Eşim manipülatör mü ben mi haksızım ?

Ay kesinlikle… böyle büyük bir konuda ne öncesinde kocasına sözü geçmiş be sonrasında sözü geçiyor hala tatlı dil modunda
Tabi ki de tatlı dil ile konuşmadım başta. Kavga kıyamet oldu. Söyledim defalarca beni dinlemediğini. Üstüne gittim. Bunalttık birbirimizi. Herhalde susup oturmadım ama her gün de ne yapabilirim artık bitti mevzu.

Maasinizdan birikim yapın ve para paylaşım seviyesini minimuna indirin demek . Evlilikte malı kararlar da ortak alınır ama sizi sallayip karara dahil etmemiş. O zaman bedeli de o ödeyecek .

Ne yapabileceğini bin kişi söyledi de sen ya yapacak cesaretin yok ya da yapmak istemiyorsun

Bosayacaksin canim burda ne diye dil dokuyorsun bir tanede kendini hakli gosterecek mesaj yok konuda ama hala ne istiyorsun anlamadim yapacagin sey belli ama sende yapacak tiynet yok kocanin kollarina kos bizide mesgul etme

bazı yorumları hayretle okuyorum gerçekten. büyük ihtimalle kendi evliliğinde huzuru yakalayamamış kişiler çok absürt akıllar veriyor ve dilleri çok sert, suçlayıcı konuşuyor. yani demek istiyorum ki, kendilerinin yapamayacağı şeyleri size akıl olarak sunuyorlar.

boşanmak öyle kolay iş değil. her sebep de boşanmaya konu değil. ayrıca bu kişiden kişiye de çok fazla değişir.

eşinizde tipik türk erkeğini görüyorum. babam da böyleydi, benim eşim de biraz böyle. eşlerinden akıl almazlar, belki eşlerini küçük görürler, belki de kendilerini çok zeki zannederler.

ama şehirde doğup büyümüş birine dışardan noname biri 'gel tavuk çiftliği kuralım çok zengin olacağız' dese mantıklı gelir.

sallıyorum iki gün önce siyaseten yaptığım bir yoruma çok saçma der, güler. bir hafta sonra kendi fikri gibi anlatır arkadaşlarımızın içinde.

manipülasyonun tam karşılığı bu mu emin değilim ama evet, ortada bir sorun olduğu kesin. biraz erkeklerin doğasında var. hepsi böyle değildir elbet ama bana göre bir çoğu böyle ki çevremde hep eğitimli, donanımlı, iş olarak iyi yerlerde çalışan insanlar var. hepsi konu sizle aynı olmasa da benzer dertlerden muzdarip.

dilerim en yakın zamanda çözüme kavuşturursunuz konuyu.

Buradaki yorumlara bakınca ben de kendimde sorun görüyorum. Boşanmak bu kadar kolay da ben mi yapamıyorum diye düşünüyorum. Gerçekten herkes hemen çat diye boşanabiliyor mu bilmiyorum ki ben çok açık görüşlü ve özgür biriyimdir. Herkeste bilir bunu ama ben bile boşanma kararını bu kadar kolay alamıyorum. Gerçekten yazan herkes, suçlayan herkes çat diye gidip boşanıyor mu yoksa burada mı böyle yazıyorlar anlaması çok güç. Etrafımda da bir çok sorun yaşayan ama boşanma fikrini hemen gerçekleştiremeyen bir çok insan var. Çarçabuk boşanan kimseyi (aldatma, şiddet vs hariç diyorum) görmedim ben. Genelde bir süreç istiyor. Bütüne bakıyor herkes. Eksi artısı değerlendiriliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Eşim genelde fikrimi alır bir çok konuda. Bu konuda almadı, aldı ama uygulamadı. Süreci çok kırıcı yönetti hala da yönetiyor. Umarım çözüme kavuşur yoksa gerçekten bu kırgınlık ile ne yapacağım bilmiyorum. Ayrıca bazı konularda manipüle ettiğini düşünüyorum. Bu daha zor bir konu benim için.

O satacağıniz sey her ne ise akrabasina hibe etmis olabilir mi baska borca saydirmis olabilir mi ve bunu sizden gizliyor olabilir mi. Benim artik herkese guvenim bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…