eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Laflara bak girersen seni annenin evine gönderirim filan.Bu adamlara ne yedirip ne içiriyosunuz da böyle oluyolar. Herşeyin bi söylenme adabı vardır.Bu siteye girmenden hoşlanmıyorum,internette harcayacagin zamanı daha önemli şeylere ayır vs dese daha uygun olurmuş..Kocam bana öyle diyecek ben onu paket eder kapının önüne koyarım.Kaldı ki demez diyemez bana böyle bişey.. Söylenmiyo mu söyleniyo; yeter çık artık netten biraz sohbet edelim filan diye..

Bence girme artık,çünkü anladığım kadarıyla kocanın bu dediğini fazla ciddiye almışsın ve kocan kendini senin sahibin olarak görüyo bu yüzden aile faciasina yol açmaması için girme derim ben..

ya anlamıyorum azcık kıskançlık yapsan bu erkek milleti sen bana güvenmiyo musun diiyebiliyo biz niye diyemiyoruz

ya anlamıyorum azcık kıskançlık yapsan bu erkek milleti sen bana güvenmiyo musun diiyebiliyo biz niye diyemiyoruz
okeye girme diyorum kizlarla oynamiyorum diyo olabilir ben istemiyorum dedim dinledi
Mi hayir niye xunku o erkek ben kadin

Farkli biri herkes ayni degil malesef bakiyorum da kiskanclik mi ya da nedir bilemedim

Benim kocamda girme o siteye.istemiyorum girmeni falan dedi.tamam sen istemezsen girmem dedim.tabi ciddiye almadim.aradan 1 hafta falan gecdi.sordum.sen kkya girmememi ciddimi soyluyorsun diye.guldu ve dediki sanki ben girme dedim ve sende girmedin.)))diyeceyim o ki.cok ta ustune gitme.internet yuzunden kocandan ayrilicak deyilsinki.ama her weyi de kocana rapor verme.ben onceleri evden cikarken bile ben evden cikdim diye haber veriyordum.zamanla aliwdirdim.artik haber vermiyorum versemde keyfim ne zaman isterse

Evet mantiksizca bi baski cok ornek varda cope bakkala bile benden habersiz gitmiyceksin diyen biri onceden gitme diyodu simdi habersiz gitme diyo bu bile bisey ne bileyim
ohoo senin işin zor arkadaaşım bu ne yaa sanki seni kapıp kaçıracaklar bu adamın güven sorunu çok fazla

bende o gunleri gorur muyum acaba:s

Eee bile bile lades olacaksin kocan kiziyor ama sen kizdigini birde burda konu acarak paylasiyorsun esinin gorurse ne olur?

Ha esinin buraya kizmasina anlam veremesemde ikna edilebilir

Bu sitede gizli dolaşan erkek mutlaka vardır da, olunca ne oluyor ki? Sizin kocanız size güvenmiyor, sizin çok ciddi bir sorununuz var kocanızla bence. Çok garip geldi bana. Hem sanaldan ne olabilir ki kişi izin vermediği sürece... Güvensiz, hastalıklı kıskançlardan galiba.

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Benimkide kendi aldi uyeligimi sonrada girme dedi:)

Asiri kiskanc senin kocan.bizde aksi ama.ben cok kiskancim.kocamin whatsapdan bawqa hic bir siteye girdiyini gormedim.maili de bende.her weyini aldim elinden.parolarini deyiwmdim.girmeyeceksin dedim.eger girersen bende girerim dedim.ohooo cok kavga etdik zamaninde kocamin girdiyi siteler icin.ben zaten hic bir siteye girmiyordum.simdi kkya giriryorum.o da anliyorki cogu zaman gebelik belirtileri falan okuyorum

Sosyal medya siteleri daha tehlikeli bence
Foto var isim var gittiğimiz yer çalıştığımız yer herşey ortada
Burada en azından anonimiz, ayrıca fikrimce site yönetimi de güvenliğimizi sağlamakta çok çalışıyor. En eski aktif üyeler bile banlanabiliyor.
Bunları bilse eşiniz
Ayrıca şu "annenin evine gönderirim seni" lafına da öyle gıcık kapıyorumki, bence bu üslubunu da düzeltsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…