2.5 yildir boyle yasiyoruz malesef nasil guven saaglarim bilmiyorumcafe'de tanışsaydınız cafeye gitmenizi mi yasaklayacaktı? bu ciddi bir güven sorunu, bir an önce ele almalısınız..
sen sağlamıycaksın ki seni tanıycak güvencek paranoyaksa bilemem tabi2.5 yildir boyle yasiyoruz malesef nasil guven saaglarim bilmiyorum
okeye girme diyorum kizlarla oynamiyorum diyo olabilir ben istemiyorum dedim dinlediya anlamıyorum azcık kıskançlık yapsan bu erkek milleti sen bana güvenmiyo musun diiyebiliyo biz niye diyemiyoruz
baskıcı bi adam sanırım bayaokeye girme diyorum kizlarla oynamiyorum diyo olabilir ben istemiyorum dedim dinledi
Mi hayir niye xunku o erkek ben kadin
Farkli biri herkes ayni degil malesef bakiyorum da kiskanclik mi ya da nedir bilemedimLaflara bak girersen seni annenin evine gönderirim filan.Bu adamlara ne yedirip ne içiriyosunuz da böyle oluyolar. Herşeyin bi söylenme adabı vardır.Bu siteye girmenden hoşlanmıyorum,internette harcayacagin zamanı daha önemli şeylere ayır vs dese daha uygun olurmuş..Kocam bana öyle diyecek ben onu paket eder kapının önüne koyarım.Kaldı ki demez diyemez bana böyle bişey.. Söylenmiyo mu söyleniyo; yeter çık artık netten biraz sohbet edelim filan diye..
Bence girme artık,çünkü anladığım kadarıyla kocanın bu dediğini fazla ciddiye almışsın ve kocan kendini senin sahibin olarak görüyo bu yüzden aile faciasina yol açmaması için girme derim ben..
Evet mantiksizca bi baski cok ornek varda cope bakkala bile benden habersiz gitmiyceksin diyen biri onceden gitme diyodu simdi habersiz gitme diyo bu bile bisey ne bileyimbaskıcı bi adam sanırım baya
ohoo senin işin zor arkadaaşım bu ne yaa sanki seni kapıp kaçıracaklar bu adamın güven sorunu çok fazlaEvet mantiksizca bi baski cok ornek varda cope bakkala bile benden habersiz gitmiyceksin diyen biri onceden gitme diyodu simdi habersiz gitme diyo bu bile bisey ne bileyim
bende o gunleri gorur muyum acaba:sBenim kocamda girme o siteye.istemiyorum girmeni falan dedi.tamam sen istemezsen girmem dedim.tabi ciddiye almadim.aradan 1 hafta falan gecdi.sordum.sen kkya girmememi ciddimi soyluyorsun diye.guldu ve dediki sanki ben girme dedim ve sende girmedin.)))diyeceyim o ki.cok ta ustune gitme.internet yuzunden kocandan ayrilicak deyilsinki.ama her weyi de kocana rapor verme.ben onceleri evden cikarken bile ben evden cikdim diye haber veriyordum.zamanla aliwdirdim.artik haber vermiyorum versemde keyfim ne zaman isterse
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?