- 3 Şubat 2009
- 10.181
- 17.960
- 823
- 45
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
sizinki kiskanclik degil suphecilik ve ayyuka cikmis bence tedavi olun esinizi yada kardesinizi hakli ciksrmak icin degil kendiniz icin tedavi olun boyle yasamak sizi cok zorluyordur eminimgeldik bir araya tabi ama defalarca değil.. aslında kıskançlık bendeki herkese karşı böyle güvensizim, herkesin her şeyi yapabileceğini düşünüyorum ama burada yalancı kim onu çözmeye çabalıyorum..
beni anladığınız için size öyle teşekkür ederim kii.. eşimin bana yapmakta olduğu tam da bu bence.. geçmişte bişey yaşanma ihtimali yok çünkü 16 yaşındaydı kardeşim ama eşim niçin böyle nifak tohumu ekiyor bilemiyorum..
beni anladığınız için size öyle teşekkür ederim kii.. eşimin bana yapmakta olduğu tam da bu bence.. geçmişte bişey yaşanma ihtimali yok çünkü 16 yaşındaydı kardeşim ama eşim niçin böyle nifak tohumu ekiyor bilemiyorum..
ya aslında ben ifade edemedim, eşim kardeşimle ilgili konularda çok net şekilde o da benim kardeşim ve asla yan gözle bakmam diyor asla.. hal böyle olunca da o bu niyetle değil de kardeşimle aramız açılsın, dışarıda onunla vakit geçirmeyelim diye yaptığı ihtimali geliyor aklıma.. dükkanda o dönem 3 tane elemanı çalışıyordu şimdi harıl harıl sosyal medyadan onlara ulaşmaya çalışıyorum gerçi hatırlarlar mıı bilemem..Sorun ne düşünmeliyim degil nasil cozerimmis pardon. Verdiğim cevap sorunu karsilamio. Dükkanda o zaman calisan 3. biri yok muydu? Ya da zarf atsan. Kardesine degil de kocana. Belli ki hosuna gidio onun zaten en kolay o oltaya gelir. Kardesime hayirsiz dedigini soyledim verdigi cevap o zamanlar enistemin niyetini yanlis anlamis olabilirim ondan uzak durdum dedi desen? Hosuna bile gider gibime geliyor ya...
art niyet beslediğinden değil aramız açılsın diye yapıyorsana hak veren tek yorumamı tutunmayı seçeceksin?
destek almalısın.
bu konuda yazdın eşimin hiçbir yanlışını görmedim diye.
Ben de kıskanç biriyim ama sizin ki bariz hastalık..kardeşinizle bile olabileceğini düşündüğünüz birini niye hayatınızda tutuyorsunuz.kusura bakmayın ama Allah çevrenizdeki insanların yardımcısı olsun.. esinizi tanımıyoruz ama buraya yazdiklarinizdan hatalı olanın ve acilen destek alması gereken ilk kişinin siz olduğunuz ortada..eşinize güven probleminiz varsa ve sizi buna iten davranışları varsa da boşanın kendinizi daha da hasta etmeyin.dediğim gibi sadece 5,6 kez denk gelmişlerdir çözemiyorum eşim mi gerçekten hatalı yoksa ben miyim diye..
Bir şey diyecegım belki yanlış düşünüyorum ama konu sahibi en ufak bir şeyden bile anlam çıkarmaya meyilli...Sorun ne düşünmeliyim degil nasil cozerimmis pardon. Verdiğim cevap sorunu karsilamio. Dükkanda o zaman calisan 3. biri yok muydu? Ya da zarf atsan. Kardesine degil de kocana. Belli ki hosuna gidio onun zaten en kolay o oltaya gelir. Kardesime hayirsiz dedigini soyledim verdigi cevap o zamanlar enistemin niyetini yanlis anlamis olabilirim ondan uzak durdum dedi desen? Hosuna bile gider gibime geliyor ya...
Bulsan bile hatirlayacaklar mı buda saça takılan bisey farkedilmeyecek gibi degil ki olsaydı annen falan hic mi farketmezya aslında ben ifade edemedim, eşim kardeşimle ilgili konularda çok net şekilde o da benim kardeşim ve asla yan gözle bakmam diyor asla.. hal böyle olunca da o bu niyetle değil de kardeşimle aramız açılsın, dışarıda onunla vakit geçirmeyelim diye yaptığı ihtimali geliyor aklıma.. dükkanda o dönem 3 tane elemanı çalışıyordu şimdi harıl harıl sosyal medyadan onlara ulaşmaya çalışıyorum gerçi hatırlarlar mıı bilemem..
Onun başka metodları vardır konuşturulur. Mesela birine bir soru sorduğunuzda sizin yüzünüze bakmıyor başka cisimlerle ilgileniyorsa yüzde bin beş yüz yalan söylüyordur.6 senelik evliyiz, eşimin biz nişanlıyken güzellik salonu işletiyordu ve orada saç da satılıyordu
kız kardeşim de o zamanlar ondan postiş istemişti, eşim de gel dükkan da var veririm abicim demişti..
ben geçmişe dönük sadece bu kısmı hatırlıyorum sonrasında kardeşimle eşim doğru düzgün hiç denk gelmediler..
biz eşimle çok kötü kavga ettik çünkü ben eşime güvenmiyorum ve kardeşime bile bakabileceğini düşünüyorum bu sebepten ötürü de denk getirmedim onları açıkçası ama asıl konu burada başlıyor;
sonrasında eşim bana dedi ki kız kardeşin bana enişte enişte diyordu saç istiyordu dükkanıma geldi saçları aldı gitti çıkarı bitti bir daha sonra karşıma dahi çıkmadı saygısız dedii..
bende bu konuyu bilmiyordum yani kardeşimin saç istediğini bilsem de onun dükkanına gitmiş olduğundan haberdar değildim ve bu konuyu çözemiyorum çünkü kardeşim de inkar ediyor ben asla gitmedim diyor..
kim doğruyu söylüyor nasıl çözeceğim, ortada gerçek bir yalancı var ve bu sebepten ötürü boşanacağım....
ya aslında ben ifade edemedim, eşim kardeşimle ilgili konularda çok net şekilde o da benim kardeşim ve asla yan gözle bakmam diyor asla.. hal böyle olunca da o bu niyetle değil de kardeşimle aramız açılsın, dışarıda onunla vakit geçirmeyelim diye yaptığı ihtimali geliyor aklıma.. dükkanda o dönem 3 tane elemanı çalışıyordu şimdi harıl harıl sosyal medyadan onlara ulaşmaya çalışıyorum gerçi hatırlarlar mıı bilemem..
Bir saç meselesini niye bu kadar uzatıyorsunbiz o dönem kardeşimle küstük bana söyleyememiş olabilir saklamış olabilir sonuçta bedava saç alacak ama önemli olan şu anda doğruyu söylemesi
çok cahilsin , yazmandan bunu anladım canım . Kardeşime bakabilir bişy hissedebilir dediğim bir adamla aynı evde nefes almaman gerekir. Kardeşini önde tutman gerekir. Eşimle tek sorun bu değil bence eşinin hatası olmuş ki sen kardeşine bile bakabileceğini düşünüyorsun. Aralarında bişy geçmiş olabilir mi diye bide buraya yazmışsın. ıspatlasan neler yapıcaksında işte..
En azından erkegin yarattigi guvensizligi hissediodur adam hic bisey yapmasa bile icindeki pis potansiyeli sezinliodur siz harikasınız o kadar güzel ifade etmişsiniz ki burada.. ben nişanlıyken onun bir bakışını yakaladım bu yüzden sormuştum kardeşime bakıyor musun diye o da net şekilde inkar etmişti ama hep beni deli yerine koymuştu işte o da benim kardeşim bakar mıyım olur mu öyle şey vs vs sonra sonra işte bende hep bu şüpheler yer ettii..Buraya yazdığın uc satirla yorumluyoruz en iyisi senin hissettiklerindir. Dersen ki hicbisey yokken esimden şüphe ediorum burdakiler de sen delisin dicek fix. Ama unuttuklari her deliyi bi delirten vardir. Kimse durduk yere abuk sabuk seylerden şüphe eder hale gelmez. Kiskanclik konusunda uber manyaklar erkeklerden çıkar ayrica ben hic gormedim kadinin durup dururken delirdigini. En azından erkegin yarattigi guvensizligi hissediodur adam hic bisey yapmasa bile icindeki pis potansiyeli sezinliodur. Normalde araniz nasil bu konu harici? Bence detay vermelisin. Ne biliyim kardesin hakkinda olur olmadik yorumlar yapti mi. Hic baktığını gordun mu. Niye asla yan gozle bakmam deme geregi duydu mesela?
En azından erkegin yarattigi guvensizligi hissediodur adam hic bisey yapmasa bile icindeki pis potansiyeli sezinliodur siz harikasınız o kadar güzel ifade etmişsiniz ki burada.. ben nişanlıyken onun bir bakışını yakaladım bu yüzden sormuştum kardeşime bakıyor musun diye o da net şekilde inkar etmişti ama hep beni deli yerine koymuştu işte o da benim kardeşim bakar mıyım olur mu öyle şey vs vs sonra sonra işte bende hep bu şüpheler yer ettii..
siz muhteşemm çözüyorsunuz olayları.. ben sevmiyorum sadece 5,6 senenin getirdiği alışkanlık ve bağlılık var ve aslında somut bir sebep arıyorum şüphelerimin vücut bulması için.. çünkü emin olmadan boşanırsam pişman olmaktan endişe ediyorum.. normalde aramız yan yana olmadığımızda iyi ama ne zaman tatil olsa, pazar günleri olsa filan bana hayatı zehrediyor.. sahte bir evlilik bizimkisi..Seviyor musun peki? Böyle hissediosan sanırım sevEmiosun normalde aranız nasıl bu konu harici? Sen de biraz sebep ario gibisin bosanmak icin somut bi nedenim olsun artik der gibisin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?