Eşim mesajlarımızı okumuş!

Genç olan mı bu bahsettiğiniz?
Hani olmaz diye konu acmıştınız sanki ben mi yanlış hatırlıyorum.
Eşinizi zaten sevmiyorsunuz aşikar.
Dönmeseydiniz geri keşke.
Yine umutlandırıp ilk fırsatta aldatacaksınız bence

Ya bu adam Mr. Yüklük
Yüklükte yaşar duş almaz sefil homeless gibi per perişan bi adam.
Hanımefendi de 50 yaşın üzerinde ama basketbol topu gibi poposu olan bir hanım.
Kocası bu hanımı kesinlikle hak etmiyor anlicanız.
Ama ayrılmak da ayrılamıyorlar çünkü kedi var kediler anne babasız kalmasın

Hala kağıt üzerinde evli ve aynı evde yaşarken başka birisiyle görüşme olayını pek etik bulamadım açıkçası. Bu acele niye, daha bir ilişki bitmeden hemen kendini başka ilişkiye sürükleme.
Bir de sanalda yapılan arkadaşlıkların çoğu zaman pek bir geleceği olmuyor.
Eşinizi biraz fazla geniş buldum, hemen evini ayırması gerekirdi.

Allah aşkına öncelikle mahkeme açıldıysa sizin aynı evde ne işiniz var? neden evleri ayırmadınız? ayrıca daha resmen ayrılmadığınız eşinize hayatımda biri var aşık oldum demek nasıl bir genişlik nasıl bir duygusuzluk yahu ne aceleniz var da daha ayrılmadan sanaldan bir de biriyle aşk yaşayabiliyorsunuz hiç görmediğiniz biri için nasıl aşık oldum diyebiliyorsunuz?

ayrılacağınız adam evden kovdu diye neden şok oluyorsunuz aaa iyi yapmışsım tatlım en doğal hakkın mı diyecekti? haa eşiniz boşanma davası açılırken kaybetmekten korkmadı, siz başkasına aşığım deyince de ses çıkarmadı mesajları görüp mü dank etti ve adli tatil olmasa boşananacağız adamla tekrar eve döndünüz..yanına gideceğiniz bir aileniz bile yoksa siz ayrılınca ne yapacaktınız? Bu kadar da hayasızlık olmaz gerçekten ama ya bunların hayal ürünü olmasını umut ediyorum eğer ayrılmadan sevgili yapan eşiniz olsaydı neler derdiniz daha bu evlilik nasıl yürür eşinizde sizde ayrı bir değişiksiniz.

Sadece kıyamadım. Off ya..dişini fırçalasa ne olur bu saatten sonra ama çabasına kıyamadım. Onu hiç böyle görmemiştim.

Konu/konu sahibi fake gibi geldi.

Klasik bir Türk erkeği karısının sanalda da olsa başkasıyla yazıştığını görse asssla affetmez, gururu erkekliği izin vermez.
Sizden hiç bahsetmiyorum bile. Boşanmadan etmeden başkalarıyla sanalda konuşmaya başlamışsınız,bir de ergen gibi "aşık olduuğğmm" diyorsunuz, pardon da ne aşkı ne sevgisi? Sanaldaki harflerine mi aşık oldunuz? el insaf yahu bir boşanın öyle konuşmaya başlayın. Korkmayın erkek kıtlığı yok.

Sadece kıyamadım. Off ya..dişini fırçalasa ne olur bu saatten sonra ama çabasına kıyamadım. Onu hiç böyle görmemiştim.
Ve monalazo çıldırtan sakinliğiyle yorumlara cevap yazmaya başlar.
Ya ablacım her şey normal de tek dişi mi pis.
Hayatını bitirdin saçma sapan şekilde farkında diğil misin.

Bende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.
iyi ama eşine döndün diyelim bir süre geçtikten sonra
eşinin hala onu düşünüyor musun aklında o mu var diyerek
sana eziyet etmeyeceğinin garantisi var mı?

Mr Yüklük iyiymiş ya
Şimdi baktım da Haziran ayında açtığı başlıkta internetten onu konuşmaları ile çok etkileyen ama fotoğrafını beğenmediği kendinden çok küçük birinden bahsetmiş. O zamanlar engellemiş, sonradan 1,5 ayda bu kadar aşık mı olmuş :)
Bu arada otobüste görsek yer vermezmişiz hanımefendiye, otuzlarında gösteriyormuş çünkü Ne güzel, ne şanslı bir ablamız(??)

Bende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.

nasıl kendini feda ettin?
sanal askindan ayrılarak mi feda etmiş oldun?

Çok korkunç ilişkiniz yaaa, hakim olsam siz başvurmadan boşardım sizi :)

Sanaldaki adam icin aci mi cekiyorsun . O acida sanal canim gercek degil. Kocan nasil pasif erkek anlamis degilim. Başka erkek olsa seni oracikta parçalar.. ayni evde kalmakta nedir? yok artik..
Yinede adam sizden daha iyi biri oldugu kesin en azindan evlilik surecinde sizinle ayni evde yaşarken sanal dahi olsa aldatmamis..
Eşinizi bosayin ona iyilik yapin

Önceki konuda eşim izin veriyor konuşmama, kendisi dedi yeni birileriyle tanış diye dememiş miydiniz? İzin veren adam sonra öfke nöbeti geçirip evden mi kovdu sizi?
Eşinizi aldatmayı seviyorsunuz siz. Boşanacaksanız boşanın neyin ağlaması neyin barışması bu? Eşiniz boşanacağınızı biliyor mu? Malum kendine aşık edecekmiş sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…