- 12 Temmuz 2019
- 146
- 125
- 18
- 30
Bu tarikat yeni herhal vallahi tek üzüldüğüm nokta kediler*Evli olduğu halde başkası ile konuşan bir kadın...
*Bunu bilen ve kabul eden koca...
*Evli bir kadına bakacak kadar karaktersiz olan diğer adam...
*Ve kediler....
Nasıl bir tarikata denk böyle
Yaşımı ondan gizlemedim. Benden fotoğrafımı istedi. makyaşsız, altımda eşorfman ve üstümde basit bir tışörtle çekildiğim fotoğrafımı attım. Bana bayıldı. Şöyle yorum attı fotoğrafıma vuuuuuuBunlari 35 yasindaki sevgiline de soyledin mi ?
kocaman kadınsın yahu bu nasıl konuşmalar 20 lik genç kız gibi . biraz yaşının ağırlığı gibi davransanızYaşımı ondan gizlemedim. Benden fotoğrafımı istedi. makyaşsız, altımda eşorfman ve üstümde basit bir tışörtle çekildiğim fotoğrafımı attım. Bana bayıldı. Şöyle yorum attı fotoğrafıma vuuuuuu
Vuuu yazinca bayildi demek mi oluyor?Yaşımı ondan gizlemedim. Benden fotoğrafımı istedi. makyaşsız, altımda eşorfman ve üstümde basit bir tışörtle çekildiğim fotoğrafımı attım. Bana bayıldı. Şöyle yorum attı fotoğrafıma vuuuuuu
Eşim kadar gururlu kimseyi tanımadım. Bu gururauzluk değil, sevdiğini kaybetme korkusu. Beni evde umursamıyordu, nasıl olsa ona aidtim. Ne zamanki başkasına gönlümü kaptırdım kaybetme korkusu sardı onu. Beni elinde tutmak için adım atma ihtiyacı duydu. Ayrıca suçun kendisinde olduğunu biliyordu. Bu davranışım hissettiğim boşluk yüzünden ve kendisinin sebep olduğunu kabul etti. .Baskasına asık bı kadını gerı ısteyen bı erkegı ben hayatımda ıstemezdım gurursuzmus
Yok, ben o kadar ağır olamadım. Kelebekler gibiyim. Sen benim yaşıma gelince canın istediğin kimliğe bürün.kocaman kadınsın yahu bu nasıl konuşmalar 20 lik genç kız gibi . biraz yaşının ağırlığı gibi davransanız
Bosluk hissini 15 senede mi hissedebildiniz? Yani kusura bakmayin ama siz de esinizin kopyasisiniz, alismissiniz oyle yasamaya, kedi bahane ediyorsunuzEşim kadar gururlu kimseyi tanımadım. Bu gururauzluk değil, sevdiğini kaybetme korkusu. Beni evde umursamıyordu, nasıl olsa ona aidtim. Ne zamanki başkasına gönlümü kaptırdım kaybetme korkusu sardı onu. Beni elinde tutmak için adım atma ihtiyacı duydu. Ayrıca suçun kendisinde olduğunu biliyordu. Bu davranışım hissettiğim boşluk yüzünden ve kendisinin sebep olduğunu kabul etti. .
Boşanma girişimlerim oldu. Ama o zaman kalbimde aşkda yoktu. Beklentilerim daha düşüktü, aşkın ne olduğunu bilmiyordum zaten. yeniden denemeye karar verdim. Sadece hayatımı yoluna koymaya çalışıyordum.Vuuu yazinca bayildi demek mi oluyor?
Ayrica onceki soruma da cevap verseniz kediler engelse kediler olmadan onceki 11 yilda neden bosanmadiniz?
Ben iki buçuk aydır biriiyle görüştüm. Eşim en az on yıldır bunu değişik kadınlarla yaptı. Başka kadınlarla muhabbet ve sanal seks yapabilmek için evdeki eşinin bakire bakite menopoza girmesini umursamadıama .. kim kime tazminat ödemeli ?inşallak kocanızın gözü açılır da size evlilik birliği içinde yaptıklarınızdan dolayı yüklü bir tazminat falan açar, süründürür sizi..
Hayatımdaki tek güzel şey kedilerim, haklısınız.35 lik için sadece bir macerasın,is ciddiye binerse aman başıma bela almayayım,sardirmayayim diyecek kadar.
Esinle iliskin ya da olmayan iliskin icin ise diyecek söz yok.Hayatınızda kedilerin varlığı dışında düzgün bir şey yok.
Siz zaman asimina ugratmissiniz ama. adami onca yil bu sekilde kabul etmissiniz. Hakkiniz kalmamisBen iki buçuk aydır biriiyle görüştüm. Eşim en az on yıldır bunu değişik kadınlarla yaptı. Başka kadınlarla muhabbet ve sanal seks yapabilmek için evdeki eşinin bakire bakite menopoza girmesini umursamadıama .. kim kime tazminat ödemeli ?
Aynen şöyle yazdı.Vuuu yazinca bayildi demek mi oluyor?
Ayrica onceki soruma da cevap verseniz kediler engelse kediler olmadan onceki 11 yilda neden bosanmadiniz?
Ben iki buçuk aydır biriiyle görüştüm. Eşim en az on yıldır bunu değişik kadınlarla yaptı. Başka kadınlarla muhabbet ve sanal seks yapabilmek için evdeki eşinin bakire bakite menopoza girmesini umursamadıama .. kim kime tazminat ödemeli ?
Saçmalamışsın kardeşNe kadar da saçmalıyorsunuz ya konunuzda eşinizin sizi aldattığı ile ilgili hiçbir şey yok. Ben itiraf edince o da itiraf etti demişsiniz kusura bakmayında sizi kazanmak isteyen adam yediği haltları anlatmaz, kimse anlatmaz. Burada kendinizi temize çıkarmak için yok Ruslarla falan konuşmuş demeyin burada. O zaman ayrılsaydınız madem 10 yıl aldattı neden evli kaldınız?
Ayrıca ne bakiresi ya en az 45 yaşındasınız siz bakireyim diyorsunuz salak mı zannediyorsunuz siz insanları hiç mi hiç ilişkiye giremeyecek adam neden evlensin?bu kafayla zaten çoktaaan birini bulup beraber olmnuşsunuzdur bakire olmanız için hiçbir şekilde ilişki olmaması lazım kim o kadar sene bu şekilde evlilik yürütür? bunun için eşinizi aldatmanız gerekmiyordu ayrılsaydınız bu kadar basit. Bu kadar erkekliğine laf ettiğiniz insana kıyamıyormuşsunuz yaa aldattığınız gencecik adamın da size aşık olduğunu mu sanıyorsunuz? yediği tüm haltı anlatan adamla hala aynı evdesiniz her bakımdan midesizlik
Kıyamam size. Böyle mi yazdı gerçekten. Çerçeveletip duvara asmalı cinsten. Bir daha nerde bulunur bu sözler...Aynen şöyle yazdı.
Vuuuuu
Vay vay vay
Aşkım
Şunu söylemeliyim ki
Sen gerçekten çok güzel bir kadınsın
Böyle yazmıştı. İstersen devamında da yazayım.
Baştan sona saçma olan sizsiniz.Saçmalamışsın kardeş
Daha fotograflarinizi gormeden aşkımlı mı konusuyordunuz demekAynen şöyle yazdı.
Vuuuuu
Vay vay vay
Aşkım
Şunu söylemeliyim ki
Sen gerçekten çok güzel bir kadınsın
Böyle yazmıştı. İstersen devamında da yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?