- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.092
- 798
Ya bu adam Mr. YüklükDişlerini fırçalamıyor muydu? 15 yıl? Siz de SANALDA birine aşık oldunuz?
Ve şimdi evliliğinize şans vermek için SANAL aşkınızla vedalaştınız :)
Mutluluklar diliyorum hepinize, ağız kokulu falan nasıl olacaksa artık
Bu nasıl bir hayat böyle?
Madem anlaşamıyorsunuz,boşanmaya karar verildi,başkasına aşık olundu; neden hala aynı evdesiniz?
Çık git arkadaşım,sonra istediğini yaşa.
Sadece kıyamadım. Off ya..dişini fırçalasa ne olur bu saatten sonra ama çabasına kıyamadım. Onu hiç böyle görmemiştim.Dişlerini fırçalamıyor muydu? 15 yıl? Siz de SANALDA birine aşık oldunuz?
Ve şimdi evliliğinize şans vermek için SANAL aşkınızla vedalaştınız :)
Mutluluklar diliyorum hepinize, ağız kokulu falan nasıl olacaksa artık
Ve monalazo çıldırtan sakinliğiyle yorumlara cevap yazmaya başlar.Sadece kıyamadım. Off ya..dişini fırçalasa ne olur bu saatten sonra ama çabasına kıyamadım. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.Üfff o adamı öyle iyi anlıyorum kii gözlerim dolu okudumm böyle sevenleri üzmeyin yaaa üzmeyinnnn
Daha kıymetli oluyor sadakatsiz olanlarbazı bayanların şeyi de altın dan oluyor
iyi ama eşine döndün diyelim bir süre geçtikten sonraBende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.
Mr Yüklük iyiymiş yaYa bu adam Mr. Yüklük
Yüklükte yaşar duş almaz sefil homeless gibi per perişan bi adam.
Hanımefendi de 50 yaşın üzerinde ama basketbol topu gibi poposu olan bir hanım.
Kocası bu hanımı kesinlikle hak etmiyor anlicanız.
Ama ayrılmak da ayrılamıyorlar çünkü kedi var kediler anne babasız kalmasın ☹
Bende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.
Bende üzemedim, kendim üzülüyorum işte. İkimizden birisi üzülecekti, kendimi feda ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?