Eşim mesajlarımızı okumuş!

“Sanaldaki aşkımı aklımdan çıkarmadan senle başlayamam “ ayhhh sevsinler . Diş fırçalamayan koca da en az sizin kadar komik ama hakkını yemeyim.

Bu aralar aşk -i Memnu yayınlanıyor çok mu izliyorsunuz.
Kocaniza resmi nikahiniz olan adama sanal askimla ilişkimi bitirmeden seninle aramızda birsey olamaz mı diyorsunuz daha neler gorecez allahım

Diğer konulari bilmiyorum ama bu anlattiklariniz çok tuhaf sevgili olsanız anlarimda eşiniz bu konuyu bildiği halde biriyle yazismani normal karşılıyo bu nasıl bir adam nasıl bir koca

Sanalda aşk olmaz.Aşk bu kadar basit bir şey değildir.Sanaldan tanışıp daha sonra görüşüp aşık olanları anlarım.Ama elektrik kesilince giden bir şeyi aşk diye tanımlayıp aşkın adını lekelemeyin.

Boşanacaktınız ama henüz boşanmadan bir ilişkiye yelken açmışsınız. Ve bunu bilmesine rağmen yalvar yakar geri dönmenizi isteyip herşeyi istediğiniz gibi yapacağını söyleyen adam. Bence ikinci bir şansı hakediyor. Zaten olmazsa boşanacaksınız. Şimdilik doğru yaptığınızı düşünüyorum 15 yılın hatrına.

Aklıma şey geldi kadının adını hatırlamıyorum 72 yaşındaymış kendinden 30 yaş küçük sevgilisi var ve 7 ci evliliğini yapmak telli duvaklı gelin ol ak istiyor muş

Vahim durumdayiz alışık konular bunlar normal geçer zamanla.

Aklıma şey geldi kadının adını hatırlamıyorum 72 yaşındaymış kendinden 30 yaş küçük sevgilisi var ve 7 ci evliliğini yapmak telli duvaklı gelin ol ak istiyor muş
Gonul yazar Gecenlerde magazinde izledim. Cesaretli kadin helal olsun. Citir seviyorsa demek

Normal görmeyelim ya çocuklarımı nasıl yıllar bekliyor korkuyorum...
Şuan hep trendlerde sosyal medyalarda evli ama aşığım veya mutsuzum ama mutlu eden var yahu buda bir cesaret allahim dusurmesin böyle birseyede herseyden korkar olduk mutsuz iken mutluluk aramak. Normalden kastim bu vakalar gorer olduk daha nekadar gorcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…