- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.754
- 83
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Bence bir an önce araba aldırmalısınız bir borca girsin en azından millette borcu var, mal aldı diye ilişmezler.
Ne demek anası babası varken evli barklı abisine mi düşüyor harçlık vermek size ziyarete gelir giderken 200 lira koyar çantasına o hadi neyse.
Millete gonderme sen ye o parayi kuafore git guzellik salonuna git . Bunlar da benim zorunlu ihtiyacim de. Erkeklere para biriktirme bosuna sen saklarsin yemezsin onlar baskalarina yedirirler .
aynennn de ben nasıl engellicem
Eşimin üniv 1.sınıfa başlayan kardeşi var.Küçük görümcem kendisiii...bana çok çektirdi nişanlıyken sağ olsun.O konulara hiç değinmeyeyim küçük olmasına rağmen ayrılma eşiğine getirmişti artık sinirden beni.Hatırlamak istemiyorum.Neyse...biz evlenmeden önce eşim kardeşinin dersanesi için 7 bin lira ve ailesine de yardım için 25 bine yakın para yollamıştı.Tabi ben o zamanlar deliriyordum istemesinler gönderme evlencez biz diye çok tartıştık...(Durumları iyi.Ev araba dükkan.Ve arabalarını satıp 2 katı fiyata araba aldıkları için sıkıştılar zaruri ihtiyaçlar için değildi yani)Sonunda kestiler halam bana onun parasını bir yere bağla dedi beyaz eşyaları aldık şimdi iyi almışız diyor her şey pahalandığı için.Ama dün kardeşim ne zamandır para istemiyor benden istiyordu dedi.Herhalde evlenince kesti.Hayır bir de başarılı olsa bari...özel üniversiteye gönderdiler %25 bursu bile kazanamadı.Ben de bir yerlere geldim ama ne evde özel ders aldım ne de servisimle özel üniv gittim 300 liralık bursumla 4 sene geçindim devlet yurdunda.Ailesi ona veriyor her gün para.Daha ne parası soracak eşim bilmiyorum hayır para istemeye alıştırmasa bari.Zaten nasıl etki bıraktıysa ısınamıyorum kıza.Ben bir dahaki aya sorayım dedi eşim.Ben de sadece ondan zengini mi var şanslı o falan dedim.Çünkü eşime hiç bir şey yapmadı kv kp şimdiye kadar.Arsız olmıcaklarını bilsem göndersin derim de cesaret alıp sürekli ister benimki de yok demezse sinir küpü olurum.Çünkü biz ev araba düşünüyoruz ona gönderse tahmini 300 lira kenara koysak o bile bir şey...
Eşimin yüzüne bakmıyorlardı ne zaman işi oldu çullandılar üzerine.Biz evlenmeyi düşünüyorduk e ev kurmak için para gerekiyor ama onlar sürekli birikilen parayı istediler durdular.Ve eşim canını ortaya koyup Türkiyenin en tehlikeli yerinde çalışıyordu o uykusuz gecelerim ağlayarak uyanışlarımı Allah bilir.Tek avantajımız para biriktirmekti ama sonuç elde var sıfır.Onlarınsa lüks bir arabası.Ki oğulları görevden tatile geldiğinde 2 günlüğüne bile vermediler çocuğa arabayı.10 bin birikti sonunda diye sevinirken kardeşine yine 7 yolladı eşim delirdim o zamanlar.Ne oldu 7 yolladılar onun dışında eve hocalar getirdiler de yine kazanamadı yine paralar dökülüyor.İstemiyorum onların lüksüne lüks katmak.Bizim ne evimiz ne arabamız var
sen o zaman konu açarken 40 kere düşün derim... eşiniz görümcenize paraya ihtiyaciniz varmi diye sorsun..tek geliri burs degil ayrica okulu bizim bulunduğum yerde. iyi günler.Sen o burs ne demek biliyor musun?O burs bir öğrencinin her şeyi...O burstan borç alan abiye abi demem ben..Düşünce tarzınızı beğenmedim kusura bakmayın.Çalışan evli barklı kadın mı sanki borç diyorsunuz kız daha kaç yaşında tek geliri burs..Daha kaydolacak parası bile yokmuş yazık
Peki sen annene sürekli para gönderiyor musun ?Bir defaya mahsus da işte onlar arsız yine ister.Bir de abisinin gönderdiği parayı beğenmiyordu bir aralar...Ben kendi maaşımdan zaten vermem de sonuç olarak bizden para çıkıyor daha güzel alternatifler varEşim de zaten sürekli annene yolla diyor...insan bir şey de diyemiyor ki...
Valla erkek milletinin iki yakasini bir araya getirmeyeceksin ki baskasina yedirecek para bulamasin her zaman soylerim hayatim baska ihtiyaclar cikar ortaya.gidiyorum her fırsatta der zaten her istediğin oluyor diye
Ben anormallik göremedim . Genç sonuçta . Ben kardeşime her zaman paran var mı derdim . Ve her zaman verirdim . Kardeşim evlendi . 4 aydır oğluma her maaş günü 200 lira yolluyormuş. eşin duyacak ayıp olacak dedim ne alakası var abla dedi. Enteresan bir şekilde eşi de bu ay ayrı para yatırmış . cep banktan 150 tl. Hiç ama hiç ihtiyacı yok oğlumun ama bu davranış inanılmaz hoşuma gitti. Gerçi ben gelinimizi severim o da beni sever sayar .ama bence bunlar normal şeyler. 18 yıllık evliyim erkek kardeşimin telefonundan pc ye kadar her şeyini ben aldım .Eşim daha bir kere ne yapıyorsun demedi.Eşimin üniv 1.sınıfa başlayan kardeşi var.Küçük görümcem kendisiii...bana çok çektirdi nişanlıyken sağ olsun.O konulara hiç değinmeyeyim küçük olmasına rağmen ayrılma eşiğine getirmişti artık sinirden beni.Hatırlamak istemiyorum.Neyse...biz evlenmeden önce eşim kardeşinin dersanesi için 7 bin lira ve ailesine de yardım için 25 bine yakın para yollamıştı.Tabi ben o zamanlar deliriyordum istemesinler gönderme evlencez biz diye çok tartıştık...(Durumları iyi.Ev araba dükkan.Ve arabalarını satıp 2 katı fiyata araba aldıkları için sıkıştılar zaruri ihtiyaçlar için değildi yani)Sonunda kestiler halam bana onun parasını bir yere bağla dedi beyaz eşyaları aldık şimdi iyi almışız diyor her şey pahalandığı için.Ama dün kardeşim ne zamandır para istemiyor benden istiyordu dedi.Herhalde evlenince kesti.Hayır bir de başarılı olsa bari...özel üniversiteye gönderdiler %25 bursu bile kazanamadı.Ben de bir yerlere geldim ama ne evde özel ders aldım ne de servisimle özel üniv gittim 300 liralık bursumla 4 sene geçindim devlet yurdunda.Ailesi ona veriyor her gün para.Daha ne parası soracak eşim bilmiyorum hayır para istemeye alıştırmasa bari.Zaten nasıl etki bıraktıysa ısınamıyorum kıza.Ben bir dahaki aya sorayım dedi eşim.Ben de sadece ondan zengini mi var şanslı o falan dedim.Çünkü eşime hiç bir şey yapmadı kv kp şimdiye kadar.Arsız olmıcaklarını bilsem göndersin derim de cesaret alıp sürekli ister benimki de yok demezse sinir küpü olurum.Çünkü biz ev araba düşünüyoruz ona gönderse tahmini 300 lira kenara koysak o bile bir şey...
En kisa surede ev yada arabayi aldir borca bagla sen yine esini sen kiymayip yeri gelir ustune basina almazsın ama gorumcen alisti mi o yer senin yerineNasıl engel olucam ki gönderme desem ben kötü olurum
Maddi sıkıntısı yok para bol diye dağıtsın mi yani dogacak çocuğuna yatırım yapsinNe kadar kötü niyetli yorumlar yapılmış ya pes dedim. Adam kardeşine para göndermek istiyor ne var bunda üstelik sen de ailene gönder diyormuş. O sadece eş değil aynı zamanda evlât aynı zamanda kardeş. Sizinle evlendi diye kendi ailesini yok mu saysın? Maddi olarak sıkıntıdayken evini umursamayıp bunu yapsa yanlıştır ama şu durumda sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?