- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırYa konuyla alakali degil ama sizi avm de birakip yemege gecedur iki dakikaya geliyorum deyip gelmeyen adam esiniz mi
zaten dilekçemi vermiştim direkten döndü kendisi ama hiç kıymetiini bilemediAvukata uğra ve ac davani. Bu adamla ömür geçmez ve gecen zamana hayat denmez.
anne de anne olsa . beni gelip aldı benle barıştı diye oğluna ne laflar saydı .ayrılalım diye dört gözle bekliyorBöyle adamları analarıyla başbaşa bırakcan kenara cekilcen. birbirlerini yesinler kötü kalpli mahluklar.
Tamam o zaman oyle olsaydi ordan anlamaliydin dicektim.esini karsina al guzelce acik ve net isteklerini dile getir.
tabi olayları bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuzben objektif bir değerlendirme yapmaya çalışacağım.
zaten kayınvalidenize yakın oturuyorsunuz ve müdahil olmaya çalışan bir kişi.
evliliğin ilk gününden beri, mücadele içindesiniz.
eşiniz sınır koymayı beceremeyen, dolayısıyla sizi kayınvalideyle karşı karşıya getiren bir adam.
siz mücadeleyi çok sesli yapmışsınız. yani yüz göz olmuşsunuz anladığım kadarıyla..
erkekler çoğunlukla evlenir evlenmez "yuvam, ailem, canım karım" fikrinde olmaz.
evlendiklerini zamanla idrak ederler siz bu süreci sağlıklı yönetememişsiniz.
iki aile karşı karşıya gelmiş.
sizin ailenizin ne kadar işin içinde olduğunu bilemiyoruz.
bazen bu konuda tarafsız olamıyoruz ama kız aileleri de gereğinden fazla müdahil olabiliyor ilişkilere.
bana çok erkenden yaşamışsınız bu gerginlikleri gibi geldi.
benim evime kendi annem gelmezken ya da gerginlikler yüzünden gelemezken eşimin teyzesi kuzenleri gelecek olsa benim de canım sıkılır.
asla eşinizi haklı bulduğum için söylemiyorum.. onun duygusu bu..
ama kuran okutmak veya aileleri karşı karşıya getirecek bir organizasyon için acele etmişsiniz diye düşündüm.
bir de böyle düşünün bence..
birde ben sana iptal et demedim sadece şu bu gelmesin dedim diyor ya insanlar böyle katil oluyor işte![]()
evet evet öyle .Öyle erkekler sebep sonuç ilişkisi kuramıyor çok düz mantık bakıyorlar
Sen basıp gitsen mesela bu hale gelme sebebini kendisi olarak görmez
Akrabalarına kızdı benden çıkardı der
Sana bir kere daha kızar
tabi olayları bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz
benim ailem işin içine girseydi şu anda bin kere bu iş bitmişti. ailem olgun insanlar oldukları için onların seviyesine inmedi hiç bir zaman .
kaynanam yüzüme karşı istediklerimi yapmazsan kaba tabirle bana kul köle olmazsan sizi ayrırım demiş bir insan hemde bunu ne için dedi her gün onlarda yatıp kalkmadığım eşimle evimde oturmak istediğim için .
maalesef ki eşim bana ilk günden beri annem ne isterse o şekilde olacak senin değil annemin hayallerindeki gibi olacak annemin gönlü olacak diyen biri
Merhabalar,
Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.
herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.
bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.
fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.
annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .
Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)
Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın
tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine
annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından adım gibi eminim
ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.
meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?
ailen haklı, büyük saygısızlık ve bu düzelmezhaftasonu ailemde kaldım oda ailesiyle kutlamalar yaptı . ailem bu işi artık bitir sonunda kötü olacak diyor![]()
Merhabalar,
Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.
herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.
bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.
fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.
annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .
Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)
Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın
tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine
annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından adım gibi eminim
ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.
meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?
hayret bişeysiniz farkıdnaym zaten herşeyinilk günden beri böyleyse siz ne bekliyordunuz o zaman.
demek ki önce kayınvalidenizden icazet alacaksınız, sonra organizasyon yapacaksınız.
bunu kabul etmiyorsanız da ayrılacaksınız.
aynı testi daha kaç kere evliliğinize uygulayacaksınız?
bu testten geçemiyorsunuz işte, hep kalıyorsunuz.
anasıyla mutluluk dileyip çekilmek olmalı gerçekten böyle çocuk gibi anasinin ağzına bakıp evde huzursuzluk yaratan insanı kocadan saymam genel olarak kendi aklı olmayan onun bunun dolduruşuna gelen kişileri birey olarak görmüyorumMerhabalar,
evet ve bu durum hoşuna gidiyor.Senin esin gibi es dusman basina. Ay ana sozuyle hareket edilirmi girmissin kac yasina. Cok itici ya.
maalesef ki eşim bana ilk günden beri annem ne isterse o şekilde olacak senin değil annemin hayallerindeki gibi olacak annemin gönlü olacak diyen biri