- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
anlaşıldı ki sen daha kocanla berabersin .zaten daha dönüşü olmaz son şansıydı . ne yapmak istiyor anlamıyorum onca şeyi yapıp bişey yokmuş gibi davranıyor utanmadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşıldı ki sen daha kocanla berabersin .zaten daha dönüşü olmaz son şansıydı . ne yapmak istiyor anlamıyorum onca şeyi yapıp bişey yokmuş gibi davranıyor utanmadan
Aileni hiçe saymış ben olsam durmam daha orada.eşinizin değişmediği ortada bunu sineye çekerseniz daha çok ezilirsiniz.çocuk yoksa fazla düşünmeue gerek yok.
Çocuk yokumarım boşanma davanı açmışsındır.
haftasonu ailemde kaldım oda ailesiyle kutlamalar yaptı . ailem bu işi artık bitir sonunda kötü olacak diyoranlaşıldı ki sen daha kocanla berabersin .![]()
ailen inşaallah bitirir bu işi iki gün ağla üçüncü gün önüne bakarsın.haftasonu ailemde kaldım oda ailesiyle kutlamalar yaptı . ailem bu işi artık bitir sonunda kötü olacak diyor![]()
Evinize kıyamıyorsanız onu kovun gitsin annesiyle yaşasın zaten ana kuzusu belli.bu şekilde konuşan biri hiç umut vaadediyor mu?aileniz ve sizin gururunuz evinizden kıymetsiz olamaz heralde.
Çocuk yok
hala neyi bekliyorum bilmiyorum adım atamıyorum hala. biraz saçma ama evime de kıyamıyorum
eşimden soğudum zaten iyice hala bana benim dediklerimi yapacaksın diyor tuhaff![]()
bu son şansıydı sözler vermişti annesini dinlemeyeceğine dair
ailem bu olayı duyarsa sana ve annene ne yaparlar hiç düşündün mü olay çıkar diye korkmadın mı hiç diyorum umrunda değil
Valizini toplayip o evden hemen gitmelisin. Sen kukla degilsin. resmen ana ogul seninle oynuyor. Sende bu kv ve bu koca varken mutlu olamazsin zaten.
ailen inşaallah bitirir bu işi iki gün ağla üçüncü gün önüne bakarsın.
tabiki öyle değil ama çok öfkeleniyorum annesine gidip hesap sormak istiyorum nasıl cesaret ediyor anlamıyorum niye adım atamadğımı kendimde bilmiyorumEvinize kıyamıyorsanız onu kovun gitsin annesiyle yaşasın zaten ana kuzusu belli.bu şekilde konuşan biri hiç umut vaadediyor mu?aileniz ve sizin gururunuz evinizden kıymetsiz olamaz heralde.
severek evlendik ama aynen öyle sevdiğini hissetmiyorumİki konuna baktım da, nasıl evlendiniz severek mi görücü usulü mü bilmiyorum, bence bu adam seni sevmiyor, sadece belirli öncelikleri olduğu için evlenmiş gibi geldi bana. Annesi ile aşk yaşıyor resmen (cinsellik anlamında değil) sen sadece eve para getiren, hizmet gören kişi konumundasın. Eve verdiğin ödemeleri kanıtlayabilirsen eğer, boşanacak olursan kullan mutlaka. Mümkünse de yol yakınken dön, kendine yazık etme. Düzelmez çünkü böylesi...
Cesareti sizden alıyor.pasif kalmayın o zaman etekleri tutuşur.ama ayrılmayacaksanız hiç ortalığı velveleye vermeyin derim.iyice kıymetiniz kalmaz o zaman.böyle biriyle asla mutlu olamazsınız.çocuk olursa iyice müdahale eder siniriniz bozulur.yol yakınken dönmek en iyisi ailenizde arkanızda.pasif ezilen kadın görünce sinirim bozuluyor kusura bakmayın.
aynen öyle dalga geçiyorlar bizle
tabiki öyle değil ama çok öfkeleniyorum annesine gidip hesap sormak istiyorum nasıl cesaret ediyor anlamıyorum niye adım atamadğımı kendimde bilmiyorum![]()
EVET ailemde bunca zaman seviyelerine inmemek için ailesiyle konuşmadı. bunlarda o yüzden rahata aldılar. nasıl olsa kimseden ses çıkmyor diye düşünüyorlarCesareti sizden alıyor.pasif kalmayın o zaman etekleri tutuşur.ama ayrılmayacaksanız hiç ortalığı velveleye vermeyin derim.iyice kıymetiniz kalmaz o zaman.böyle biriyle asla mutlu olamazsınız.çocuk olursa iyice müdahale eder siniriniz bozulur.yol yakınken dönmek en iyisi ailenizde arkanızda.pasif ezilen kadın görünce sinirim bozuluyor kusura bakmayın.
birde ben sana iptal et demedim sadece şu bu gelmesin dedim diyor ya insanlar böyle katil oluyor işteKızmakta çok haklısın ben sinirinden bir tane geçirirdim heralde![]()
Evet beni sırtımdan vurdu diyorum ya. annesi doldurduEşin ona buna suna degil sade sana cok buyuk ayip etmis.seni ve senin onurunu dusunen biri olsa seni bu hallere koymazdi.birileri doldurmus olabilir.
Ya konuyla alakali degil ama sizi avm de birakip yemege gecedur iki dakikaya geliyorum deyip gelmeyen adam esiniz miEvet beni sırtımdan vurdu diyorum ya. annesi doldurdu
üstüne üstlük zamanında sende annemi kırmıştın üzmüştün diyo bana düşün![]()