eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

bosanma davasının burada acılması benim icin daha zor cunku burada anlasmalı da olsa hemen bosanamıyorsunuz. 1 yıl kagıt üzerinde evli kalıp ayrı yasamanız gerek benim de anlamadıgım sekilde. yok biz türkiyede evlendik orada mümkün bizi bosayın deseniz de olmuyor. bosanma davasının türkiyede görülmesi ve kararın burada tanınması icin de ayrı bir dava acılması gerek. ki bu da 1 yıldan daha kısa sürüyor türkiyede. oturum izninin iptali de maalesef mümkün değil. aile birlesimi olarak oturum almadıgı icin aile birligi bitti oturumun iptal demiyorlar.
Sonuçta Türkiye'ye hemen gidip bosanamayacaksaniz. Tatil ikimizin gitmesi vs derken. Evleri ayırın bir yıl ayrı kalıp akabinde hemen bosuyorlarsa adım atın şimdiden. Türkiye'de adam istemiyorum boşanmak dese çekişmeli ile üç yıl uğraş dur değmez.

siz neden annenize durumu açıklamadınız ki? annecim açınca daha da ısınıyor burda böyle niye demediniz? eşiniz pasif agresif ama sizde de hiçbi tepki yok anlamadım

siz neden annenize durumu açıklamadınız ki? annecim açınca daha da ısınıyor burda böyle niye demediniz? eşiniz pasif agresif ama sizde de hiçbi tepki yok anlamadım
tabi ki dedim ertesi gün anneme açma diye. o da hiç açmadı. ben açık görünce kapattığımda da eşim hayır dün inadına açtınız bugun de ben açıyorum dedi

tabi ki dedim ertesi gün anneme açma diye. o da hiç açmadı. ben açık görünce kapattığımda da eşim hayır dün inadına açtınız bugun de ben açıyorum dedi
Bu çocuk adamı nereden buldun ithal damat mi yoksa?

Bu çocuk adamı nereden buldun ithal damat mi yoksa?
hayır türk. cocuk adam degil çok içten pazarlıklıdır aslında. her şeyi didik didik planlar. size mesela bi sey sorar, cevap verirsiniz. sonra der ki bilmem kim böyle söylüyor. siz de yok ben ona katılmıyorum dersiniz. ilerleyen zamanda o bilmem kimin dedigi olursa vay halinize. cunku ben zaten seni dinlemeyecektim bilmem ne diye başlar. bu hatadan akıllanır bir daha bir sey sordugunda sen bilirsin dersiniz bunu da trip atmak, suratsızlık ve hevessizlikle suçlar gene üste çıkar.

hayır türk. cocuk adam degil çok içten pazarlıklıdır aslında. her şeyi didik didik planlar. size mesela bi sey sorar, cevap verirsiniz. sonra der ki bilmem kim böyle söylüyor. siz de yok ben ona katılmıyorum dersiniz. ilerleyen zamanda o bilmem kimin dedigi olursa vay halinize. cunku ben zaten seni dinlemeyecektim bilmem ne diye başlar. bu hatadan akıllanır bir daha bir sey sordugunda sen bilirsin dersiniz bunu da trip atmak, suratsızlık ve hevessizlikle suçlar gene üste çıkar.
Tamam işte cocuk gibi mantıksız ve tripli. Türk de Türkiye'den mi getirttin onu demek istedim. Yurtdışında yaşayan bacılar çok yapıyor TRden damat ithal ediyorlar öküz hasreti çekiyorlar galiba

Ne anasının gözü olduğu Almanya'ya aile birleşimiyle gelmemesinden belli zaten.

Zamanla nasıl rahatlayacak ve huzurlu hissedeceksin . Hep bir mücadele ,hep bir suçluluk hissi ,hep bir kaygı böyle yaşamak insanı mutsuz ,umutsuz,keyifsiz bir insana dönüştürüyor ..
Böyle biri ailemde vardı büyürken hep bir dikkat cekme ,hep bir önde olma arzusu . Huzursuzluk Tan mutlu olma ,haz alma.. gerçekten ne zaman güzel birşey olacak olsa mutlaka bir sorun yaratır ortamı huzursuz ederdi . İçlerinde duydukları değersizlik hissini birilerini değersiz hissetirerek bastırıyorlar zannimca . Bundan daha kötüsü de başkalarına karşı mükemmel izlenim vermeleri . En neşeli onlar ,en cömert ,en nezaketli ,en sevimli ,en fedakar ah insanı deli edip su deliye bak diye gülerler..
YouTube'a m.karahan Akgün narsistlik ile alakalı birsuru vidyolari var ,dinlemeni tavsiye ederim .

Çocuğunuz içinde asla kötu hissetmeyin ,buyurken onun içinde zor zamanlar olacaktı ,sürekli kontrol etme,herşeyi sorgulama ,her küçük hatada ,kusurda yargilama, küçümseme ,manipülasyon ,ilişkinizde kullanma ,onun aranızda dert ortağı yapma .. Artniyetli ve kötüler . Ben artık bunu anladım.. gizli narsist ve pskopat olduklarini düşünüyorum..
Radyosyon gibiler bir saat muhataplikta üç gün kendine gelemiyorsun .. sonra kanser olduğunda anlıyorsun ne olduğunu.. az Asım olsun huzurlu başım olsun valla öyle , alın defteri elinize yazın size hissettirdiği kötü duyguları ,nasıl mücadele içinde huzursuz ve panik hissettiğinizi.. uzak kaldıkça ne zaman acaba deseniz ,ne zaman özler gibi olsanız ,ne zaman kendinizi sucluyacak gibi olsanız açın okuyun..

Ne anasının gözü olduğu Almanya'ya aile birleşimiyle gelmemesinden belli zaten.
yani nitelikli iş gücü olarak geldim, o da aynı sekilde üniversite mezunu ve burada aranan meslek oldugu icin ona aile birleşimi değil direkt oturum verdiler. kendisi tercih etmedi aslında. ama yine de anasının gözüdür

Zamanla nasıl rahatlayacak ve huzurlu hissedeceksin . Hep bir mücadele ,hep bir suçluluk hissi ,hep bir kaygı böyle yaşamak insanı mutsuz ,umutsuz,keyifsiz bir insana dönüştürüyor ..
Böyle biri ailemde vardı büyürken hep bir dikkat cekme ,hep bir önde olma arzusu . Huzursuzluk Tan mutlu olma ,haz alma.. gerçekten ne zaman güzel birşey olacak olsa mutlaka bir sorun yaratır ortamı huzursuz ederdi . İçlerinde duydukları değersizlik hissini birilerini değersiz hissetirerek bastırıyorlar zannimca . Bundan daha kötüsü de başkalarına karşı mükemmel izlenim vermeleri . En neşeli onlar ,en cömert ,en nezaketli ,en sevimli ,en fedakar ah insanı deli edip su deliye bak diye gülerler..
YouTube'a m.karahan Akgün narsistlik ile alakalı birsuru vidyolari var ,dinlemeni tavsiye ederim .
çok teşekkür ederim yorumunuz icin bahsettiginiz videoları izleyecegim. siz anlatınca dank etti. gercekten hicbir tatil ya da yolculugumuz yok ki kavgasız geçsin. her bindigimiz ucakta senden bosanacagım diyecek bir sebep buldu hep. inanın anlatınca belki ya adam haklı olabilir diyorsunuzdur bu kadar bosanmaya meraklıysa diye ama kendimi de cok sorguladım. ona her zaman yalvardım resmen konusmak icin neden böyle yapıyorsun ben senin kızdıgın seyi anlamıyorum lütfen tek tek söyle diye ama her seferinde ya ben cok söyledim daha konusmam dedi ya da hakaretle yanından uzaklastırdı.

yani nitelikli iş gücü olarak geldim, o da aynı sekilde üniversite mezunu ve burada aranan meslek oldugu icin ona aile birleşimi değil direkt oturum verdiler. kendisi tercih etmedi aslında. ama yine de anasının gözüdür
Anlayamadım bu kısmı. Eşinizin oturum kartının üstünde tam olarak ne yazıyor?

Anlayamadım bu kısmı. Eşinizin oturum kartının üstünde tam olarak ne yazıyor?
ikimiz de mavi kartla geldik. benim üzerimden alındı ama eşimin de çalışma ve oturma izni vardı aynı şekilde blaukarte yazıyordu oturum kartında. sonra ben kalıcı oturum aldım ona da 4 yıllık uzatma verdiler

ikimiz de mavi kartla geldik. benim üzerimden alındı ama eşimin de çalışma ve oturma izni vardı aynı şekilde blaukarte yazıyordu oturum kartında. sonra ben kalıcı oturum aldım ona da 4 yıllık uzatma verdiler
Yanlış bilginiz var. Eşinizin kartında blauekarte yazamaz. Sadece ve sadece çalışan kişilerde yazar o. Blaue karta bağlı eş üstünden oturum izni almış sonra da uzatma almış. Bu zaten eş üstünden oturum olmuş oluyor.

Eşimle yaklaşık 13 yıldır evli, 14 yıldır beraberiz ve 6.5 yasında da bir kızımız var. Bu kadar uzun süredir beraber olmamıza rağmen maalesef asla anlaşamıyoruz.

Nasıl oldu da bu kadar zamandır ayrılmadın derseniz cevabı ben de bilmiyorum zaten 23 yaşında evlendim ve çok da mutlu bir evden gelin gitmedim. Neyse eşim her konuda küser, trip atar ve kendini iletişime kapatır. Zaten normal zamanda da ne konuştuğu anlaşılmıyor, kendi düşündüğü ve dışarı aktardığı asla aynı değil.

Basit bir örnek, yurtdışında yaşıyorum ve annem bizim yanımıza geldi ziyarete. Burada da hava sıcak olunca genelde bizim aksimize cam kapı hiç açılmaz ki içerisi ısınmasın. Ama annem tabi bunu bilmediği için camı sonuna kadar açtı. Eşim de net bir şekilde "anne camı acmayalım içerisi ısınmasın" demek yerine işte komşular da hiç açmamış, herkesin camları kapalı falan diyor, elinde termometreyle evin, balkonun sıcaklığını ölçüyor ve annemin bunlardan camın açılmaması gerektiğini anlamasını bekliyor. Neyse sonuç olarak evin içi ısındı ve klima da olmadığı için gece herkes fenalık geçirdi.

Yattığımızda odada beni yiyip bitirdi eşim, yok camı açmayalım dedim annen inadına açtı, yok ben ona içerisi ısınıyor dedim o beni dinlemedi gibi şeyler ki ben de duydum ve asla böyle söylemedi ve böyle söylemediği için açıkçası ben de müdahale etme, ya da annemle konuşma gereği duymadım. Aksine komşuların camlarını açmadığından falan bahsetti. Bugün hava yine çok sıcak bu sefer ben camı kapattıkça eşim açıyor. Annem kızımla dışarı gezmeye çıktı ve baktım cam yine açık, kapatayım dedim ama o da ne! Eşim arkamdan camı açtı, annen açıyor sorun yok ben de açarım yansın evin içi diyor.

Her konuda ama her konuda böyle insanlara ders verme, kendi dediğini diretme huyları var ve ben artık bıktım. Aramızda iletişim olmadığı için, beni psikolojik anlamda doyurmadığı için, cinsellik de içimden gelmiyor ve çok nadiren birlikte oluyoruz. 1-2 ayda bir anca. Çünkü hiçbir zaman rahatsız olduğu şeyi açıkça söylemez, konuşmak isteyince köpek gibi davranıp "ben zamanında çok söyledim" der, ama anlattığım yukarıdaki örnek gibi, dün camın açılmasından çok rahatsız oluyor, asla bunu bu şekilde dile getirmiyor, sonra trip hakaret ve küsmeyle belli ediyor, bugun onun lafını dinleyince de, o iş geçti herkes rahatsız olsun diyor. bu tür streslerden o kadar sıkıldım ve bıktım ki.

her tatil öncesi, her özel günde her heyecanlı olduğum şeyde hevessiz ve hatta nemrutluğuyla kavga çıkarması da cabası. nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum, yurtdışında yalnız olmasam boşanmayı düşünürdüm ama burada çok zor geliyor ne yalan söyleyeyim hele bir de çocukla.

uzun iç dökme gibi bir yazı oldu ama böyle bir insanla nasıl iletişim kurabilirim varsa tavsiyeleriniz yazarsanız çok sevinirim.
Anneniz alınmasın diye bence dolaylı yoldan söylemiştir anneniz anlayamamış ama sizin ağzınız var anne camları kapatalım diyebilirdiniz iletişimde sıkıntı var

Yanlış bilginiz var. Eşinizin kartında blauekarte yazamaz. Sadece ve sadece çalışan kişilerde yazar o. Blaue karta bağlı eş üstünden oturum izni almış sonra da uzatma almış. Bu zaten eş üstünden oturum olmuş oluyor.
bunu bilmiyordum hic. bana ilk tasındıgımızda oturma ve calısma izni oldugu ve benim aksime istedigi iş kolunda istedigi şekilde çalışabileceğiydi. örneğin ben 2 sene baska is yerinde calısırsam bildirim yapmak zorundaydım ama o degildi. üstünde ne yazdıgını yanlıs hatırlıyorum sanırım her yerde farklı sey yazıyor blauekarte, 81a

Anneniz alınmasın diye bence dolaylı yoldan söylemiştir anneniz anlayamamış ama sizin ağzınız var anne camları kapatalım diyebilirdiniz iletişimde sıkıntı var
evet zaten sonrasında anneme söyledim ve acmadılar. sonraki gün annem kızımı alıp dısarı cıktıgında baktım cam acıktı gene. kapatmak istedigimde bu sefer esim inadına actı annen dün actı evin icinde yandık simdi herkes ceksin diyerek. sorun da bu zaten. evet iletişimsizlik var, ama karsınızda her sey bana inat yapılmıs herkes bana düsman diye dusunen biri varsa ne yapabilirim ki baska?

bunu bilmiyordum hic. bana ilk tasındıgımızda oturma ve calısma izni oldugu ve benim aksime istedigi iş kolunda istedigi şekilde çalışabileceğiydi. örneğin ben 2 sene baska is yerinde calısırsam bildirim yapmak zorundaydım ama o degildi. üstünde ne yazdıgını yanlıs hatırlıyorum sanırım her yerde farklı sey yazıyor blauekarte, 81a
Evet istedigi işte istedigi maaşla çalışabilir sizin aksinize çünkü aile birleşimi ile burada 😅 Yani aslinda oturumu sizin üstünüzden olduğu için şimdiye kadar bazi haklarınız da vardı. O kadar sene neden işe girmez bir erkek hiç anlamam ama giresi yoksa, sizi de göresi yoksa yol verin gitsin. Neden bakıyorsunuz anlamadım. Çocuğa bir bağı varsa yakınlarda is bulur güzel cvsi ile, sık sık gorur cocugunu. Sanmıyorum ama ne çocuğa ne almanyaya hevesi olduğunu.

Back
X