Ban yemeye değmezsin.!Kıyamam size. Böyle mi yazdı gerçekten. Çerçeveletip duvara asmalı cinsten. Bir daha nerde bulunur bu sözler...
Ne demiş ünlü düşünür ajdar?
Turp gibiyim turp turp, şurup gibiyim şurup ..vs Benziyorsunuz.
Kendinizi ban yemeyecek bir şekilde ifade etme yetiniz yok mu? Yıllar lezzetinize lezzet katıyor, taş tuş gibisiniz, genc kızlara taş çıkartırsınız falan filan kendinizi övmekte nirvana ama ifade etmekte ban yemelik...Ban yemeye değmezsin.!
kıyamam ya aslında psikolojik problen bu, hala güzelim egosu mu eziklik mi bilemedim elbet tıpta bir adı vardır.Kendinizi ban yemeyecek bir şekilde ifade etme yetiniz yok mu? Yıllar lezzetinize lezzet katıyor, taş tuş gibisiniz, genc kızlara taş çıkartırsınız falan filan kendinizi övmekte nirvana ama ifade etmekte ban yemelik...
Muhtemelen yorumlarımın nedenini, özgüveni yüksek, 55 yaşında olmasına rağmen hala genç erkekler tarafından ilgi görüyor olmasının hazımsızlığı sanıyordur. Ama benim için tek bir sorun ve sıkıntı var bu hikayede. Yaşı ne olursa olsun neden evli bir adam? Ego tatmini yaptıracak tonla abaza var zaten.. Neden başka bir kadının canını yakma? Üstelik yazmayı bırakma zahmetine girince adı fedakarlık oluyor... Yazacak, söyleyecek çok şey var daha. Ciddiye alamıyorum sadece konuyukıyamam ya aslında psikolojik problen bu, hala güzelim egosu mu eziklik mi bilemedim elbet tıpta bir adı vardır.
bence 30 kedi daha alıp keyfine bakmalı yazarımız, bu saatten sonra kimseye yararı olmaz
Arkadaşdık, ilk günler arkadaşca bir muhabbetimiz vardı. Siyaset, sağlık, edebiyat, (divan edebiyatını seviyormuşuz ikimzde ) sinema, onun mesleği, benim mesleğim ile ilgili konular. Biraz özel hayatımızile ilgili dertleşmeler. ikimizinde çok yorgun ve stresli olduğumuz bir akşam, sanaldan kamp yapmaya gidelim dedik. Aldık çadırımızı, piknik tüpümüzü, bir dağın başına kurulduk. O kahvaltı hazırlarken ben onu çadıra attım ve aşkımız böyle başladı. Adamcağız sadece kahvaltı hazırlıyordu. Bunları yazıyorduk. Ben onu kandırıp çadıra attım. Birbirimizin kelimelerini ve üzerimizde yarattığı hissten hoşlandık. Sonra ikimizde acaba aramızdaki büyü kaybolurmu diye bir yandan endişelenirken, bunu yqpmamız gerekiyordu, fikir sahibi olmak için fotoğraflarımızı attık. Ben bira daha zor benimsedim onu. Başka attığı fotoğraflara bayıldım ama. Burada o kadar ayrıntıya girmeyeyimDaha fotograflarinizi gormeden aşkımlı mı konusuyordunuz demek
benim yaşam şeklim yaşımla örtüşüyor siz merak etmeyin .Yok, ben o kadar ağır olamadım. Kelebekler gibiyim. Sen benim yaşıma gelince canın istediğin kimliğe bürün.
O nasıl bir şey ya, yaşam şekli ve yaş. İnsan canı istediği gibi yaşar. Kalıbımı var bununbenim yaşam şeklim yaşımla örtüşüyor siz merak etmeyin .
Bişey dicem, acil doktora gidin hemen bugün.Arkadaşdık, ilk günler arkadaşca bir muhabbetimiz vardı. Siyaset, sağlık, edebiyat, (divan edebiyatını seviyormuşuz ikimzde ) sinema, onun mesleği, benim mesleğim ile ilgili konular. Biraz özel hayatımızile ilgili dertleşmeler. ikimizinde çok yorgun ve stresli olduğumuz bir akşam, sanaldan kamp yapmaya gidelim dedik. Aldık çadırımızı, piknik tüpümüzü, bir dağın başına kurulduk. O kahvaltı hazırlarken ben onu çadıra attım ve aşkımız böyle başladı. Adamcağız sadece kahvaltı hazırlıyordu. Bunları yazıyorduk. Ben onu kandırıp çadıra attım. Birbirimizin kelimelerini ve üzerimizde yarattığı hissten hoşlandık. Sonra ikimizde acaba aramızdaki büyü kaybolurmu diye bir yandan endişelenirken, bunu yqpmamız gerekiyordu, fikir sahibi olmak için fotoğraflarımızı attık. Ben bira daha zor benimsedim onu. Başka attığı fotoğraflara bayıldım ama. Burada o kadar ayrıntıya girmeyeyimöyle oldu yani. Sanal aşk böyle oluyor.
Sanaldan aşk olmaz diyenler için söylüyorum, oluyor. Üzülüyorsuzuz, seviniyorsunuz, özlüyorsunuz, iştahınız, uykunuz kaçıyor, kilo kaybediyorsunuz. Oluyor yani basbayağı. Karşı tarafa ne kadar güven olur tartışılır. Ben kesinlikle aşık oldum. Şimdide kendi iyiliğim için unutmaya çalışıyorum.
bence sen fakesin ve klavyenle burdaki herkesle kafa buluyorsunŞimdi yeni konu açacağım, sıkı durun
Gecmis olsun Allah saglik sihhat versin teyzeArkadaşdık, ilk günler arkadaşca bir muhabbetimiz vardı. Siyaset, sağlık, edebiyat, (divan edebiyatını seviyormuşuz ikimzde ) sinema, onun mesleği, benim mesleğim ile ilgili konular. Biraz özel hayatımızile ilgili dertleşmeler. ikimizinde çok yorgun ve stresli olduğumuz bir akşam, sanaldan kamp yapmaya gidelim dedik. Aldık çadırımızı, piknik tüpümüzü, bir dağın başına kurulduk. O kahvaltı hazırlarken ben onu çadıra attım ve aşkımız böyle başladı. Adamcağız sadece kahvaltı hazırlıyordu. Bunları yazıyorduk. Ben onu kandırıp çadıra attım. Birbirimizin kelimelerini ve üzerimizde yarattığı hissten hoşlandık. Sonra ikimizde acaba aramızdaki büyü kaybolurmu diye bir yandan endişelenirken, bunu yqpmamız gerekiyordu, fikir sahibi olmak için fotoğraflarımızı attık. Ben bira daha zor benimsedim onu. Başka attığı fotoğraflara bayıldım ama. Burada o kadar ayrıntıya girmeyeyimöyle oldu yani. Sanal aşk böyle oluyor.
Sanaldan aşk olmaz diyenler için söylüyorum, oluyor. Üzülüyorsuzuz, seviniyorsunuz, özlüyorsunuz, iştahınız, uykunuz kaçıyor, kilo kaybediyorsunuz. Oluyor yani basbayağı. Karşı tarafa ne kadar güven olur tartışılır. Ben kesinlikle aşık oldum. Şimdide kendi iyiliğim için unutmaya çalışıyorum.
Sanalda gordugun birini hadi begendin sevgi ask boyutuna nasil geldin. Kocan nasil biri aranizda ki ilski nasildida bosanma karari aldiniz bilmiyorum. Anlattiklarina bakilirsa Suan tek gordugum kocanin gercekten bosanma niyeti yokmus oyle olsa bile sen bu kadar rahat olup nasil kocanin evinde baska biriyle mesajlasiyorsun, cok rahat insaniz erkek ve ya kadin fark etmez bu rahatliginiza sinir oldum. Sanalda bircok insan kandiriliyor ya cinsel ya da maddi acidan sizinki de bunlardan biri olacakti yoksa kagit uzerinde ve hayla kocasiyla ayni evde yasayan bi kadinla konusmak nedir ya.!Eşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
onu nasıl birşey olduğunu anlayabilmek için zeka lazım . kalıbı olan etik ahlaklı bir hayatım var evet çok kalıplı ... hani 55 lik sin ya teyze o anlamdaO nasıl bir şey ya, yaşam şekli ve yaş. İnsan canı istediği gibi yaşar. Kalıbımı var bunun
Sizi görmeden aşkım demeye mi başladıAynen şöyle yazdı.
Vuuuuu
Vay vay vay
Aşkım
Şunu söylemeliyim ki
Sen gerçekten çok güzel bir kadınsın
Böyle yazmıştı. İstersen devamında da yazayım.
Sizi görmeden aşkım demeye mi başladı
mesajın sonunu merak ettim
[/QUOTE
Evet. Yazdığım gibi çnce muhabbetimize aşık olduk
Konu açma sınırlaması yok ama umarım alıntıladığım yorumunuzu kaba bulduğunuz mesajlar için tepki olarak yazmışsınızdır, ki keşke böyle bir yorum yazarak konularınızın derleme-deneme metinleri olduğu, trollediğiniz hissini yaratmak yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak rapor etseydiniz, olumsuz yönde bile olsa dikkat çekmeyi, ilgi görmeyi seviyorsunuz ama burası yeri değil maalesef.Şimdi yeni konu açacağım, sıkı durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?