Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

ah evt işte maruz kaldığım adam tam bir yobaz ve abaza..
Dimi şu yaşıma geldim mini eteğiyle otoban kenarında bekleyen bir erkek görmedim.. yahut erkek genelevi yahut her neyse.. kocanız sizi aldatmış olsa bile suçlu kocanızdır.. aldattığı kadın değil.. çünkü o kadın olmadı başkası olur.. kocan sadık olmadiktan sonra damacana bile müsait bu dünyada bence..

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, amin hepimizden Allah razı olsun.
Biz elbette 6 yıl dört duvar arasında yaşadıklarınızı bilemeyiz ama dediğim gibi sizi bu kadar şüpheye düşüren, güvensizlik yaratan, yalnızlığa iten bir adamla hala evli kalmak kendinize karşı yaptığınız bir saygısızlık ve eziyet bence, içinde bulunduğunuz için dışarıdan bir göz gibi bakamıyorsunuz sanırım, bana kalırsa aynı şeyleri yaşayan başka biri olsaydı benimle benzer tavsiyeleri verirdiniz, ki ben hep yazarım aşka aşık biriyim, sevgiyi ilgiyi severim ve evli olduğum adama duygularım bitmişse yürütemem, o yüzden boşanma yönünde fikir verdim size, zira sevgisizlik evlilik içinde yalnızlığa terk edilmek benim için gayet güçlü bir sebep.

ben hiçbirşey anlamadım kim yalan söylüyorsa söylüyor neden önemli gidip gitmemesi o kısmı anlamadım.

Netflix'te anılar ile ilgili dediğiniz gibi bir belgesel vardı.

zira sevgisizlik evlilik içinde yalnızlığa terk edilmek benim için gayet güçlü bir sebep.

o kadar haklısınız ki Mune hanım, ben hep yalnızdım zaten sanırım bu yalnızlık da ilkten koyacak olsa da sonradan toparlayacağım inşallah..

mantıklı yorumlarınız için ben size çok teşekkür ederim, sevgi, saygı, güven, aileye saygının bile bittiği bir yerde sanırım evliliğe ve kendimize can çekiştirmenin manası yok..

Benim fikrim kardeşin yalan söylüyor bence ya da yanlış hatırlıyor. Çünkü eşin yalan söylüyor olsaydı saci aldı gitti deyip geçerdi. Çıkarı bitti deyip dert yanmazdı demek ki dogru ki takmış kafasina

Bence de öyle kardeşim beni tanıdığından açıklayamıyor
Çünkü abla evet gittim dese, sizin tepki verip kizacaginizdan korkuyordur. Gitmedim deyip geçiyordur. Eşinizin aldattığını düşünmüyorum ya da yan gözle kardeşinize baktığını düşünmüyorum. Öyle olsa kardesinizin dükkana geldiğini bile söylemezdi saklardı. Eşinize güvenin

Konunun çok saçma olduğu ortada ama neyse sizin takintiniz deyip gececegim kardesinizin o dönem saç aldıysa sacindaki değişikliği hatirlarsiniz yada ailenizden biri mutlaka hatırlar , eşiniz ne boy saç verdiğini rengini falan herşey hafizasindadir..

Guvenmedıgınız tek insan Kocanız. Hal böyle olunca onla kim muhattap olsa kocamda gozu var trıbıne giriyorsunuz.
Böyle Guvenmedıgınız Bı adamla yasamak zor olsa gerek erken yaslanırsınız.

Sizin gencecık aklı selim kardesinizin, sıze asırı yakısıklı gelen her kadının onda gozu var diye baktığınız sıradan Kocanızla ısı olmaz diye dusunuyorum ben. Hatta tanımadıgım halde kardeşinizi emınım bundan.

tam olarak aynen dediğiniz gibi aslında.. Allah razı olsun, hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Amin inşaAllah
sizde yemediniz içmediniz konu sahibesinin eski konularını mı araştırıp okudunuz ya şaka gibisiniz

Amin inşaAllah

sizde yemediniz içmediniz konu sahibesinin eski konularını mı araştırıp okudunuz ya şaka gibisiniz

Birisi eski konularından söz etmişti.merak ettim ayrıca konu sahibi tezatlıklar içinde konularında ben çok sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum psikoloji olarak konu bu bence benim araştırmam değil

Kardesinize bile bakabileceğini düşünüp de yan yana getirmediginiz adamla mi evlendiniz. Erkek soyuna kıran mi girmişti?

Esinize guvenmemenizin bir sebebi olmali. Esiniz o guveni size vermemis ya da verememis. Bunun oncesi de olmali bence ama ispat edemediginizden kendinizce ispat ariyorsunuz. Ispata gerek var mi? Guven yoksa evlilikte suphelerle yurumez zaten. Boyle boyle kendinizi yer bitirirsiniz.

Mutlaka baska süphelerınız ve sebeplerınızvar bence. Bıraz anlatabılırsınız. Bu arada kardesınızı kıracak bır sey sıylemeyın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…