Eşim mesajlarımızı okumuş!

netten tanıştığını kişinin saçları olmadığı için soğuduğunuzu söylemiştiniz . bu farklı birimi . üstelik oda evliydi ve sizden küçüktü.

Uslubunuz hoş değil. Eleştireceksende doğru düzgün cümleler kullan.

Bu konuyu neden açtınız ? Nasıl bir yardım bekliyorsunuz ? Aldatan siz eşinize şimdilik geri döndünüz diye fedakar eş mi diyelim ?
Canım yanıyor, paylaşmak istedim. Zaten telefon bile çekmeyen bir yere gideceğim. İki hafta internetten uzak olacağım. Bugün biraz moral bulmak istedim.

netten tanıştığını kişinin saçları olmadığı için soğuduğunuzu söylemiştiniz . bu farklı birimi . üstelik oda evliydi ve sizden küçüktü.
Şşt kel kendine gel demiş ve adam hatasını anlayıp saç ektirmiş. ıyy çok kötü espriydi kabul ama konuyu açanla dalga geçme arzumu bastıramıyorum

Uslubunuz hoş değil. Eleştireceksende doğru düzgün cümleler kullan.

ben yanlış bir kelime kullanmadım ki, sizin gibi insanlar için herkes tarafindan kullanilan bir deyimdir bu.
buraya böyle bir konuyu açıyorsanız eleştiriye açık olun

abla kelimesine mi takildiniz yoksa

O fotoğrafı berbattı. Çok kötü bir açıdan kendisini fotoğraflamış ve olduğundan daha toy duruyordu. Sonraki attıkları ile alakası yoktu. Onun her şeyine aşık oldum. Sesini duydum sesine aşık oldum. Üslubuna, konuşmak için tercih ettiği konulara, kibarlığına, rahatsız etmeyişine, kararlı oluşuna bir sürü özelşiğine aşık oldum ve onu asla unutamayacağım.

Adama yazık ya

Canım yanıyor, paylaşmak istedim. Zaten telefon bile çekmeyen bir yere gideceğim. İki hafta internetten uzak olacağım. Bugün biraz moral bulmak istedim.
Sizin hala yaptığınız hatanın farkında bile degilsiniz. Eşinizin asıl canı yanması lazım.
Eşinizle yapamıyorsanız, ayrılır ondan sonra yeni ilişki aramalarına geçerdiniz.
Bakın yaşınız da var, hala genç kız havalarında yaşıyorsunuz.

evli değilmiydi o adam. o kısma değinmemişsiniz

Evli bi adama mı Aşıksınız Ayıp ya

ben yanlış bir kelime kullanmadım ki, sizin gibi insanlar için herkes tarafindan kullanilan bir deyimdir bu.
buraya böyle bir konuyu açıyorsanız eleştiriye açık olun

abla kelimesine mi takildiniz yoksa
Abla kelimesi hakaretmi içeriyor?! Size hakketten inanamıyorum.

önceki konusunda oda evli mutsuz bir eviliği var diye bahsetmişti . sanki adamla 7/24 birlikte gibi.işine geldiği kısımlara cevap veriyor gelmeyen kısımları da es geçiyor ablamız
Hangi adam mutluyum diyip aldatır valla karısına bi o.. Pu yla takıldım diyen pislikler bile var

Allah allah 13 bölüm dizi olur yemin ederim bu konudan.

Takipteyim

Kaç kediniz var ve yaşları nedir yazabilir misiniz ?
Kaç yıldır kedi bakıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…