizda yazmissiniz her is cikisi kizina gider,her haftasonu kizini alir diye. Boyle bir insansa gerçekten kizini kirdigina üzülmesi gerekir. Kiz cocuklari narindir. Bunu gormesi gerekiyor. Ama nasil görür bilmiyorum
Yine de yapici olmak isterseniz ona "beni bacima rezil ettin, dogumgunu partimi mahvettin" gibi konusmayin da kizina ne kadar igrenc bir model oldugundan, bu gibi hareketlerin kizini ondan sogutacagindan, yakinda bağını komple kaybedeceginden falan bahsedin,kizin uzerinden yürüyün. Yalandan ah canim vah canim demekle baba olunmuyor.
haftasonu al iki aburcubur yedir ,alışveriş yap sonra "aman da babayim ben"
Mc donalds babasi

O halaya da yerinizde olsam "valla benim uvey kizim. Ecdadi olan sizsiniz ama gocunmadiniz demek ki o fiilden" derdim. Hatta sinkafli sekidle soylerdim ki küfrün ne igrenc oldugunu idrak etsin beyinsizler. Benim Ilemin keyfi kactiysa onun ailesinin de kaçsın

Konu tamamen ayrı bir boyutta zaten, konudan ayrık olarak soruyorum, 2. eş olmaya karar verirken hiç düşünmediniz mi, ya da evlenirken yürek mi yiyorsunuz cümleleriyle anlatmak istediğiniz tam olarak nedir? 2.eş olmak neden bu kadar kötü bir şey olsun ? Bir kadın boşandı diyelim ya da başka bir sebepten bekar kaldı, kendisi gibi boşanmış bir adamla tanışıp evlenemez mi, ben bekar biriyle evleneyim en iyisi dese, bu sefer evlendiği adam ikinci eş olmuş olacak.Kimse ikinci eş olmak istemesin gibi bir mantıkla gidilirse, bu şu demekte olmuyor mu, kişiler boşandıktan ya da başlarına bir felaket geldikten sonra tekrar hayat kurmasın evlenmesin, hayatlarına ne olursa olsun yalnız devam etsinler.İnsanlar evlenebilirler, boşanabilirler, tekrar hayat kurmaya karar verebilirler, ülkemizden başka yerde bu kadar yadırgandığını sanmıyorum bu durumun.

iğrenç bi adam..
bi çocuğa hele de kız çocuğuna hele hele kendi çocuğuna bu lafı edicek adamın yanında bi dk durmam
rezalet...
böylelerini karantinaya alıp toplum içine salmamak lazım

Çünkü ülkemizde kadınlar evliliği devam ettirmek için canını dişine takıyor
Erkekler değil

bdv'de açılan türlü türlü konu var
dayak şiddet olmadığı müddetçe(hatta çoğunlukla onlar olduğu halde) sevgisizlik, ilgisizlik, eşin kendi ailesine düşkün olması, ev işleri sorumluluğun eşit olmaması kaynana problemleri vs. Boşanma sebebi sayılmıyor
Bıçak kemiğe dayanmadıkça kadınlar gitmiyor

Örneğin konu sahibinin eşi büyük ihtimalle ortalık yerde küfretmesi kadına saygı duymaması ilk eşinede vardı
Ama bizde ne oluyor aman erkeğin dulu boşanmışı olmaz ister 10 çocuklu olsun anlayışı olduğu için hep acaba neden boşandı sorusu görmezden geliniyor
Kadınlar için bunu diyemeyiz

iğrenç bi adam..
bi çocuğa hele de kız çocuğuna hele hele kendi çocuğuna bu lafı edicek adamın yanında bi dk durmam
rezalet...
böylelerini karantinaya alıp toplum içine salmamak lazım
Kızına mi söylemiş? ben konu sahibine söyledi diye anladım.

O zaman konu sahibi bunu kendine çok dert etmiş çok üzüldüm şu an o kıza ve konu sahibinin hala gününün mahvolmasini düşünmesine...
Neden ısrarla anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz konuyu anlatırken karışık ve eksik anlatmış olabilirim derdim tabii ki sadece günün mahvolması değil bütün sülalenin önünde böyle bir olayın yaşanması eşimin kendi öz kızına herkesin içinde bu şekilde konuşması ve ne olursa olsun ben be dersem deyim hatasını kabul etmeyecek olması

Olayi anlatirken o kadar cok vurgulamissinizki, emeklerinizin heba olmasini, gununuzun mahvolmasini dolayisiyla kucuk kizin basina gelenler cokta uzmemis sizi.

Sizi uzen kismi
Esinizin, sulalenizin icinde kufretmesi olmus
Yoksa konuyu okuyan bunca kadin, kufuru kime ettigini dahi anlayabilmis degil.
Sok olup uzulmeniz gereken,
Emeklerinizin heba olmasi degil, 8 yasindaki kizina kufretmis olmasiydi..

Ayrica kolunun biraz kizardigina kadar detay verip, sonrada ben anlamadim gormedim o hengamede diyip ardindan ay babannesi, halasi var diyip fotograf merasimine devam etmissiniz...

Umarim kocaniz lâl olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…