Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

Kardesıne bakacagını bıle dusundugun adamla evlendın ama 6yıl gecmıs esınle kardesın 6 yıllık evlılıkte hıc bır araya gelmedımı yanı ve bosanma sebebın sac alması veya dukkana gıtmesımı

dediğim gibi sadece 5,6 kez denk gelmişlerdir çözemiyorum eşim mi gerçekten hatalı yoksa ben miyim diye..

Kardeşinizle aranız nasıl bilmiyorum ama alsa bile size nie söylemesinler eşin ya da kardeşin bugun gittim onu şunu yaptım diye haberin olmazmı aman aman büyük biseyde degilki niye zamanında söylemiyorlar biz bile biyere giderken bişey alırken sorarım nasıl diye fikir alırim

bence zaten hemen boşanın kardeşiniz bu sonuça aynı yerde bir arada olunca başka şeylerde gelir aklınıza,kardeşiniz size gelse kalmaya uyuyamazsınız herhalde

kardeşimle o dönem küstüm söyleyememiş olabilir eşim de umursamaz unutkan birisi nasıl olsa kardeşi söyledi diye söylemeyi unutmulşş olabilir..

bence zaten hemen boşanın kardeşiniz bu sonuça aynı yerde bir arada olunca başka şeylerde gelir aklınıza,kardeşiniz size gelse kalmaya uyuyamazsınız herhalde
ya benim derdim eğer eşim yalan söylüyorsa neden böyle bir yalan söylediği.. bakın bu aralar eşim kafasndan bir takım şeyler uyduruyor ve bunlara inanıyor ciddi problemleri olabilir..

Ben olaydan bağımsız burada açtığınız konulardan ve yazdıklarınızdan yola çıkarak sizin psikolojik problemlerinizin olduğunu düşünüyorum..

Hasta insanlarla vakit gecirmek zevklidir. Ama hasta insanlar insani hasta eder. Bazi insanlar gereksiz gündemler yaratmaya bayılır. Ortada hicbisey yoksa bile sizin icinize suphe sokmak sizi dusuncelere gark etmek onlara zevk verir. Gurur meselesi haline getirmeyin ve umursamayin napiosa yapsin. Zor tabi bu kafaya gelmek ama gecmiste bisey yasamis olsalar ortaya cikardi bence.

beni anladığınız için size öyle teşekkür ederim kii.. eşimin bana yapmakta olduğu tam da bu bence.. geçmişte bişey yaşanma ihtimali yok çünkü 16 yaşındaydı kardeşim ama eşim niçin böyle nifak tohumu ekiyor bilemiyorum..

O zamanlar yanında çalışanlara sorabilirim demişsiniz bir arkadaşa... Eşinizi nasıl bir pozisyona sokacağınızı bile umursamıyorsunuz demek ki. Ve bu bir şüphe uğruna insanların hayatlarını nasıl eziyete çevirebileceğinizi de gösteriyor bence. Belki de kardeşiniz yalan söylüyor. Ama 16 yaşında yaptığı bir şeyde kötü niyet arayamazsınız, önce bunu anlayın. Yalan söylüyorsa, sizin pireyi deve yapma huyunuzu bildiği için söylüyordur. Annenizin dediği gibi olsun diyelim; eşiniz yalan söylüyor, kardeşinizle aranızı açmak istiyor olsun... Sebep? Çok mantıklı gelmedi bana bu ihtimal. Eşinizin genel karakterini bilmiyorum ama şu yazdıklarınızdan sizin çok zor bir insan olduğunuz anlaşılıyor.

dediğim gibi sadece 5,6 kez denk gelmişlerdir çözemiyorum eşim mi gerçekten hatalı yoksa ben miyim diye..
Sadece sac aldıysa dukkana gıttıyse bunda kardesının bı hatası yok esınde sactan sonra kardesın hıc muhattap olmadıysa esınde haklı kendını bı amac ıcın kullanılmıs hıssedebılır bence sorun sende boyle bısey ıcın kardesınede esınede boyle dusunmen yanlıs ha esını sen tanırsın kardesıne o gozle bakacak bırıyse zaten sımdıye kadar evlı kalman hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…