Eşim için ben kimim?

Yalnız
değil ama çocuklarla gittim tatile..tabi onların peşinde koşarken pek mümkün olmadı kafa dinlemek filan..aslında çok isterdim alıp başımı bır yerlere gitmeyi ama çocuklara bakacak kimse yok..onları hergün okula bırakıp almam gerek..
Dediğiniz gibi kırgınım ve hayat çok anlamsız gelmeye başladı. .herşey üst üste geldi. .aldattığını öğrenmek,ardından babamı kaybetmek, birde bu dertler..belkide bir psikoloğa gitmem lazım bilmiyorum. .
Teşekkür ederim öneriniz için. .

''Seviyorumda salağı ''bu lafınız şirin geldi bana ,lakin cinsellikte evliliğin bir parçası oluyor sıkıntı iki taraf içinde yada stres deyim bu sebeple olabiilirmi?ayrıca eşiniz sosyal değilse siz olun, yani o gitmiyor diye siz evde neden oturuyorsunuz alın çocuğunuzu çıkın,bazı kadınlar sadece işinden evine evinden işine gitsin isteyen eş dilerken sizde tam tersi olmuş hayatınızı mahvetmekte güzelleştirmekte sizin elinizde şuan ,imkanlarınız da varmış ,maalesef sosyallik çoğu erkekte olmayabiliyor seviyorsunuzda ,siz evliliğinize cinselliğinize renk katın bir an öncede buhran yorganını üzerinizden atın

Eşim haklı olduğu hiçbir konuda susmaz ama..karsisinda kim olursa olsun konuşur. Çok stresli bu ara biliyorum..onunda birçok dertleri var ama ben artık hep en son planda olmaktan bıktım. .hep beklemekten bıktım. Şimdi sırası değil onu strese sokmiyim deyip susmaktan bıktım. Hata bende boyke yaptığım için içimde birikti şimdi daha kötüyüm. Onunla konuşmam lazım artık. .

Ah arkadaşım dediklerinizin hepsini yapıyorum bazen.suara içimden gelmiyor sadece. .ama eşimin bana değer verdiğini hissetmek istiyorum ben.tutku ve aşk beklemiyorum artık çok ama bu cinsel sorunu bana belli bile etmeden neden kendi halletmeye uğraşmıyor.evlilik herşeyi paylaşmak değilse ben neden evlendim?onunla mutlu olabilecekken olamıyorum..
Bencil demekki adam..yada beni sevmiyor ((

neden bir işe girip çalışmıyorsunuz? bir kaç kişi daha sormuş ama cevap vermemişsiniz bu konu ile ilgili
Bir başvuru yaptım. .otizmli çocukları eğiten bir okulda eğitmen olarak başvurum var..henüz cevap bekliyorum. .
Ama sorun bu değil. .sosyalleşme meselesi değil. .eşimle aramızda olan bu sorunlar konuşulup çözüm bulunmadıkça ben nereye gidersem kafamda gelecek bu sorunlar. .

tebrik ederim öncelikle, çok güzel bir meslek seçimi. o zaman ciddi ciddi konuşmayı deneyeceksiniz. ne biliyim ben olsam ona ihtiyacım yokken de mutluymuşum havası verirdim sanırım. sorunları çözmek için o benim peşimden koşsun diye uğraşırım. eğer o evde kalmayı tercih ediyosa çocukları bırakır ben çıkardım. bırak 18 yıl 30 yıl da evli olunca kaçan kovalanır bu da bir gerçek :)

Bilmiyorum ki eşimle konuşsam artık doktora da gitsek bu sorun düzelir mi?
Uzun zamandır böyle..konuşucam onunla ama artık pek bir ümidim yok..
Olmazsa artık dediğiniz gibi kendime odaklanmak en güzeli. .iş güç sosyallik vs biraz unutturur dertleri

bakın eşinizi siz tanıyorsunuz tabiiki söylediklerinizde haklısınız ama herkes bu beklentilerle evleniyor lakin dönüp baktığımza bazen kocaman bir hiç siz sevmediğini birşekilde hissedersiniz hal ve tavırlarından zaten,cinsellik olarak ne gibi bir sıkıntısı var onu bilmiyorum tabi bu anlamda yorum yapamam ama eğer sadece birşeyler paylaşmamak adına sıkıntıdaysanız ve üzerine basa basa söylüyorum seviyorum dediğiniz için böyle kabul edip hayatınıza çocuklarınızla devam edeceksiniz, eşinizde bir görüntü olarak dolaşacak ,ne yazıkki karşıdakini değiştirmek isterken kadın değişiyor ama anlamıyor erkek bunu.olumlu yanları yokmu ?olumlu yanlarını düşünün ,eğer gerçekten aman ben o olmadanda yaşayabilirim diyorsanız tek seçenek ayrılmak olur yani.sevginizi kalbinize gömecek ve ayrılacaksınız ki ben hiç bir zaman evlilikte boşan diyen bir yorumcu olamıyorum maalesef

Teşekkür ederim evet çocukları helede otizmli çocukları çok seviyorum. .maddi getirisi çok az ama maneviyatı paha biçilmez. .
Bir ara haftada bir akşam çıkardım arkadaşlarla dışarı ama onada alırdım evde yalnız bırakıyorum diye..ama acimamak lazım. .fedakar oldukça eziliyor insan..kaçacağım artık bakalım koşsun dursun o zaman

acıma ayol boşver o sana acıyor mu :) hayatını yaşan of hemde ingiltere ne güzeldir gez gez bitmezzz

Haklısın arkadaşım artık ben deme zamanı geldi..belkide 40 yaşımı geçtim diye yaşlanma psikolijisimi yaşıyorum bilmiyorum ki..zorlamam lazım kendimi..sorunlar çözülmüyorsa kendimi neden feda edeyim doğru. .önce konuşacağım bir çare bulunmazsa kabullenecegim. .iyi bir insan iyi bir baba..onu kaybetmek istemiyorum gerçekten seviyorum. .

Bence hayatınızı biraz renklendirin. O gezmeyi sevmiyorsa, siz çocuklarınızla keyifli bir gezintiye çıkabilirsiniz.
O tv mi izlemek istiyor, siz çocuklarınızla yan odada sohbet edebilirsiniz.
Kendi arkadas ortamınızı oluşturup, onlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çay saati, kahve saati, alışveriş saati vs...
İnanın yaşadıklarınızı sadece siz yaşamıyorsunuz, çevremdeki evliliği uzun yıllar devam eden birçok çiftin yaşadığı sorunlar.

Hayatı kendinize zehretmeyin, kendinize, hobilerinize zaman ayırın, mutluluğu yakalayacak olan sizsiniz, sihirli bir değnek yok mutluluğu size getirecek. İnanın, siz böyle davrandıkça, hayat daha güzel olacak.

Çalışmadıgınız için ondan ilgili alaka saygı sevgi şevkat beklemeniz gayet dogal ama bu eşinizin özünde yoksa yoktur.
Zorlamayın, siz böyle özgür olunca, göreceksiniz ki, sizi merak edecek, ne yaptıgınızı, nerede vakit gecirdiginizi, kimlerle görüstügünüzü size soracak.
Bunların hepsi zamanla olacak ve ilişkinizin de sonrasında düzelecegine inanıyorum.

kendinize yeni bir meşgale bulmanız gerekiyo.
arkadaş çevrenizle vakit geçirseniz mesela.
çok evde durmasanız nebiliyim.
Icimden gelmiyor ama zorlayacagim kendimi..işe başlayacağım zaten..bakalım inşallah çıkarım bu ruh halinden..

Daha uzun yıllar mutlu ve sevgi dolu bir evliliğiniz olsun inşallah. Bazen çözüme tek başına başlamak lazım. O da arkandan gelir mutlaka. Kadının altın yaşındasın

Çok iyi bir baba herşeyden önce. .evini ihmal etmeyen bir eş. .iyi bir kardeş. Ve evlat..ama iyi bir eş değil bir aşık olarak..erken bosalma sorunu var yıllardır..ben üstünde durmadım bazen düzelir gibi oldu filan..ama çoğu zaman böyle..kırgın olduğum başka şeylerde var..
Kafam çok karışık. .ne onu kaybetmek istiyorum..ne de onunla mutluyum..seviyorum ama sevildiğimi hissetmek istediğim anlar daha fazla. .
Konuşmalıyız bunları onunla. .mümkün olur da sakın olurum inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…