eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Ay ne kadar sacma ya girdigin site yuzunden ananin evine yollarim ne demek mal gibi davranmis sana. Insansin sen de ya bu erkeklerinb u tripleri nedir yani ne saniyolar kendilerini neyden korkuyomus
cocukca bi tehdit bu kadar kolay degl anamin evjne yollamak o da gozdagi veriyo zaten girmiyeyim diye dinlemiycwgimi girecegimi bildigi icin

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Beş yıldır girmenin yolunu bulduysan yine de girersin sen.

Hehe guzeldi:)) bizde netten tanistik ve cok kiskanc face kullanmama izin vermiyo kendi ortak face kullaaniyo ben giremiyorum ama kensi istedigi yere giriyo kendinden emin cunku benden emin degil beni kolay kandirirlarmis sacmalik guvensizligin alasi bu ne yapacagimi sasirdim

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Çok saçma bir mantık,ona bakılırsa internet elinizin altında ve herşey sanal,girip çıktığınız,gezindiğiniz tüm siteler,oyunlarda da illaki erkek var,o zaman tümden internet kullanmamanız lazım bu mantığa göre.Üstelik burası güvenli bir site;Mune Hanım zaten göz açtırmıyor,ona kalmadan zaten kk nın kızları hemen kokuyu alıyor siteden attırıyor merak etmeyin

Siz açık açık herkesin görebileceği şekilde tel ve adresinizi yazmadığınız müddetçe başınıza ne gelebilir Allah aşkına.Bu yazdıklarımızı da eşinize okutun lütfen.İyi forumlar...

benim zaten niyetim bozuk olsa her turlu yolunu bulurum nete gerek yok Allah sasirtmasin insaallah ben evime ve esime bagliyim

Başka neler için izin istiyorsun mesela?
Yeterince nefes alma iznin var mı yoksa oksijen kotası mi var?
Bi sinav benim icin evlilikte yuzum guler dedim ama malesef saygi bitti zaten yok bi cocuk var onun sayesinde yuruyo sevdik evlendik ama cok zit kutuplariz esim biraz eski kafali ne yazikki

Evet guvenmiyo bende cok guvenmiyorum aslinda erkek milleti sonucta Allah sasirtmasin ama didiklemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…