Eşim mesajlarımızı okumuş!

Ve monalazo çıldırtan sakinliğiyle yorumlara cevap yazmaya başlar.
Ya ablacım her şey normal de tek dişi mi pis. o
Hayatını bitirdin saçma sapan şekilde farkında diğil misin.
Bana biraz zaman ver dedi. Bir gelişme olmayacağını biliyorum. Sadece hiç böyle bir adım atmamıştı. Onca yılın hatırına ona hayır diyemedim. Gelip bana sarıldı ve en ufak bir his yok içimde. Oda farkında ama bunu değiştireceğine inanmış. Çocuk gibiydi, kıyamadım işte, kendime kıydım.

Çok duygulandım

Ayran kafasimi bu acaba

Konuda ki mesajlari okudumda sanalda ki citirmis. Onunla devam bence. Hep erkekler mi citir metres bulup esinden bosanacak biraz da kadınlar yapsin.
Yürrrrüüüüüğğğğ .Boşver hep erkekler mi yapacak .Canın istemezse koyarsın tekmeyi adama .Aman bi kerede bu yönden bakın. Adamı tekrar neden kabul ettin anlamadım.Komidinin üstüne para koymayı unutmasaydın .

Ya ablacım Allah aşkına 54 yaşındasın bi sakin ol bi kendine gel fake bir kimliksen de yorma bizi boşuna.
Annemle yasitsin ben utanıyorum sana şunları söylemeye.
Aşk kadını falan değilsin bildiğin histeriksin sen.
Kocana yazik yeminle üzülüyorum o adama,senleymis onun da imtihanı.

Mesajları okuyunca jeton düştü.

eşinin ilgisizliğinden yakınan genç hanımlar bu ablayı örnek almayın. eşimin jeton düşer diye sanal sevgili filan yapmayın lütfen.
monaloza ve beyinin mezhepler çukurova ovası olmuş. allah korusun sizde kan çıkar :)

Abla eski konularına da biliyorum, eşinin böyle tepki vermesine o kadar şaşırdım ki, odayı ayırıp yüklükte yatan kendisiydi. Senin o aşık olduğun kişiyle konuşmalarını okuyunca mı aşka gelmiş? Yoksa gururuna mu yediremedi acaba? Sonuçta o evde iki yabancı gibi yaşıyordunuz hayret ne olduysa adama bi anda. Hayat senin karar senin kararın, ama sanaldan aşk ne kadar gerçek ve uzun olur ki? Eğer eşine inanmıyorsan bence boşan ama, evli olup bir başkasına aşık olup evli kalmakta ne bileyim yani....

Hem boşanmamıssın hem sanaldan birine aşıksın??
Önce biriyle normal yazışıyordum, açtığım bir konu ile alakalı bana cevap vermişti. Üç gün arkadaş muhabbeti yaptık. Yazışmamızın yön değiştirdiğini farkettim. Birbirimiz hakkında sorular sormaya başladık. Ben o zaman duygusal ihtiyaçlarımı hissettim. Evliliğimi sorgulamaya başladım. Gidip eşime durumu anlattım. Ben bu safhaya geldim artık evliliğimiz için yapacak bir şey kalmamış. Boşanmaya ikimizde karar verdik. Adli tatil girdi araya. Evdede kedilerim var, onlar yüzünden gidemedim hemencecik. Ev tutmam lazımdı. Boşanma işi halloluncaya kadar evimi, işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Kedilerim ayak bağı oldular bana, onlar olmasa zaten yıllar öncesinden boşanacaktım.

Sizden 20 yaş küçük ve evli değil miydi sanalda aşık olduğunuz kişi? Eski konunuzu hatırlıyorum.

Yaşça benden çok büyüksünüz ama mantıklı karar veremiyorsunuz. Evet evliliğinizde hiç mutlu olamamışsınız, adam size kadınlığınızı bile hissettirmemiş. O zaman bu adamla bunca sene evli kalıp niye gençliğinizi heba ettiniz? Ayrılıp mutlu bir evlilik yapabilirdiniz.

Hadi katlandınız boşanmadınız diyelim. Kağıt üzerinde bile olsa evli bir insanken nasıl birileriyle bu şekilde yazışıyorsunuz?

Nerden baksam mantıksız geliyor bu durum bana. Lütfen bari bundan sonra kararlı olun, sağlam adımlar atın. Kocanızın sözleri samimi gelmedi bana. O kadar seviyorsa bunca sene size niye böyle bir evlilik hayatı yaşattı? Eşinizden ayrılın. Sonrasında da size uygun birini bulursanız, severseniz birşeyler yaşarsınız. Ama evli ve sizden bayaaa bir küçük adamlardan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…