Soylemdim ki kendi gordu bi anda bende erkek yok dedim bu sitede forum sitesi bisey demedi daha sonra patladi iste sacma yaa anlamiyorumSöylemeseydiniz keşke.
Onun icin facia benim icin desem daha dogru:)Öyle bile olsa ne olur ki ?
Bende eski uyeyim ama daha yeni takiliyodum bende memnunum ama bide esim memnun olsa2012 kasim ayindan beri üyeyim..ben memnunum siteden..
Cok sey ogretiyo bence burasi insanabazen beraber yorum yapıyoruz bizde.. Kaliteli bi platform olduğunu akıllı erkekler farkediyo.. Buda bebi kk.ya daha çok bağlıyo
cocukca bi tehdit bu kadar kolay degl anamin evjne yollamak o da gozdagi veriyo zaten girmiyeyim diye dinlemiycwgimi girecegimi bildigi icinAy ne kadar sacma ya girdigin site yuzunden ananin evine yollarim ne demek mal gibi davranmis sana. Insansin sen de ya bu erkeklerinb u tripleri nedir yani ne saniyolar kendilerini neyden korkuyomus
Beş yıldır girmenin yolunu bulduysan yine de girersin sen.Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Hehe guzeldi:)) bizde netten tanistik ve cok kiskanc face kullanmama izin vermiyo kendi ortak face kullaaniyo ben giremiyorum ama kensi istedigi yere giriyo kendinden emin cunku benden emin degil beni kolay kandirirlarmis sacmalik guvensizligin alasi bu ne yapacagimi sasirdimne zaman evlendinz?
bizde netde tanistik evlendik
6 yil boyunca facebook akarsiydi ikiimizinde yokdu ama
sonra ben ikna ertim onu açtim facebook oda açti
simdi benden çok giriyor
kka yada girerim baska forumada onternetin altini ustune getirrim hepsinden de haberi var
o zaman oda girmsin interneet babanin evine gonderrim de ona
Eski uyeuim ama yazdan beri giriyorum buraya iki bucuk yillik evliyim oncesen net paketim yoktu zar zor yaptiBeş yıldır girmenin yolunu bulduysan yine de girersin sen.
Hala burdasin, bir yolunu bulmussunEski uyeuim ama yazdan beri giriyorum buraya iki bucuk yillik evliyim oncesen net paketim yoktu zar zor yapti
Çok saçma bir mantık,ona bakılırsa internet elinizin altında ve herşey sanal,girip çıktığınız,gezindiğiniz tüm siteler,oyunlarda da illaki erkek var,o zaman tümden internet kullanmamanız lazım bu mantığa göre.Üstelik burası güvenli bir site;Mune Hanım zaten göz açtırmıyor,ona kalmadan zaten kk nın kızları hemen kokuyu alıyor siteden attırıyor merak etmeyinBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
benim zaten niyetim bozuk olsa her turlu yolunu bulurum nete gerek yok Allah sasirtmasin insaallah ben evime ve esime bagliyimÇok saçma bir mantık,ona bakılırsa internet elinizin altında ve herşey sanal,girip çıktığınız,gezindiğiniz tüm siteler,oyunlarda da illaki erkek var,o zaman tümden internet kullanmamanız lazım bu mantığa göre.Üstelik burası güvenli bir site;Mune Hanım zaten göz açtırmıyor,ona kalmadan zaten kk nın kızları hemen kokuyu alıyor siteden attırıyor merak etmeyin
Siz açık açık herkesin görebileceği şekilde tel ve adresinizi yazmadığınız müddetçe başınıza ne gelebilir Allah aşkına.Bu yazdıklarımızı da eşinize okutun lütfen.İyi forumlar...
Bi sinav benim icin evlilikte yuzum guler dedim ama malesef saygi bitti zaten yok bi cocuk var onun sayesinde yuruyo sevdik evlendik ama cok zit kutuplariz esim biraz eski kafali ne yazikkiBaşka neler için izin istiyorsun mesela?
Yeterince nefes alma iznin var mı yoksa oksijen kotası mi var?
İkinci uyelik almistim uyeligimi incelemediki direkt kestirip attiUstume iyilik nick'ime saglik (ki isimden.yola cikaraktaann gizliden girseniz ?....ikinci uyelik olayi ?
hem inanmiyorsa gelsin gorsun banlansin pasa pasa da gitsin
Evet esimin ailesinin sozu el akil verir ama ekmek vermez:)Eşin acaba akil almandan mi hoşlanmıyor? Bu geldi benim aklima.
Bende ama elim kolum bagli evliligi yikmak kolay degil hele bide cocuk varsaErkeklerin kadınlar üstünde bu kadar çok hak elde etmesine sinir oluyorum.
Gerekcesi yok o siteye girmiyceksin dedi bende kadinlar var sadece forum sitesi filan dedim uzatma dei girdugini gormuyeyim dedi o kadarNe cüret! Siz ufak çocuk musunuz ergen misiniz de bunu diyor? Ne üzerine dedi peki gerekçesi nedir?
Yalama mi yapti derler git bosanalim aynen oyle:)bu adam seni evden yollamaya baya hevesli ama KKyı bulaştırmasın bari
erkek olsa nolcak insan kendini bildkten sonra guveniyo demekkibenim eşimde biliyo aralarda çürüklerin çıktığını ama tınmıyo niye adam mantıklı ve makul düşünüyo
Evet guvenmiyo bende cok guvenmiyorum aslinda erkek milleti sonucta Allah sasirtmasin ama didiklemiyorum daeşiniz fazla kısıtlayııcı geldi bana..
benim eşimde demişti erkek vardır orada diye bende eee ne olmuş varsa dedim hiç mal mal takılıyolardır işte dedi bende aynen öyle dedim adımıda biliyor üstelik.. hiç girip okudğunu sanmam baksa annesiyle ilgili neler yazdım kavga çıkardı
güven problemimi var acaba ?
Gecenlerde damacana geldi adama arkami donmusum diye bana vurdu bende dikkat ediyorum normalde donmedim diyorum dondun diyo pes dedimolmayan erkek üyeye takan adamın, günlük hayatınızda kim bilir nasıl kıskançlıkları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?