- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Yılların birikimi evet ama mesela cinsel anlamda olan sorunun artık görmezden gelebilme durumu kalmadı. .bu yaşta dert etmeyeyim diyorum ama olmuyor kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Gün içinde zaten çok meşgul oluyorum bazen kendime bile ayıracak vaktim kalmıyor
Ah aynen hemde nasıl yontulmamis tomruk..okumuş kültürlü iş güç sahibi adam dedik öküz çıktı. .Çocuklarınız olmasa ne çekiceksiniz öküzü, nerdesiniz bilmiyorum ama kuzece bir yerdeyseniz taş gibi herifler var takılın onların birine dicektim hayat tüketmeyin dicektim. Çocuk var diyemem :)
Madem çocuk var çekiceksiniz bir şekilde. Kocanız yontulmamış tomruk , iflah olmaz bence.
Çocuklarınızla ilgilenin, arkadaşlarınızla gezin, spora gidin, güzel yerlere yemeğe gidin, haftasonu alın çocukları etraf kırsal alan küçük kasaba varsa oraya gidin ,iş bulun ya da yüksek lisansa başlayın....... Yurtdışında iyi bir yerdeyseniz kıymetini bilin, hayat çok kısa.
Bazen düzelir gibi olduğu zamanlar olduğu için onunla çok sert konuşmadım bu konuyu..erken bosalma sorunu var. .açık açık yazamıyorsunuz sanırım.
eğer siz tatmin olmuyorsanız, eşiniz de siz tatmin olun diye uğraşmıyorsa siz de onu tatmin etmeyin. söyleyebileceğim şey bu. önceki konunuza baktım. 18 yıllık evlilik demişsiniz. 18 yılda kendini düzeltmeyen, doktora gitmeyen adam artık hiç gitmez.
Aynen söylediğiniz durumdayız. .stresten yapıyor bunu..onunda dertleri var anlıyorum ama ya biz ya ben demek istiyorum artık. .Konu arasnda dıs gıcırdatması var demıstınız.Bunun ıcın kesınlıkle doktora gıtmesı gerekır.Doktor psıkolojık sorunu olanların bunu once kendı ıcınde cozmeye calısması eger olmazsa destek almaları gerektıgını soylemıstı.
Sorunlarınızı bırıktırmeden bırlıkte cozumlemelısınız.Biriktirdiğinizde bir yerde cok alakasız bir yerde patlayıp Haklıyken haksız durumuna dusme durumu olusuyor.Patladıgınızda soruna cozum bulunamazsa sureklı ıletısım kurmak adına soylenmeye baslıyorsunuz.Karsı taraftan dırdır yapıyormussunuz ımajı olusuyor.
Konustaying düşünüyorum onunla bu konulari bu akşam. .tepkisi ne olacak bilmiyorum. .ama birşeyler yapmazsak bu evlilik bitecek.. ((açık açık yazamıyorsunuz sanırım.
eğer siz tatmin olmuyorsanız, eşiniz de siz tatmin olun diye uğraşmıyorsa siz de onu tatmin etmeyin. söyleyebileceğim şey bu. önceki konunuza baktım. 18 yıllık evlilik demişsiniz. 18 yılda kendini düzeltmeyen, doktora gitmeyen adam artık hiç gitmez.
Evet bu akşam onunla konuşacağım. .hem kendisine hem bize zarar vermeden nasıl halletmek lazımsa halledilmeli..Konu arasnda dıs gıcırdatması var demıstınız.Bunun ıcın kesınlıkle doktora gıtmesı gerekır.Doktor psıkolojık sorunu olanların bunu once kendı ıcınde cozmeye calısması eger olmazsa destek almaları gerektıgını soylemıstı.
Sorunlarınızı bırıktırmeden bırlıkte cozumlemelısınız.Biriktirdiğinizde bir yerde cok alakasız bir yerde patlayıp Haklıyken haksız durumuna dusme durumu olusuyor.Patladıgınızda soruna cozum bulunamazsa sureklı ıletısım kurmak adına soylenmeye baslıyorsunuz.Karsı taraftan dırdır yapıyormussunuz ımajı olusuyor.
Benim başka hesabım yok..ilk günden beri bu isim ve bu resmi kullanıyorum. .karıştırıyorsunuz. .Ya birsey sorucam durustce cevap verirseniz sevinirim.Ben bu profil resmini hatirliyorum ama baska bir kullanici adiyla ve actigi baya olayli bir baslikla ama konu neydi hatirlamiyorum Yaniliyor muyum acaba ?
Bazen düzelir gibi olduğu zamanlar olduğu için onunla çok sert konuşmadım bu konuyu..erken bosalma sorunu var. .
Bence geç kaldım. .ama en azından artık ne hissettiğimi anlatmam lazım. .neden mutsuz olduğumu..yoksa gerçekten bende onun annesi gibi ilaçlara bağlı yaşayan bir depresyon hastası olup çıkacam. .gün geçtikçe kendimi hep bastırılmış hissediyorum..umarım konuşmak için geç kalmamışsınızdır.
Bence geç kaldım. .ama en azından artık ne hissettiğimi anlatmam lazım. .neden mutsuz olduğumu..yoksa gerçekten bende onun annesi gibi ilaçlara bağlı yaşayan bir depresyon hastası olup çıkacam. .gün geçtikçe kendimi hep bastırılmış hissediyorum..
Teşekkür ederim ilginiz için arkadaşım
Kendimden kendimi bu duruma getiren benim..değersizlik hissi beni antisosyal bir insan yaptı. .içime kapandım. Arkadaşlarım buluşalım gezelim diyorlar red ediyorum. .Bir adamın bir kadının herşeyi olması bence çok nadir görülen bir durum.
Sosyal bir yaşantınız, arkadaşlarınız, üretkenliğiniz olsa eşinizin eksik yanları size daha az dokunurdu.
Cinsellik kesinlikle bir sorun; o konuda mutlaka bir doktora gözükmeli.
Canım, demekki değişim zamanı gelmiş, çoğu sıkıntı yeni bir doğuşa gebe olur, değerlendirmesini bilene.Kendimden kendimi bu duruma getiren benim..değersizlik hissi beni antisosyal bir insan yaptı. .içime kapandım. Arkadaşlarım buluşalım gezelim diyorlar red ediyorum. .
Eşim sanırım beni hiç sevmiyor.ben sadece evde düzeni koruyan çocuklarına bakan biriyim onun gözünde..
Cinsel sorun halledilmeliydi bunca yıl. .bunu bile benimmi söylemem lazım. .neden bu kadar önemsiz geliyor ona anlamıyorum..sorun olduğunun farkında ama birşey yapmıyor..
bu diş gıcırdatması önemli bi unsur mu eşimde de var ama o zor bi insan değil olduğunu da görmedimKonu arasnda dıs gıcırdatması var demıstınız.Bunun ıcın kesınlıkle doktora gıtmesı gerekır.Doktor psıkolojık sorunu olanların bunu once kendı ıcınde cozmeye calısması eger olmazsa destek almaları gerektıgını soylemıstı.
bu diş gıcırdatması önemli bi unsur mu eşimde de var ama o zor bi insan değil olduğunu da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?