Eşim manipülatör mü ben mi haksızım ?

ayy lütfen çalıştığın parayı gizlice biriktir ama ona söyleme, şunun ihtiyacı vardı verdim demeye başla bak bakalım nasıl çark ediyor.

Ben ödemesem ne değişecek ki ? Evliyiz. Bütçemiz ortak haliyle. O maaşıyla ödese de sonuçta bizim bütçemizden ödüyor.
bütçeniz artık ortak olmayacak o zaman.
O senin fikirlerini dinlemezken ortak olmuyoda bütçe neden ortak oluyor.
Hemen bunu değiştir ve paranı kolla yoksa bu adam değişmez.

Evet manipüle ediyor. Hatta halk arasındaki adıyla, zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Madem ki onun bu durumda bile net tavır koymaya yüzü var, sizin daha fazla olması lazım.

ne seni dinliyor ne fikirlerine önem veriyor ne de fikrini alıyor. kendi batırdıysa kendisi ödesin hala surat yapmak ne haddine?

Açıklamak istemiyorum konuyla da alakası yok ne olduğunun neden bu kadar taktınız ?
Belki de kocan haklıdır elden çıkarmamakta ya da çıkaramamakta malın ne olduğunu bilmeden yorum yapamıyorum maalesef. Elden çıkartamıyor bu kadar diyorsun belki de çıkabilecek bir maldır.

ne seni dinliyor ne fikirlerine önem veriyor ne de fikrini alıyor. kendi batırdıysa kendisi ödesin hala surat yapmak ne haddine?
Kendi ödesin evlilikte nasıl oluyor ? Netice de bütçe ister istemez ortak olmuyor mu ? O kira ödüyorsa ben marketten bişiler alıyorum. Yani netice de iki maaşta eve harcanıyor. Kendi ödese de bizim bütçemizden gidiyor yani

Açıklamak istemiyorum konuyla da alakası yok ne olduğunun neden bu kadar taktınız ?
Hayır konuyla alakalı değil diyorsunuz da sizin fikrinizi hiç sormamış diyorlar sizi umursamıyor diyorlar bir çok fikir veriyorlar hiç cevabınız yok. Sadece mal ile ilgili sorulara cevap veriyorsunuz demek ki malın niteliği önemli

Belki de kocan haklıdır elden çıkarmamakta ya da çıkaramamakta malın ne olduğunu bilmeden yorum yapamıyorum maalesef. Elden çıkartamıyor bu kadar diyorsun belki de çıkabilecek bir maldır.
Hayır değil. Olsa öyle söylerdim zaten. Çıkarmak istiyor ama çıkaramıyor. Doğru düzgün çabası da yok. Kaldıkça zarar olduğunu o da biliyor.

Her yoruma cevap veriyorum hangisine vermedim ? Ben manipüle edildiğimi düşünüyorum ve buna yönelik açtım konuyu. Malın niteliğini tartışmak için değil.

sadece kendi fikirleriyle hareket etmesi evlilikte nasıl oluyor?

Elinizde kaldıkça sizi batıran şey ne olabilir ki bence siz bu konuyu bı düşünün. Yani benim aklıma hiç birşey gelmedi birşeyler eksik gibi konuda.Ama manipülasyon böyle birşey değil onu soyliyim

burada manipüle yok ki.
ticari bir işe girmeye çalışmış fakat olmamış. sanırım risk almak istemiş ticaret zaten risk işi biraz ama olmamış. eşiniz yeterince mahçuptur kendi içinde. bir de sürekli "ben demiştim" diyen eşine ne diyeceğini bilemiyordur. kendi kafasının içi rahat değilken karşıdan gelen suçlamalar ve korkular daha da dibe batırır insanı. tamam uyarmışsınız ve sonuç iyi olmamış. peki işler iyi gitseydi?
bence birbirinize destek olmalısınız. bencillik sezdim.

Hayır değil. Olsa öyle söylerdim zaten. Çıkarmak istiyor ama çıkaramıyor. Doğru düzgün çabası da yok. Kaldıkça zarar olduğunu o da biliyor.
biraz destek olup motive etseniz? belki de işler tersine dönecek ve mallar satılmaya başlayacak.
ticarette hemen kazanç sağlamak pek mümkün değil zaten. fazla evhamlısınız çok üstelemişsiniz

İnanın mahcup falan değil. Ya da bana hissettirmiyor. Mahcup olan insan adım atan eşine en azından seninle konuşmak istemiyorum demez. Benim de hatam var o da adım atıyor madem ben de atayım der burnundan kıl aldırmıyor. Mahcup olduğunu söylüyor ama her şey dilde. İcraata gelince ağzımı açmak için izin almam lazım bu konuda. Onun belirlediği sınırlarda konuşabilirim. Yani daha kötüye giderse ikimiz ödeyeceğiz yine. Benim korkmadan sormaya hakkım yok mu ? İşin ucu beni de mağdur ediyor ama sormaya hakkım yok. O belirliyor ne zaman ne kadar soracağımı

Elinizde kaldıkça sizi batıran şey ne olabilir ki bence siz bu konuyu bı düşünün. Yani benim aklıma hiç birşey gelmedi birşeyler eksik gibi konuda.Ama manipülasyon böyle birşey değil onu soyliyim
İnanın açıklamak istemiyorum. Durdukça batıyoruz öyle düşünün. Detay veremediğim sebeplerim var. Burda açıklarsam ifşa olurum. Düşünün ki bir sebepten dolayı acilen elimizden çıkması lazım durdukça zarar ediyoruz. Eşim de bunu biliyor aksini düşünen kimse yok yani ortak kanı elden çıkması. Orda anlaşamadığımız bir şey yok. Bu kısmı aşikar hepimiz için. O yüzden bu detayı cevaplamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…