Eşim mesajlarımızı okumuş!

Ban yemeye değmezsin.!

kıyamam ya aslında psikolojik problen bu, hala güzelim egosu mu eziklik mi bilemedim elbet tıpta bir adı vardır.
bence 30 kedi daha alıp keyfine bakmalı yazarımız, bu saatten sonra kimseye yararı olmaz

kıyamam ya aslında psikolojik problen bu, hala güzelim egosu mu eziklik mi bilemedim elbet tıpta bir adı vardır.
bence 30 kedi daha alıp keyfine bakmalı yazarımız, bu saatten sonra kimseye yararı olmaz
Muhtemelen yorumlarımın nedenini, özgüveni yüksek, 55 yaşında olmasına rağmen hala genç erkekler tarafından ilgi görüyor olmasının hazımsızlığı sanıyordur. Ama benim için tek bir sorun ve sıkıntı var bu hikayede. Yaşı ne olursa olsun neden evli bir adam? Ego tatmini yaptıracak tonla abaza var zaten.. Neden başka bir kadının canını yakma? Üstelik yazmayı bırakma zahmetine girince adı fedakarlık oluyor... Yazacak, söyleyecek çok şey var daha. Ciddiye alamıyorum sadece konuyu

Daha fotograflarinizi gormeden aşkımlı mı konusuyordunuz demek
Arkadaşdık, ilk günler arkadaşca bir muhabbetimiz vardı. Siyaset, sağlık, edebiyat, (divan edebiyatını seviyormuşuz ikimzde ) sinema, onun mesleği, benim mesleğim ile ilgili konular. Biraz özel hayatımızile ilgili dertleşmeler. ikimizinde çok yorgun ve stresli olduğumuz bir akşam, sanaldan kamp yapmaya gidelim dedik. Aldık çadırımızı, piknik tüpümüzü, bir dağın başına kurulduk. O kahvaltı hazırlarken ben onu çadıra attım ve aşkımız böyle başladı. Adamcağız sadece kahvaltı hazırlıyordu. Bunları yazıyorduk. Ben onu kandırıp çadıra attım. Birbirimizin kelimelerini ve üzerimizde yarattığı hissten hoşlandık. Sonra ikimizde acaba aramızdaki büyü kaybolurmu diye bir yandan endişelenirken, bunu yqpmamız gerekiyordu, fikir sahibi olmak için fotoğraflarımızı attık. Ben bira daha zor benimsedim onu. Başka attığı fotoğraflara bayıldım ama. Burada o kadar ayrıntıya girmeyeyim öyle oldu yani. Sanal aşk böyle oluyor.

Sanaldan aşk olmaz diyenler için söylüyorum, oluyor. Üzülüyorsuzuz, seviniyorsunuz, özlüyorsunuz, iştahınız, uykunuz kaçıyor, kilo kaybediyorsunuz. Oluyor yani basbayağı. Karşı tarafa ne kadar güven olur tartışılır. Ben kesinlikle aşık oldum. Şimdide kendi iyiliğim için unutmaya çalışıyorum.

Boşanmadan bböyle münasebetsiz şeyler bana göre çok itici , boşan istediğin hayatı yaşa ama evlisin yaptığın çok masumcaymış gibi anlatıyorsun. Kısaca eşini aldatmışsın sonra boşanmaya karar vermişsin.

Bişey dicem, acil doktora gidin hemen bugün.
koşun hatta

Gecmis olsun Allah saglik sihhat versin teyze

Sanalda gordugun birini hadi begendin sevgi ask boyutuna nasil geldin. Kocan nasil biri aranizda ki ilski nasildida bosanma karari aldiniz bilmiyorum. Anlattiklarina bakilirsa Suan tek gordugum kocanin gercekten bosanma niyeti yokmus oyle olsa bile sen bu kadar rahat olup nasil kocanin evinde baska biriyle mesajlasiyorsun, cok rahat insaniz erkek ve ya kadin fark etmez bu rahatliginiza sinir oldum. Sanalda bircok insan kandiriliyor ya cinsel ya da maddi acidan sizinki de bunlardan biri olacakti yoksa kagit uzerinde ve hayla kocasiyla ayni evde yasayan bi kadinla konusmak nedir ya.! Allah yardimcisi olsun su durumda kocanin..

Aynen şöyle yazdı.
Vuuuuu
Vay vay vay
Aşkım
Şunu söylemeliyim ki
Sen gerçekten çok güzel bir kadınsın

Böyle yazmıştı. İstersen devamında da yazayım.
Sizi görmeden aşkım demeye mi başladı
mesajın sonunu merak ettim

Şimdi yeni konu açacağım, sıkı durun
Konu açma sınırlaması yok ama umarım alıntıladığım yorumunuzu kaba bulduğunuz mesajlar için tepki olarak yazmışsınızdır, ki keşke böyle bir yorum yazarak konularınızın derleme-deneme metinleri olduğu, trollediğiniz hissini yaratmak yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak rapor etseydiniz, olumsuz yönde bile olsa dikkat çekmeyi, ilgi görmeyi seviyorsunuz ama burası yeri değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…